fbpx

Szépség- és egészségmegőrzés a távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

Szépség- és egészségmegőrzés a
távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

Legyél tianDe törzsvásárló és élvezd az állandó kedvezményeket!

Legyél tianDe törzsvásárló és élvezd az állandó kedvezményeket!

A tianDe törzsvásárlói programjának kidolgozásánál legfontosabb cél az volt, hogy érthető, kellően vonzó és könnyen használható legyen a számodra.

Hogyan lehetsz törzsvásárlónk?

Vásárolj 1 naptári hónapon belül 27 000 forint értékben, regisztrálj a törzsvásárlói programunkba és a továbbiakban 35% kedvezménnyel vásárolhatod meg bármelyik tianDe terméket, már összeg korlátozás nélkül!

Igen, még az akciósokat is.

Törzsvásárlói program Neked – könnyen – nincs pecsételés, pontgyűjtögetés…

Amint eléred (vagy túlléped) 1 naptári hónapon belül a 27 000 forintos összeghatárt, rendszerünk automatikusan jelzi számunkra. Ekkor felhívunk telefonon és ha alkalmas számodra, 5 perc alatt elkészítjük a törzsvásárlói regisztrációdat, valamint az esetlegesen felmerülő kérdéseidre – termékkel, vásárlással, bármivel kapcsolatban – válaszolunk.

Amint végeztünk a regisztrációval, megkapod a törzsvásárlói jogosultságodat a webáruházunkhoz (tiande.hu). Bejelentkezés után Neked már csak a törzsvásárlói, 35%-kal kedvezőbb árak jelennek meg és azon az áron vásárolhatod meg a termékeket. Természetesen a 35% kedvezményed az üzletünkben történő vásárlásod esetén is érvényes. (Üzlet: 1095 Budapest, Mester utca 83/A Fszt. Ü7)

Ha további kérdésed lenne hozzánk, hívj minket bátran a következő telefonszámon:+36 20 380 7690

Milyen további előnyökkel jár még a törzsvásárlói programunkban való részvétel?

– Láthatóvá válik számodra a vásárlásoddal szerezhető pontok értéke. Ezeket a pontokat forintra váltjuk Neked és kupon formájában a kosaradba helyezve használhatod fel mindig a vásárlást követő hónaptól! Itt sem korlátozunk a szabad választásban, bármelyik termékünkre felhasználhatod.

– A szerzett pontok mértékében minden hónapban különböző ajándék termékeket gyűjthetsz össze, sőt részt vehetsz további ajándék kiírásokban is.

– Elérheted egyedi ajándékainkat.

Mi a törzsvásárlói program csatlakozási és érvényességi feltétele?

1 naptári hónapon belül történő, összesen 27 000 forintot elérő vásárlás (A vásárlások értéke összeadódik, ha tehát a hónap elején vásárolsz 15 000 forintért, majd a hónap második felében 12 000 forintért, akkor máris jogosult vagy a törzsvásárlói programunkhoz való csatlakozáshoz.)

– A törzsvásárlói jogosultságod és a 35% kedvezményed megtartásának feltétele, hogy 4 hónapon belül legalább egyszer vásárolnod kell, összeghatár megkötés nélkül.

– Betöltött 16 éves életkor

Vásárlóink kedvencei

Megkérdeztük vásárlóinktól, hogy melyek a kedvenceik és mely termékeket ajánlanák azoknak, akik még nem próbálták vagy nem ismerik a tianDe-t. Az ő javaslataik alapján szedtük ide egy csokorba az alább látható termékeket.

Figyeltünk arra, hogy a mindennapi használat során felmerülő szépség – és egészségmegőrzési termékek egyaránt bekerüljenek.

Ha szeretnél tianDe törzsvásárló lenni és élvezni a 35% kedvezményt, valamint a tagság további előnyeit, érdemes az itt összeszedett termékekből szemezgetned és egy vagy több részletben elérni a bekerülési feltétel 27 000 forintos összeghatárát. Ezekben a termékekben, biztosan nem fogsz csalódni.

Persze bármilyen más terméket is használhatsz, nézz körül webáruházunkban!

Nézz körül kiemelt termékeink között

Weboldalunkon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk Neked! Adatvédelmi tájékoztató