fbpx

Szépség- és egészségmegőrzés a távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

Szépség- és egészségmegőrzés a
távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

A megfelelő fogkrém és a szilikonsörtés fogkefe = komplex szájhigiénia

A-TianDe-Fogkremjei

A fogkefe az első lépés a fogínyvérzés, a fogínygyulladás és fogszuvasodás megelőzésére, de csak fél megoldás. A teljes szájhigiénia eléréséhez szükséged van a megfelelő fogkrémre is.

A tianDe fogkrémeket úgy készítjük, hogy:

– célzott megoldásokat nyújtsanak meghatározott fog – és fogínyproblémákra vagy…

– full-komplex szájápolást biztosítunk

A-TianDe-Fogkremjei

tianDe ProDental – Az összetett szájápolás legmagasabb szintje!

Az 1990-es években kínai tudósok egy csoportja kifejlesztett, a 2000-es években pedig szabadalomként le is védette a fibroblaszt növekedési faktort tartalmazó peptidet, amely a TianDe csúcstermékeinek egyikében – a ProDental fogkrém összetételében megtalálható.

Három évvel ezelőtt a Csinan egyetem (Jinan University) Első fogorvosi klinikája megvizsgálta ezt a terméket. Az elvégzett kísérletek lényege: a 42 emberből álló alapcsoport tagjai öt hónapon át a „ProDental fogrémmel” mostak fogat. Létrehoztak egy 37 főből álló kontrollcsoportot is, amelynek tagjai, ugyanannyi ideig, mint az alapcsoport részvevői, szokványos fogrémmel mosták fogukat. Korábban a kísérlet 18 és 70 éves kor közötti minden egyes részvevőjénél fogínygyulladást diagnosztizáltak, amelynek kísérőjelensége volt az íny vérzékenysége és a foglerakódás kialakulása.

Mind a hagyományos fogkrémeket, mind a „Prodental” fogrémet a fogínyvérzés csökkentése és a foglerakódás eltávolítása céljából ajánlották a részvevőknek.

Az eredmény nem sokáig váratott magára! Azok esetében, akik fogmosáshoz a TianDe „ProDental” fogkrémét használták, az ínyvérzési mutató már három hónap múltán tízszeresen CSÖKKENT, míg a foglerakódásé – három és félszer.

A-TianDe-Fogkremjei

Hatékony összetevők

SH-polipeptid-1: erősíti a hajszálerek falát, javítja a fogágyi szövetek mikrokeringését és táplálását

kamilla kivonat: amely megnyugtatja a gyulladt fogínyt: serkenti a sejtek gyógyulását és regenerálódását, szabályozza a mikroflórát

édesgyökér kivonat: gyengéden tisztít: glicirrizinsavat tartalmaz, amely természetes felületaktív, gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkező anyag

ginzenggyökér: táplálja a fogakat és a fogínyt. A ginzeng – a hasznos anyagok (cink, kalcium, nátrium, kálium, C-, B-, E-vitamin, stb.) kútforrása

szőlőmagolaj: amely a  legtöbb linolsavat (76%-ig) tartalmazza és ellenőrzi a szövetek regenerálódó-képességét

borsmentaolaj: serkenti a fogágy szöveteinek anyagcsere folyamatait

mézkivonat: természetes fertőtlenítőszerként megakadályozza a baktériumok elszaporodását

A-TianDe-Fogkremjei

A folyékony kalcium, a természetes bambusz só és a természetes óceáni gyöngy fogkrémeink célzott megoldásokat nyújtanak Neked. Akkor a leghatékonyabbak, ha mindhármat egyszerre, folyamatosan váltogatva használod. 

Mindegyik fogkrémben megtalálható hatékony összetevők:

mentol: megtisztítja a szájüreget a baktériumoktól, hosszan tartó friss leheletet biztosít

titán-dioxid: kímélő módon megtisztítja a fogakat a lerakodástól. Az egyik legpuhább abrazív (koptató, csiszoló) anyag.

nátrium-fluorid: a fluor jelenleg leginkább preferált formája, amely nagyfokú és aktív remineralizáló, azaz a fogzománcba az ásványi anyagokat beépítő, valamint szuvasodásgátló hatással rendelkezik. A nátrium-fluorid előnye abban rejlik, hogy képes könnyen és gyorsan aktív ionokra bomlani, amelyek aztán akár 1-3 perc alatt is képesek kifejteni hatásukat.

Folyékony kalcium 
fogkrém

folyekony kalcium fog-gel

A kalcium-karbonát segít a fogak demineralizációja elleni harcban, amelynek leglátványosabb tünete a fogakon megjelenő apró fehér pöttyök formájában figyelhető meg. Védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, meggátolja a fogkő képződését, friss leheletet biztosít. A gél különleges formulája segít csökkenteni a fogak érzékenységét, hatékonyan eltávolítja a foglepedéket, meggátolja a fogszuvasodás megjelenését és kifejlődését. Összetételében a nátrium-fluorid tömegaránya ≤ 0,09%.

Természetes bambusz só fogkrém

termeszetes bambusz so fog-gel

A bambusz kivonata megtisztítja a szájüreget, meggátolja a baktériumok elszaporodását, megelőzve ily módon a foglerakódás képződését, csökkentve a szuvasodást, a fogíny vérzékenységét és az íny gyulladásos folyamatainak kialakulásának kockázatát. A természetes bambusz só antibakteriális hatással rendelkezik, megelőzi a fogágyi betegségek kialakulását, gátolja a fogszuvasodást és a fogkő megjelenését, valamint megőrzi a friss leheletet és normalizálja a szájüreg pH-értékét is.

Természetes óceáni gyöngy fogkrém

termeszetes oceani gyongy fogkrem

A fogkrém összetételében található természetes óceáni gyöngykivonat hozzájárul a fogak megerősítéséhez. A fogkrém megtisztítja a fogakat a lerakódásoktól, megelőzi a fogkőképződést, friss leheletet kölcsönöz. A „White Bond” fehérítő technológia segít csökkenteni a fogak színének megváltozását, a fogak veszélyeztetése nélkül, biztonságosan helyreállítja azok természetesen fehér színét.

A-TianDe-Fogkremjei

tianDe Extra White Pro – Az ultrahangos tisztítás alternatívája

Fehérítés + fogszuvasodás elleni védelem + remineralizáció! Az Extra White Pro fogkrém még a legmakacsabb, elszíneződött, a fogak és a fogíny épségét fenyegető baktériumok elszaporodásával és a fogkőképződést okozó lerakódással is elbánik, megbízható védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen.

Az összetétel alapja: a fogzománccal biokompatibilis koptató (abrazív) anyagok:

hidralizált szilícium: a lerakódás kíméletes eltávolítása, polírozás

kalcium-dihidrofoszfát: a fogzománc helyreállítása, a fokozott érzékenység megelőzése

“Extra White PRO” fogkrém

extra white pro fogkrem

Az ultrahangos tisztítás alternatívája! Visszadja és megőrzi a fogzománc természetes fehér színét, eltávolítja a dohányzás által okozott makacs lerakódást, a fogzománc elszíneződését okozó kávé kedvelőinek visszaadja a fogak természetes színárnyalatát, erősíti a fogzománcot, hosszú időre friss leheletet biztosít.

Még egy ráadás: zöld-tea és álginzeng fogkrém

zold tea alginzeng fogkrem

A “Zöld tea & álginzeng” fogkrém gátolja a fogszuvasodás kialakulását, ápolja a fogínyt, elősegíti a puha fogágyi szövetek megerősítését, és hosszú ideig friss leheletet biztosít. Az álginzeng kíméletesen ápol, a zöld tea pedig – antibakteriális hatásának köszönhetően – védi a fogakat és a fogínyt.

prodental junior zseles gyerekfogkrem

Gyermek fogápolás, felnőttes hatékonysággal

A még gyermekkorban megtanított és betartott helyes szájhigiéniától függ a felnőttkorban fogak egészsége: a tejfogak szuvasodása könnyen átterjed a gyökérrel rendelkező fogakra, emiatt rendkívűl nagy felelősség a megfelelő gyerekfogkrém és fogkefe megválasztása.

Prodental Junior zselés gyerekfogkrém a fogszuvasodás hatékony megelőzésére:

– Mérsékelt csiszoló hatás

– Lenyelés esetén ártalmatlan

– Nem tartalmaz parabéneket és fluort

– Frissítő alma ízű

A fogszuvasodás az egyik legelterjedtebb fogbetegség gyermekkorban. Az egyik legfőbb oka ennek a lerakódás, amely étkezések, édességek fogyasztása miatt képződik. Ezek az ételmaradékok megtapadnak a fogakon, abból a nyállal elkeveredve sav képződik, amely azután szépen fel is oldja a zománcot. A ProDental Junior fogkrém biztosítja a szájüreg kifogástalan higiéniáját és a fogszuvasodás kialakulásának hatékony megelőzését és még finom íze is van.

Állítsd össze saját fogápolási csomagodat!

Válaszd ki a számodra legideálisabb fogkréme(ke)t, a Neked legjobban tetsző fogkefé(ke)t, szabadulj meg a fogínyvérzés és fogínygyulladás problémáktól, élvezd a maximális szájhigiénia gondtalan érzését! 🙂

Dr. Taiga termékcsalád:
maximális szájhigénia kizárólag gyógynövényekkel

Természet erejével az erős fogakért, egészséges fogínyért és hűsítő lehetért! A Dr. Taiga termékcsalád komplex ápolás nyújt a szájüregnek.  A tajgában találhatók valóban egyedülálló növények, amelyek hatalmas gyógyító erővel rendelkeznek. Mi kiválasztottuk ezek közül is a legjobbakat, és olyan szerek termékcsaládját hoztuk létre a szájüreg ápolására, amelyek biztosítani fogják számotokra a hófehér fogaktól sugárzó mosolyt és az egészséges ínyt.

A Dr. Taiga termékcsalád 100%-ig természetes, nem tartalmaz olyan anyagokat, mint a fluor, a parabének, a nátrium-lauril-szulfát (SLS), s ugyancsak nem találhatók benne ízfokozó anyagok vagy mesterséges színezékanyagok.

Dr. Taiga „Komplex ápolás” gyógynövényes fogkrém

dr taiga komplex apolas gyogynovenyes fogkrem

Ezt a különleges fogkrémet célirányosan a fogszuvasodás és az ínyproblémák megelőzésére, a fogzománc erősítésére, a fogíny tónusának javítására fejlesztették ki.

Aktív összetevők, magából a szibériai tajga szívéből:

Természetes kaolin (fehér agyag): puhán eltávolítja a foglerakódást; megelőzi a fogszuvasodást és a fogínyproblémák kialakulását.

Havasi boróka kivonata: igen erős antiszeptikum, szagtalanító hatású.
Zsálya- és kamillakivonat – gyulladásgátló és nyugtató hatásúak.

L-arginin aminosav + kalcium-citrát: egy kiegészítő védőgátat hoznak létre, felveszik a küzdelmet a fogszuvasodással.

Dr. Taiga Fitoszájvíz

dr taiga fitoszajviz

Aktív összetevőinek köszönhetően a szájvíz egész napra segít megőrizni a friss leheletet, valamint megelőzi a fog- és ínyproblémák kialakulását.

Aktív összetevők

A lonc kivonata: elősegíti a vérzékeny fogíny gyors begyógyulását, fertőzésgátló és fertőtlenítő hatású.

Az erdei deréce kivonata: a fogínyre és a fogakra a lehető legjótékonyabb hatást fejti ki: remek antimikrobiális és gyulladásgátló komponens. Amellett igen erős begyógyító hatást fejt ki a gyulladt és sérült ínyre.

A cédrusdióból nyert olaj: összehúzó, vérzéscsillapító hatásának köszönhetően a cédrusfenyő olaját a szájüreg több betegségének gyógyítására, az íny fellazulásának kiküszöbölésére használják.

Mentol: enyhe helyi érzéstelenítő és fertőzésgátló hatással rendelkezik. A bőrre és a nyálkahártyára kerülve stimulálja a hidegérzékelő receptorokat, kellemesen frissítő ízű.

Gyógynövényes frissítő szájspray propolisszal

gyogynovenyes frissito szajspray propolisszal

A baktériumölő és regeneráló tulajdonságáról híres, egyedülálló és utánozhatatlan altáji tajgai propolisz, a szekliceimolával és a vaskos levelű bőrlevéllel együtt jótékony hatást fejt ki a szájüregre.

Kiküszöböli a kellemetlen szájszagot, visszaadja a lehelet frissességét.

Ápolja a szájüreg nyálkahártyáját és javítja annak állapotát.

Állítsd össze saját fogápolási csomagodat!

Válaszd ki a számodra legideálisabb fogkréme(ke)t, a Neked legjobban tetsző fogkefé(ke)t, szabadulj meg a fogínyvérzés és fogínygyulladás problémáktól, élvezd a maximális szájhigiénia gondtalan érzését! 🙂

Szépség – és egészségmegőrzés a távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel.

Vegyszerek, káros vegyületek helyett természetes módokkal szeretünk elérni sokkal látványosabb eredményeket. Ahelyett, hogy naponta ártanánk a szervezetünknek, segítünk elkerülni a nagyobb mérvű szennyeződéseket. A termékekben használt formulák az ősi kínai, tibeti és altáji recepteken alapulnak, s ezek alkalmazásának hatékonysága az évszázadok során a gyakorlatban bizonyosodott be. A keleti gyógyító anyagok receptjeit a fejlett technológia módszereivel keltjük életre.

A tianDe a 2008-as világgazdasági válság előtt alakult meg, de nagyon gyorsan, igen magas ütemű fejlődést produkált – a 2. évben már megháromszorozta forgalmát, majd a következő két évben 400 és 450 %-os növekedést ért el. 2011-ben a forgalmazott termékek értéke elérte a 10 milliárd dollárt.

Jelenleg 33 országban találhatók meg a tianDe termékei.

Weboldalunkon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk Neked! Adatvédelmi tájékoztató