“Zöld tea + álginzeng” fogkrém

A “Zöld tea & álginzeng” fogkrém gátolja a fogszuvasodás kialakulását, ápolja a fogínyt, elősegíti a puha fogágyi szövetek megerősítését, és hosszú ideig friss leheletet biztosít. Az álginzeng kíméletesen ápol, a zöld tea pedig – antibakteriális hatásának köszönhetően – védi a fogakat és a fogínyt.

2 630 Ft

Készleten

Cikkszám: 60144 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A “Zöld tea & álginzeng” fogkrém gátolja a fogszuvasodás kialakulását, ápolja a fogínyt, elősegíti a puha fogágyi szövetek megerősítését, és hosszú ideig friss leheletet biztosít.

Az álginzeng kíméletesen ápol, a zöld tea pedig – antibakteriális hatásának köszönhetően – védi a fogakat és a fogínyt. ​A fogkrém kiválóan tisztít, erősíti és védi a fogínyt (profilaktikus hatású), hosszan tartó védelmet biztosít a foglepedék képződése és a fogszuvasodás ellen, erősíti a fogínyt.

Zoldtea-fogkrem

Nem tartalmaz parabéneket!

 

„Zöld tea + álginzeng” fogkrém állandó jelleggel használható, mivel:

  • finoman tisztító formulával rendelkezik, amelynek alapját a hidratizált szilícium képezi. Ennek gömbölyded, mikronizált szemcséi hatékonyan és kíméletesen távolítják el a foglerakódást, miközben nem sértik fel a fogzománcot és a fogágyi szöveteket.
  • nem tartalmaz fluort, amely túlzott mennyiségben a fogzománc roncsolódásához vezethet.

A fogkrém összetételében nem találhatók parabének sem – e szintetikus tartósítószerek károsak lehetnek az egészségre.

Az álginzengből készült kivonatnak köszönhetően szabályozza a fogágyi szövetekben végbemenő anyagcsere-folyamatokat.

Az összetételében található antibakteriális komponensek kizárólag természetes eredetűek:

zöldtea-kivonat

  • mentol

Nem tartalmaz klórhexidint és triklozánt. Nem vált ki negatív adaptációt.

Javasoljuk a „ProDental” fogkefével együtt használni!

 

A „Zöld tea + álginzeng” fogkrém nemcsak a fogak, hanem a fogíny rendben tartását is lehetővé teszi. A statisztikai adatok szerint Oroszország felnőtt lakosságának több mint 90 százaléka szenved valamilyen fogínyproblémától. Ha valaki fogmosás közben a vérzésre utaló jelekre lesz figyelmes, megtörten fel is állítja a diagnózist: parodontózis. Ám a parodontózis – ritka jelenség. Sokkal gyakrabban fordulhat elő valami más probléma – különböző gyulladások (fogínygyulladás [gingivitis] és fogínysorvadás [parodontitis]), amelyek esetén a szájüregnek fokozottan van szüksége az antibakteriális ápolásra. Hiszen a gyulladások keletkezésének elsődleges okozói – a kórokozó mikroorganizmusok.

A „Zöld tea + álginzeng” fogkrém olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint a szájüreg gyulladásos folyamatait kiváltó baktériumokkal szemben határozott antibakteriális hatást kifejtő zöld tea és a mentol kivonata. A klórhexidintől és a triklozántól eltérően ezek nem bontják meg a szájüreg mikroflórájának egyensúlyát, nem eredményeznek gombás megbetegedéseket és negatív adaptációt.

A fogíny jó állapotáról a ginzeng egyik legnépszerűbb változatából, az álginzengből készült kivonat gondoskodik. Ennek Kínában használatos neve „ting bu huan”, ami annyit tesz, hogy „aranyra sem cserélhető”.

Az álginzeng kivonata a hasznos hatóanyagok behatolásának erősítése révén elősegíti a fogágyi szövetek vérkeringésének és anyagcsere-folyamatainak szabályozását.

A „Zöld tea + álginzeng” fogkrém és a „ProDental” fogkefe együttes használata megsokszorozza a kívánt hatást!

További információk

Tömeg 0.2 kg
Kiszerelés

120 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“Zöld tea + álginzeng” fogkrém” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…