Szérum szemkörnyékre

Fluid a szemkörnyékre: egy pillanat alatt friss tekintet! Mélyen ható revitalizálás Hosszan tartó lifting hatás A ráncok kisimítása A szemkörnyéki bőr általában először kezd árulkodni a nők életkoráról. Miért van ez így? A szemkörnyéki bőr nagyjából hatszor vékonyabb, mint arcunk egyéb területeinek bőre, ezért sokkal jobban ki van téve az irritációnak és a dehidratálódásnak.

7.600Ft

Szállítás 12-14 munkanap!

Leírás

Fluid a szemkörnyékre:

egy pillanat alatt friss tekintet!

Mélyen ható revitalizálás

Hosszan tartó lifting hatás

A ráncok kisimítása

A szemkörnyéki bőr általában először kezd árulkodni a nők életkoráról. Miért van ez így?

  • A szemkörnyéki bőr nagyjából hatszor vékonyabb, mint arcunk egyéb területeinek bőre, ezért sokkal jobban ki van téve az irritációnak és a dehidratálódásnak.
  • A mimikai izmok túltengése e zónában valósággal kiprovokálja a ráncok gyors megjelenését.
  • A bőrfelszín alatti laza és vékony zsírszövet jól felhalmozza a vizet, ami azt jelenti, hogy ödémásodást válthat ki.

Az „Ocean Riches” termékcsaládhoz tartozó fluid a szemhéjra olyan alapvető problémákra jelent megoldást, amelyek a szemkörnyéki bőrre kifejlesztett minőségi kozmetikumok számára jelentenek kihívást.

A bőr mélyen ható revitalizálása. Az utóbbi időben divatossá vált fogalom a szó szorosan vett értelmében az „élethez való visszatérést” jelenti. Lényegében ez nem más, mint hidratálás + fiatalítás. A fluid a vörös moszatok kivonatából kinyert poliszacharidokkal felerősített revitalizáló komplexet tartalmaz, amely a bőr felszínén egy rugalmas biomátrixot képez és megőrzi a bőr megfelelően hidratált állapotát.

Lifting hatás. Aktív összetevőinek köszönhetően a fluid tartós lifting hatást hoz létre, a szemkörnyéki bőrt tömörebbé teszi és minimálisra csökkenti a ráncok mennyiségét.

A ráncok kisimítása. A fluid a tengeri sün kivonatát tartalmazza, amely igen erős fiatalító hatást fejt ki és aktív küzdelmet folytat a ráncok ellen. A fluidnak köszönhetően a zsenge szemkörnyéki bőr újra visszanyeri tónusát és feszes rugalmasságát, megszűnik az ödémásodás és a bőr életkorral járó megereszkedése.

A fluid egyik alapvető összetevője, mint ahogy az egész „Ocean Riches” termékcsaládé – a tengeri sün kivonata. Ez egy erősen fiatalító hatású szer, összetételében a vitaminok és mikroelemek egyedülálló gyűjteményével. E kivonatnak köszönhetően a bőrtakaró visszanyeri tónusát, rugalmasságát, megszűnik az ödémásodás és a bőr életkorral járó megereszkedése.

A fluid formulájának különlegessége – a szabadalmaztatott LIFTONIN®-XPRESS komplex, alapösszetételében a vörös moszatokkal. Ez a vörös moszatok kivonatából kapott liofilizátumot tartalmaz. A komplex egy szempillantás alatt elkezd működni, észrevehető és hosszan tartó hatást fejtve ki. Kisimítja a ráncokat, csökkenti azok mennyiségét, javítja a szemkörnyéki bőr struktúráját. Az összetevő erősíti a bőr ellenállóképességét a sérülésekkel szemben. A bőrre jótékony hatást kifejtő poliszacharidokat és mikroelemeket tartalmaz. Gyulladásgátló, antioxidáns és hidratáló hatású. Növeli a bőr feszes rugalmasságát és hidratáltságát.

Nátrium-hialuronáttal felerősített formula – egy igen erős hidratáló szerrel, amely puhábbá és rugalmasabbá varázsolja a bőrt, valamint trehalózzal, amely elősegíti a sejtek nedvességtartalmának megőrzését és a ráncok kisimulását, feszes rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek.

További információk

Tömeg 0.05 kg
Kiszerelés

25 ml

Összetétel

A tengeri sün kivonata elősegíti a bőr megfiatalodását. A szabadalmaztatott LIFTONIN®-XPRESS komplex, alapösszetételében a vörös moszatokkal, kisimítja a ráncokat, növeli a bőr feszes rugalmasságát. A nátrium-hialuronát intenzíven hidratálja a szemkörnyéki bőrt, erősíti a bőr turgornyomását. A trehalóz elősegíti a bőr nedvességtartalmának megőrzését és a ráncok kisimulását.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szérum szemkörnyékre” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük