SPA Technology Univerzális tejes peeling

Tiszta és hidratált bőr, egészséges szín és sima bőrfelület!  Lehámlasztja a felhám felső rétegét, alaposan kitisztítja és összehúzza a pórusokat, aktivizálja a bőr természetes hidratáló mechanizmusait. Elősegíti a saját kollagén, elasztin és a hialuronsav szintetizálásának növekedését. Kisimítja az apróbb ráncokat, hatására a mély ráncok kevésbé szembeötlők lesznek.

2 820 Ft

Készleten (utánrendelhető)

Leírás

A bőrt puhává és rugalmassá teszi, a ráncok kevésbé észrevehetők lesznek, az arcszínt egyenletessé varázsolja. Lehámlasztja az elhalt bőrsejtek rétegét, összehúzza a pórusokat, szabályozza a faggyúmirigyek kiválasztását. Aktivizálja a bőr természetes hidratáló mechanizmusait, elősegíti a saját kollagén, elasztin és a hialuronsav szintetizálásának növekedését. Halványító hatású.

Kisimítja az apróbb ráncokat, hatására a mély ráncok kevésbé szembeötlők lesznek

Exfoliálja (lehámlasztja) az elszarusodott sejtréteget, ez által a felhámot minőségi regeneratív folyamatok megindulására serkenti.

A felhám állapota nemcsak a bőr külső kinézetét, frissességét, színét határozza meg, hanem hidratáltságának szintjét is.

 

Peeling vagy bőrradír?

A bőrradír (scrub) és a peeling közti különbséget a hatásmechanizmus jellege adja. A bőrradír – mechanikus úton tisztítja a bőrt, az elhalt sejteket koptató (abrazív) részecskék segítségével távolítja el. Az „abrazív” szó a latin „abrasio” szóból ered és „dörzsölést”, „horzsolást” jelent. Az eljárás meglehetős megrázkódtatás a bőr számára. A peelingek az elhalt hámsejteket feloldják, így távolítják el őket, miközben nem sértik fel a bőrt. A feloldás savak hatására megy végbe.

SPA-Technology-peelingek-2

 

 

A SPA Technology sorozathoz tartozó peelingek alapkomponense az almasav.

Almasav (Malic acid) – a legelterjedtebb gyümölcssavak (AHA) egyike; sok gyümölcsben és zöldségben megtalálható, főleg az almában és a paradicsomban:

– feloldja a faggyúdugókat és a felhám elszarusodott lemezkéit, letisztítva a bőrről az elhalt sejteket;

– serkenti a sejtregenerációs folyamatokat és növeli a bőr funkcionálisan aktív természetes hidratáló faktor tartalmát;

– aktivizálja a fibroblasztok tevékenységét, erősítve a saját kollagén és a hialuronsav termelését, ami a bőr hidratáltsági fokának jelentékeny növekedését eredményezi.

 

 

A Tejes peeling hidratáló hatását hidrolizált tejfehérjék erősítik fel. Ezek minimalizálják a bőrirritáció által kiváltott reakciókat, gyorsítják a regenerációs folyamatokat.

Hidrolizált tejfehérjék (Hydrolyzed milk protein)

– növelik a sejtek életképességét, puhítva és hidratálva még a legszárazabb és a legérzékenyebb bőrt is;

– citokineket tartalmaznak – a bőrsejtek növekedésének a regenerálódási folyamatokat erősítő faktorait. A növekedési faktorok utasítást adnak a szervezetnek a szükséges mennyiségű sejt előállítására és eljuttatására a szükséges helyre, ily módon élénkül a sejtosztódás és végbemegy a természetes megújulás;

– lactoferrint tartalmaznak – egy igen erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező, a sejtmembránban található lipidek oxidálódását megakadályozó fehérjét. Ennek révén megóvja a sejtet az életműködési folyamatok károsodásától.

SPA-Technology-peelingek-3

Alkalmazás

Egy kevés peelinget vigyünk fel a letisztított arcra, elkerülve a szemkörnyéki részt, masszírozzuk egy-két percig, majd hűs vízzel alaposan mossuk le! A peeling használata után nem ajánlott napozni és egyéb hámlasztó szereket használni.

 

Az AHA savakat tartalmazó kozmetikumok használatára vonatkozó ellenjavallatok:

  • egyéni intolerancia;
  • a bőr nagyobb fokú érzékenysége;
  • friss bőrsérülések;
  • herpetikus kiütések;
  • kuperózis;
  • hosszas tartózkodás a napon.

A használat gyakoriságára vonatkozó javallat:

  • zsíros bőr esetén – heti két-három alkalommal,
  • normál bőr esetén – heti egy-két alkalommal,
  • száraz és érzékeny bőr esetén – kéthetente egyszer.

További információk

Tömeg 0.15 kg
Kiszerelés

120g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SPA Technology Univerzális tejes peeling” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…