Akció!

SPA Technology „Forró gyömbér” testsó

Elégeti a test tökéletlenségeit, felfűti az érdeklődést irántad! Remekül megtisztítja a bőr felszínét, lehámlasztja a felhám legfelső, elszarusodott rétegét, segíti a sejtlégzést. Felmelegítő hatása révén javítva a vér mikrokeringését; kiegyenlíti a bőr felszínét, kisimítja az egyenetlenségeket, feszesíti a bőrt, ez által azt feszesssé és rugalmassá varázsolja. Nemcsak elősegíti a narancsbőrre utaló jegyek csökkenését, hanem hozzájárul azok megelőzéséhez is.

3.500Ft 2.980Ft

Szállítás 12-14 munkanap!

Leírás

Elégeti a test tökéletlenségeit, felfűti az érdeklődést irántad!

Remekül megtisztítja a bőr felszínét, lehámlasztja a felhám legfelső, elszarusodott rétegét, segíti a sejtlégzést. Felmelegítő hatása révén javítva a vér mikrokeringését; kiegyenlíti a bőr felszínét, kisimítja az egyenetlenségeket, feszesíti a bőrt, ez által azt feszesssé és rugalmassá varázsolja. Nemcsak elősegíti a narancsbőrre utaló jegyek csökkenését, hanem hozzájárul azok megelőzéséhez is.

 

 

TianDe-30258-Forro-gyomber-testso-1-1A női természet sajátja, hogy mindig a tökéletességre törekszik. Természetesen szeretnénk, hogy nemcsak arcunk, hanem testünk is tökéletesen nézzen ki. Ám a tökéletesség felé vezető úton többségünknek komoly akadályok állják útját: a bőr tompa, egészségtelen színe, a cellulit, amelyet a népnyelv narancsbőrnek nevez, korántsem esztétikus kidudorodások és egyenetlenségek a combokon, megereszkedések…

A statisztikák szerint tízből nyolc nő – függetlenül korától, testfelépítésétől, súlyától vagy fizikai aktivitásától – megtapasztalja magán a cellulit jelenségét. A narancsbőr senkit sem kímél: sem a sportolónőket, sem a táncosnőket, sem a modelleket… A hormonális változások, köztük a nemi éréssel és a terhességgel járók, az örökletes hajlam, a mozgásszegény életmód, az egészségtelen táplálkozás – a cellulit kialakulásának okai vég nélkül sorolhatók.

A cellulit nem más, mint a zsírszövetek elszaporodása egy adott helyen, illetve a zsírszövetekben végbemenő mikrokeringés zavarainak következménye. A semmiképpen sem esztétikus dudorocskákat mikroszkóp alatt alaposan megvizsgálva kiderül – azok nem mások, mint a zsírsejteknek a méhek lépére emlékeztető sérült hálózata. Csak éppen e sejtekben méz helyett – zsírt találunk. Ha a bőr tónusban és megfelelően hidratált állapotban van – a lépháló nem látható. Rugalmas feszességének elvesztését eredményezi, amint a „felduzzadt” zsírsejtek kitüremkednek a felszínére, maguk alá gyűrve a dehidratált bőrt.

 

Mi a teendő ilyenkor? Egyetlen válasz lehetséges: cselekedni kell!

TianDe-30258-Forro-gyomber-testso-5-2A TianDe „forró” újdonsága

– Felmelegítő hatású

– Remekül tisztítja a bőrt, lehámlasztja az elhalt sejteket

– Feszesíti bőrt, egyszersmind hidratálja és tonizálja azt

– Kisimítja és kiegyenlíti a bőr felületét

 

A gyömbér csodálatos tulajdonságai az ember számára már ősidők óta ismeretesek. Keleten a gyömbért már kétezer éve használják kozmetikai célokra, és pótolhatatlan szernek tartják a bőr fiatalságának és szépségének megóvására.

A gyömbér – egy egyedülállóan különleges növény, amely nagyszerűen segíti a fiatalság megőrzését. A gyömbér felhasználásával készült kozmetikumok fiatalosabbá, szebbé és vonzóbbá varázsolják a bőrt. A gyömbér kivonata a bőrfelülettel érintkezve serkenti a vérkeringést és a szövetekben végbemenő anyagcsere-folyamatokat, feszesíti a bőrt, megszüntetvén annak petyhüdtségét, javítja a bőr tónusát és energiaegyensúlyát. A gyömbér összetételében megtalálható egy gingerol nevű egyedülálló komponens, amely életerővel tölti fel a bőrsejteket. E növény mindamellett aktívan lebontja a zsírszöveteket és segítséget nyújt a cellulit ellen vívott küzdelemben, regenerálja a bőrt, elősegíti a méreganyagok és a felesleges nedvesség elvezetését.

A gyömbér felmelegítő hatással rendelkezik, s a szer bőrre történő felvitele során természetes melegítő effektus keletkezik, ami enyhén égető érzéssel jár.

 

gyomber A gyömbér természetes kivonata:

 

– feszesíti a bőrt, rugalmassá varázsolva azt

– javítja a bőr tónusát és energiaegyensúlyát

– serkenti a szövetekben végbemenő anyagcserefolyamatokat

– előkészíti a bőrt a hidratáló kezelési eljárásokhoz

 

TianDe-30258-Forro-gyomber-testso-1-2Gyömbér + tengeri só = egy páros bőröd szépségéért és fiatalságáért!

Körkörös mozdulatokkal vidd fel a szert a problémás területekre!

A tengeri sóval együtt alkalmazva a gyömbér tulajdonságainak hatása felerősödik, hatásmechanizmusának folyamata jóval aktívabbá válik. Nem csupán a gyömbér pozitív hatása érvényesül, hanem a tengeri sóé is – amely a természetes összetevők valóságos tárháza.

A tengeri só nagyszerűen eltávolítja a bőrről az elhalt sejteket, megtörténik a hámlasztás (exfoliálás) folyamata, a bőr rugalmasabbá válik és javul tónusa, a sejtek rengeteg fontos és hasznos elemmel töltődnek fel. A bőrrel érintkezve só apró kristályai remek masszírozó hatást fejtenek ki. A szernek a problémás területekre történő felhordása során nemcsak bőrötöket ápoljátok, hanem egyúttal gyógyító nyirokmasszázst és nyirokelvezetést is végeztek. Ha az eljárást rendszeresen megismétlitek, úgy bőrötök minden egyes kezelés után egyre feszesebbé, simábbá és elképesztően zsengévé válik.

Hatékony komplex – a komplexusok nélküli életért!

További információk

Tömeg 0.4 kg
Kiszerelés

150g

Összetétel

Sodium Chloride, Aqua, Glycerin, Sodium Succinate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Zingiber Officinale Extract, Cetearyl Alcohol, Lanolin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, DMDM Hydantoin, Capsaicin, Geraniol, Citronellol.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SPA Technology „Forró gyömbér” testsó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük