Snake Factor Aktív ránctalanító gél a szemkörnyéki bőrre

A gél finoman ápolja a szemkörnyék érzékeny bőrét, aktivizálja a saját kollagén termelését, észrevehetően kifeszíti a bőrt, megtölti nedvességgel és vitaminokkal, kisimítja a mimikai ráncokat. A termék a fiatalító hatású Snake Factor kozmetikai család tagja. Az összetevők között megtaláljuk a Mamushi kígyó zsírját, amely a sejtmegújulás aktivátora, az antiage hatású Brillian-KS68-at.

6 160 Ft

Készleten

Leírás

A gél finoman ápolja a szemkörnyék érzékeny bőrét, aktivizálja a saját kollagén termelését, észrevehetően kifeszíti a bőrt, megtölti nedvességgel és vitaminokkal, kisimítja a mimikai ráncokat.

A termék a fiatalító hatású Snake Factor kozmetikai család tagja. Az összetevők között megtaláljuk a Mamushi kígyó zsírját, amely a sejtmegújulás aktivátora, az antiage hatású Brillian-KS68-at,  valamint  olyan, jelentős hidratáló hatással rendelkező összetevőket, mint a hialuronsav és a diszaharid glükóz.

A termék a  fiatalító hatású Snake Factor kozmetikai család tagja.. Az összetevők között megtaláljuk a Mamushi vipera zsírját, amely a sejtmegújulás aktivátora, az antiage hatású Brillian-KS68,-at  valamint  olyan, jelentős hidratáló hatással rendelkező összetevőket, mint a hialuronsav és a diszaharid glükóz.

A bőr fiatalságának záloga – annak folyamatos megújulása. A bőr annál tovább marad szép és rugalmasan feszes, minél gyorsabban megy végbe a sejtek regenerálódása.

Negyven éves kor felett arcunk felhámja átlagosan másfél-két hónap alatt újul meg, s a kor előrehaladtával ez az időtartam egyre hosszabb lesz. A kígyóknak ezzel szemben bőrfelületük teljes regenerálódásához mindössze 21 napra van szükségük..! Ezen idő elteltével a kígyó egyszerűen kibújik régi bőréből, olyan fiatalnak és frissnek mutatva magát a külvilágnak, akár újszülött korában. A megfiatalodás e csodálatos képességét bármelyik nő megirigyelhetné. Ugyanakkor közülük csak a legokosabbak ismerik fel e különleges állatok örök fiatalságának titkait és használják fel azokat saját maguk hasznára..!

A Snake Factor termékcsalád kozmetikumainak összetétele a mamusi vipera zsírját tartalmazza. Ezek rendszeres használata felgyorsítja bőrsejtjeink regenerálódási ciklusát, és hozzásegít, hogy 40 és 50, vagy akár 60 éves korunkban is vonzók maradhassunk!

Aktív összetevők:

Mamushi

A mamusi vipera zsírja – a szervezetünk számára létfontosságú, többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavak tárháza. Az emberi szervezet ezeket saját maga nem képes előállítani, így kizárólag külső forrásból tud hozzájutni – a táplálék és a kozmetikumok közvetítésével. Ezek a zsírsavak sok létfontosságú biokémiai folyamatban fontos szerepet töltenek be, ily módon jelentős hatást gyakorolva egészségünkre és szépségünkre. Az Omega-3 zsírsavak szerepet játszanak többek közt a sejthártya kialakulásában, serkentik a saját kollagén és elasztin termelését, védik a bőrt a szabad gyökök romboló hatásától és az ultraibolya sugárzástól.

 

molekula2

Brillian-KS68 öregedés elleni keverék – a retinol új, adenozinnal felerősített változata. Az adenozin a DNS- és az RNS-molekulák szerkezeti alkotóelemeként részt vesz a helyreállító és regenerációs folyamatokban, az energia-anyagcsere folyamataiban, helyreállítja a sejtek energiapotenciálját. A retinollal kölcsönösen fejtve ki hatását az adenozin megsokszorozza a retinol hatékonyságát. A két anyag együttes hatása a bőrsejtekben végbemenő anyagcsere-folyamatok nagyfokú aktivizálódását, a sejtregenerálódás felgyorsulását, a saját kollagén és az irharéteg rugalmas rostjainak előállítását, a pigmentfoltok halványodását eredményezi. Mindezek eredményeként az érett bőr is zsengén, fiatalosan és ragyogóan néz ki.

 

64_Sodium hialuronate

 

 

Hialuronsav – a bőrben található legfőbb nedvességmegtartó anyag, amely kitölti a sejtek közötti teret és biztosítja a biológiailag aktív hatóanyagok eljutását a sejtekhez. A hialuronsav sója elősegíti a bőr optimális hidratáltsági szintjének megőrzését, javítja a bőrturgort – a bőr simaságát és feszességét.

 

molekula

 

 

Glükóz diszacharid (trehalóz) – természetes diszacharid, segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, megakadályozza a sejthártya szétesését, védi a fehérjéket és az egyéb biomolekulákat a kiszáradástól, megőrzi az élettani működést. Főleg a prémium kategóriájú kozmetikumok előállítása során alkalmazzák.

 

 

45_VitaminE

 

E-vitamin (tokoferol) – serkenti a sejtregenerálódást, meggátolja a bőr fény okozta öregedését, fenntartja a hidrolipid egyensúlyt, megszünteti az irritációt és a hámlást.

 

 

 

Az eredmény:

– a ráncok mélységének és mennyiségének szemmel látható csökkenése

– a bőr turgornyomásának és rugalmasságának növekedése

– a kor előrehaladtával kialakuló pigmentáció csökkenése

_______________________________________

 

Snake-Factor-arcapolo-termekcsalad-TianDe

További információk

Tömeg 0.045 kg
Kiszerlés

25 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Snake Factor Aktív ránctalanító gél a szemkörnyéki bőrre” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük