Snail Secret Többfunkciós szemkörnyékápoló krém csiganyállal

Mi a szépség titka? A mucin! A krém aktív hatóanyagai hatékonyan korrigálják a bőrhibákat, egyszersmind megelőzik a bőrsejtek öregedését. A szemkörnyéki bőr feltöltődik energiával, javul a bőr tónusa, beindul a sejtregenerálódás folyamata; a szemhéj bőre rugalmasabb lesz, a tekintet ez által nyíltabbá válik, a szem nem árulja el a fáradtságot; a bőr felszíne kisimul, tömörebbé válik, a ráncok kevésbé szembetűnők lesznek.

9 690 Ft

Készleten (utánrendelhető)

Leírás

Mi a szépség titka? A mucin! A krém aktív hatóanyagai hatékonyan korrigálják a bőrhibákat, egyszersmind megelőzik a bőrsejtek öregedését. A szemkörnyéki bőr feltöltődik energiával, javul a bőr tónusa, beindul a sejtregenerálódás folyamata; a szemhéj bőre rugalmasabb lesz, a tekintet ez által nyíltabbá válik, a szem nem árulja el a fáradtságot; a bőr felszíne kisimul, tömörebbé válik, a ráncok kevésbé szembetűnők lesznek. A mélyen ható hidratálás pillanatok alatt növeli a bőr rugalmasságát, a bőr kisimul, és komfortos érzést nyújt – napról-napra intenzíven regenerálódik és megújul, valósággal újjászületik. A mucin (a csiganyálka) elősegíti a regenerálódást, a bőr kisimítását és puhítását.

kosmetykitiande-2

A mucin REGENERÁL: elősegíti a sejtek regenerálódását, küzdelmet folytatva a bőr felszíni hibáival; FIATALÍT: kisimítja az apróbb ráncokat, fékezi az újabbak megjelenését, növeli a bőrturgort; és VÉDI A BŐRT: antioxidánsokat tartalmaz, megakadályozza az elsavasodás által előidézett stressz következményeinek kialakulását, erősíti a baktériumok elleni védekező mechanizmusokat.

E különleges termék összetételében megtalálhatók még az aminosavak és peptidek, melyek táplálják a bőrt, serkentik a sejtregenerálódást; a szacharidok  hidratálják és simává teszik a bőrt, javítják a bőrturgort, védelmet nyújtanak a szabadgyökök hatása ellen; az allantoin segíti a sejtregenerálódást, míg a bakteriofágok távol tartják a mikrobákat.

 

A TianDe felkínálja a lehetőséget, hogy a csiganyálka hatását a szépségszalonokban várakozó sorok elkerülésével tapasztalhassuk meg. A tianDe Snail Secret termékcsaládjában a csigák váladékát tisztított és koncentrált formában – egy szűrlemény, más szóval – a mucin formájában tartalmazzák.

 

A Snail Secret sorozat arc- és szemkörnyékápoló krémjét kényelmesen használható adagolóval ellátott egyedi, 5 x 10 ml-es tasakokba csomagoltuk. A kisebb kiszerelésnek köszönhetően vált lehetővé a felhasznált tartósítószerek mennyiségének csökkentése: minél kisebb a kozmetikai szer tömege, annál kevesebb tartósítószerre van szükség a termék eltarthatóságához. A légmentesen záró csomagolás és az adagolóeszköz – megbízhatóan gátolja a mikrobák bejutását a szerekbe.

 

A csigákat még az ókori Görögországban kezdték el kozmetikai célokra használni. Hippokratész a csiga váladékát „fiatalságkivonatnak” nevezte, és őrölt csigákból készített bőrápoló szert.

Kulonleges-arcapolas-Snail-Secret-Tiande6

A csiganyál kozmetikai tulajdonságaira a modern korban kertészek hívták fel a figyelmet, akik rózsabokrokról távolítják el a csigákat, hiszen azok levele a puhatestűek kedvenc csemegéje. A rózsatermesztők észrevették, hogy a kezükön előforduló horzsolások a szokásosnál gyorsabban begyógyulnak, kézbőrük pedig sokáig megőrzi simaságát és frissességét.

Szerencsére manapság a csiga váladékához kíméletes módszerrel jutnak hozzá, így a csigák sértetlenek maradnak.

 

A krém hatása:

  • a csiganyál többfunkciós hatásának köszönhetően a bőr friss és ragyogó lesz, a mucin egyszerre hat a ráncokra, a bőrturgorra és az arc színére;
  • az éltető nedvességgel feltöltődött bőr kisimul, és feszesen rugalmassá válik;
  • a krém hatására erősödik a bőr védekezőképessége, a bőr visszanyeri eredeti energiáját és szépségét, amelyek előtt a bőrhibák is kénytelenek meghátrálni
  • a bőr napról napra intenzíven regenerálódik és megújul, valósággal újjászületik.

 

Aktív összetevői:

 

csiga

A csiganyálban található mucin – a puhatestűek mirigyei által a fizikai stressz (például a kagylóhéj megsérülése) révén kiváltott reakcióként kiválasztott nyálka. A természet abból a célból ajándékozta meg a csigákat ilyen mirigyekkel, hogy a lassú lények számára biztosítsa a szövetek gyors regenerálódását.

A mucin molekuláinak alapja aminosavakból áll, amelyek táplálják a bőrt, serkentik a saját kollagén termelését, valamint  szénhidrátokból, amelyek hidratáló hatást fejtenek ki a bőrre.

A mucin több szinten fejti ki hatását:

  • helyreállítja a bőr vízháztartásának egyensúlyát
  • elősegíti a sejtek regenerálódását, meghosszabbítva ez által a bőr fiatalságát
  • a regenerálódási folyamatok serkentése révén elősegít a posztaknés tünetek, az irritáció és a hámlás megszüntetését

 

A csiganyál, a mucin hatása e krémben kiegészül a shea vajjal, az aloe vera kivonattal és a nátrium-hialuronáttal.

 

76_MasloShi

shea vaj bármilyen típusú bőr ideális ápolószere, de jótékony hatása különösen észrevehető az érett és a fáradt bőr esetében. A shea vaj az általa nagy mennyiségben tartalmazott, a bőrrel rokon lipidek révén helyreállítja a felhám „ökoszisztémáját”. Ezek erősítik a lipid védőgátat és a bőr védekezőképességét, visszaadják a sejtek életerejét.

Afrikában a shea vajat szent anyagként tisztelik. A forró kontinens lakóit életük első napjaitól kezdve elkíséri: a csecsemők testét shea vajjal kenik be, hogy megvédjék őket a perzselő naptól.

A shea vaj értékes, és meglehetősen drága kozmetikai komponens. Az afrikai vajfa (vagy karitéfa) 30-50 éves korában fordul termőre. A shea vajat éppen e fa termésének magjából nyerik. Nem nehéz kitalálni, miért nem akar senki karitéfa-ültetvényt létrehozni, a természetben vadon viszont viszonylag kevés található.

 

02_Aloe

Aloe vera kivonat – a bőr éltető vizének forrása. Összetételében olyan biológiailag aktív anyagok (ligninek) találhatók, amelyek a víznél négyszer gyorsabban és mélyebben hatolnak be a bőrbe. Ezen kívül az Aloe vera kivonata tartalmaz vitaminokat, ásványokat, aminosavakat, természetes eredetű antiszeptikumokat (fahéjsavat és szalicilsavat, szaponinokat), amelyek táplálják a bőrt, serkentik az anyagcserét, a regenerálódási folyamatokat és a védekezőképességet.

Az aloé hasznos tulajdonságait a görögök már az i. e. IV. században ismerték. A legenda szerint Arisztotelész azért javasolta Nagy Sándornak, hogy hódítsa meg Szokotra szigetét, hogy az aloéültetvények birtokába kerüljenek. Ezért nevezik gyakran az aloét „a Makedóniai növényének”.

 

64_Sodium hialuronate

Nátrium-hialuronát – a hialuronsav, a bőr dermális mátrixa természetes komponensének analógiája. A hialuronsav – egy molekuláris „szivacs”, amely egyedülálló mértékben képes megkötni a vizet. Átalakulva géllé a hialuronsav a saját tömegénél ezerszer nagyobb tömegű vizet képes megkötni, ezért is nevezik „az ezer rajongó csillagának”.

Leegyszerűsített hasonlattal élve, a bőr irharétege egy „vízzel töltött rugós matracra” emlékeztet, ahol a „rugók” szerepét a kollagénrostok és az elasztin tölti be, az egész teret e rugós rostok között pedig a hialuronsav által alkotott vizes gél tölti ki.

A hialuronsavnak köszönhetően a bőr telítődik nedvességgel, mikrofelülete kisimul, visszanyeri rugalmasságát.

A hialuronsav nem csupán nedvességgel tölti fel a bőrt, hanem egyben segít is azt hosszú ideig megtartani, meggátolva ily módon a bőr dehidratálódását.

 

Trehalóz – a hialuronsav növényi megfelelője. A trehalóz sok növényben megtalálható – például a kaktuszokban, valamint a moszatokban és a gombákban. A trehalóznak köszönhetően a növények képesek elviselni a szélsőséges hőmérséklet-ingadozásokat és a szárazságot. A trehalóz védi a bőrsejteket a kiszáradástól, megőrzi azok biológiai aktivitását.

 

NYÚJTSD EL AZ ÉLVEZETET!

Kulonleges-arcapolas-Snail-Secret-Tiande22

A krémek nyúlós textúrája garancia a magas nyálkatartalomra

A magas nyálkatartalommal rendelkező szerek használata gazdaságos

 

Próbálj ki egy csiganyál tartalmú kozmetikumot: 1. Vidd fel a kozmetikai szert a mutatóujjad és középső ujjad közötti bőrfelületre! 2. Érintsd össze ujjaid! Ha az ujjak szétválasztásakor a krém szétnyúlik, vékony fonalat alkotva a két ujj között, akkor valóban jó minőségű, magas csiganyál – mucin – tartalmú termékről van szó.

Jó hír: a magas mucintartalmú kozmetikai szerek a bőrön könnyen szétkenhetők, használatuk rendkívül gazdaságos.

További információk

Tömeg 0.085 kg
Kiszerelés

5x10ml

Összetétel

aqua, butylene glycol, snail secretion filtrate, hexapeptide-8, caprylic/capric triglyceride, tripeptide-10, synthetic jojoba oil, trehalose, stearyl alcohol, glyceryl stearate, sodium hyaluronate, xanthan gum, iodopropynyl butylcarbamate, methylisothiazolinone

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Snail Secret Többfunkciós szemkörnyékápoló krém csiganyállal” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…