Új!

Sampon Ezüsttel Férfiaknak

A hajsampon mind a nők úgy a férfiak esetében alapvető hajápolási terméknek tekinthető. Ez egy kötelező kozmetikai kellék, mely minden fürdőszobában megtalálható. A nőkkel ellentétben, egyáltalán nem biztos, hogy minden férfi külön saját hajsamponnal rendelkezik; nagyon sokan vásárláskor leveszik a polcról az első tetszetős terméket.

3 760 Ft

Készleten (utánrendelhető)

Leírás

A hajsampon mind a nők úgy a férfiak esetében alapvető hajápolási terméknek tekinthető. Ez egy kötelező kozmetikai kellék, mely minden fürdőszobában megtalálható. A nőkkel ellentétben, egyáltalán nem biztos, hogy minden férfi külön saját hajsamponnal rendelkezik; nagyon sokan vásárláskor leveszik a polcról az első tetszetős terméket. Mindezek ellenére a férfinem képviselőinek rendelkezniük kell külön hajápolási készítménnyel.

Miért kell külön kategóriába sorolni a férfi hajsamponokat?

A modernkori kutatások egyetértenek abban, hogy a férfi haj és a fejbőr némileg eltér a nőitől. Többek között az emberiség erős képviselőinél aktívabb a faggyúmirigy termelés, minek következtében gyakrabban kell hajat mosniuk. Az eltérő sav-bázis egyensúly miatt a férfiak gyakrabban szenvednek a korpától, és náluk hangsúlyosabban jelenik meg a kopaszodás problémája is. Egyszóval nincs értelme a párjával közösen használatos sampont találni, jobb, ha a férfi saját használatára vásárol egy hajsampont, mely specifikus aktív összetétele révén tekintettel lesz a férfi szervezet sajátosságaira.

A sorozat újdonsága a sampon ezüsttel férfiaknak!

A termékcsaládban már van egy ezüstkolloid tartalmú tusoló gélt, melynek hatékonyságát több száz megelégedett ügyfél támasztja alá. Az összetételében természetes ezüstkolloidot tartalmazó hajsampon egy újabb „erős” remekmű a férfiak számára!

A TianDe új hajsamponja egyszerre három szinten hat: biztosítja a haj, hajgyökerek és a fejbőr ápolását. Ez egy folyamatos minőségi tisztítás, mely 100%-os eredményt biztosít: erős és egészséges hajat, a gyökerek zsírfeleslegének szabályozását, emellett megelőzi a fejbőr irritációját.

További információk

Tömeg 0.3 kg
Kiszerelés

250 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sampon Ezüsttel Férfiaknak” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük