Akció!

“Olíva” kozmetikai neszeszer

Tágas: alkalmasak szépségkozmetikumok és az ápolószerek tárolására Praktikus: tartós használatot biztosító, erős szövetanyag Utazások alkalmával pótolhatatlan: könnyen beleférnek az utazás során nélkülözhetetlen, kisebb ápolószerek A kozmetikatáska, azaz a neszeszer már minden hölgyhöz kapcsolódó, elszakíthatatlan tartozéknak minősül, azok kinézetének pedig hatalmas a jelentősége. Hiszen egy tökéletes nő minden téren tökéletes!

5.130Ft 4.100Ft

Készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 90191-02 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Tágas: alkalmasak szépségkozmetikumok és az ápolószerek tárolására

Praktikus: tartós használatot biztosító, erős szövetanyag

Utazások alkalmával pótolhatatlan: könnyen beleférnek az utazás során nélkülözhetetlen, kisebb ápolószerek

A kozmetikatáska, azaz a neszesszer már minden hölgyhöz kapcsolódó, elszakíthatatlan tartozéknak minősül, azok kinézetének pedig hatalmas a jelentősége. Hiszen egy tökéletes nő minden téren tökéletes!

A tágas kozmetikatáska tökéletesen alkalmas a szépségkozmetikumok és az ápolószerek tárolására. Mivel erős és tömör szövetből készültek, hosszú ideig használhatók és megőrzik kinézetüket.

Szívesen utazgatsz? Nagyszerű! Egy ideális méretű neszesszer lehetővé teszi, hogy minden szükséges dolgot magaddal vigyél – a kozmetikai szerek választékát és az alapvető „szépségkozmetikumokat”. Csak utazgass lazán!

Kép1 neszesszer

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“Olíva” kozmetikai neszeszer” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük