“Mindennapi Mosoly” Szemhéjárnyékoló szett (03 színárnyalat)

Szemet „rajzolunk”! A TianDe által kínált árnyékolószett a szem kikészítéséhez:háromféle sablon a luxus füstös szem kinézet kialakítására.

6.160Ft

Készleten

Cikkszám: 80912-03 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Szemet „rajzolunk”!

A TianDe által kínált árnyékolószett a szem kikészítéséhez:

                                                                                            háromféle sablon a luxus füstös szem kinézet kialakítására

 

A TianDe által kínált árnyékolószett a szem kikészítéséhez:

milyen színárnyalatok mellett döntsünk, hogy a szürke és a kék szem felragyogjon?

A hideg színtípus –nyár és tél. A hangsúly a homok-, a kávé- és a kakaó színeken.

A meleg színtípus – tavasz és ősz. Bézs, arany, őszibarack – választásod szerint!

A szürke és a kék szem mindenféle árnyalata – a legelterjedtebb Oroszországban és, alighanem, egész Európában, leszámítva a déli országokat. Miként hangsúlyozzuk ki színük mélységét és hogy váltsuk ki ragyogásukat? A TianDe által kínált új árnyékolókkal!

Először is, felejtsük el a „az árnyékoló színe – a szem színének megfelelően” szabályt, ez már rég érvényét vesztette és divatjamúlt. Sőt, ez a módszer nem hogy kihangsúlyozná, hanem inkább agyonvágja a szem és a tekintet mélységét és telítettségét. Próbáld ki a kontrasztok hatását!

Mindenekelőtt döntsd el, saját külsőd melyik színtípushoz tartozik! Ennek legegyszerűbb módja, ha természetes fény mellett különböző színárnyalatú papírdarabkákat (vagy valami szövetfoszlányt) illesztesz arcod mellé. Amennyiben a hideg, enyhén hamuszürke színárnyalatok illenek hozzád – vagy „tél”, vagy „nyár” típusú nő vagy. A „telet” a többitől könnyű megkülönböztetni – sötét haj, szemöldök és szempilla hamuszürkés tónusú árnyalattal, rendkívül világos bőrszín, avagy, épp ellenkezőleg, olívaszerű, sötét, de ugyancsak hideg, kékes árnyalattal. A szem egyedülállóan különleges tulajdonsága – a világos kontraszt a szemfehérje és a szivárványhártya, az írisz között. A szemfehérje ugyancsak hozzájárul a kék színhez. Ez az élénk, kontrasztokra hajlamos hölgyek jellemzője. A „nyár” típusú nők bőrszínének árnyalata ugyancsak hideg, miközben hajuk színe sötétszőke, olykor enyhén szürkés beütéssel. A szemfehérje és az írisz nem annyira kontrasztos, néha kissé tompa fényű.

Így hát, ha hideg színtípusú vagy, miközben szemed szürke vagy kék, azok nagy valószínűséggel acélos visszfényűek és jegesen mélyek. A szemhéjárnyékoló hozzád illő színárnyalatai – a kakaó, a kávé és a barna minden hideg árnyalata. Az arany szóba se jöhet! Az azüsttel viszont lehet és érdemes kísérletezni. Szeretnél ibolyaszín hatású szemeket, amilyen a legendás Elizabeth Taylornak volt? Vigyél fel szemhéjadra hideg ezüstöt zöld mocsárszínű árnyalattal – meg fogsz lepődni az eredménytől! E trükkös mutatvány a sötétszürke vagy kék szemű hölgyeknek sikerülhet. Próbáld ki a 02 – Party Time sablonban található legvilágosabb ezüstös színárnyalatot, valamint a 01 – Romantic Cocktail sablon sötét árnyalatait!

A meleg színtípusok – ez a „tavasz” és az „ősz”. Az „ősz” típusú nők bőrén gyakran találhatók elszórtan szeplők, bőrpír jóformán nincs, hajszínük pedig a vörös és a gesztenyeszín bármely árnyalata lehet. A szemfehérje és az írisz – kontrasztos. A „tavasz” szintén hajlamos a szeplőkre, ugyanakkor az ilyen típusú lányok pirospozsgásak is lehetnek és meglehetősen jól le tudnak barnulni. Hajszínük – a lenszőkétől az enyhe gesztenyeszínig terjed, de sohasem fekete. A szemfehérje picit tompafényű, nincs éles kontrasztban az írisszel.

Amennyiben meleg színtípusú vagy, miközben szemed szürke vagy kék, azok nagy valószínűséggel meleg, nyugodt árnyalatúak. A szemhéjárnyékoló hozzád illő színárnyalatai – a meleg bézs, aranyló és őszibarack tónusok – a 01 – Romantic Cocktail sablon. Segítségükkel szemed élénken ragyogó lesz. Próbáld ki a „Smoky eyes” sminket meleg barna és aranyló tónusaival – örülni fogsz az eredménynek!

A TianDe által kínált árnyékolószett a szem kikészítéséhez:

a sötétbarna szemek igézete

A hideg színtípus – nyár és tél. Ezüstös hangsúlyok és szürkés homály

A meleg színtípus – tavasz és ősz. A malachit zöldje

A sötétbarna szemek már önmagukban is kifejezőek, kétségtelen, hogy az ilyen szemekkel rendelkező hölgyek igen szerencsések – az arc még smink nélkül is élénkséget sugároz. Szempillaspirál és fekete kihúzás – a barnaszeműek általában meg is elégszenek ezzel a szettel. S mindezzel csodálatosan néznek ki, még csak nem is sejtik, hogy annál még jobban is kinézhetnének!

A hideg színtípusú nők esetében a sötétbarna szemek csaknem feketének is mutathatnak. Vagy sötétbarnának, hamuszínszerű tónussal, aranyló csillogás nélkül. Az ilyen szemeket ezüsttel lehet kihangsúlyozni – azok felszikráznak, mint a fortyogó szurok! A szürke minden hideg árnyalata tekintetedet boszorkányos pillantássá varázsolja, amelynek egyetlen férfi sem képes ellenállni! Bátran válaszd a „Smoky eyes” sminket szürke tónusaival az esti kimaradás során – a szem belső szögletében alkalmazott ezüstösen-fehértől a külső szemszöglet szénfeketéjéig! Hozzád tökéletesen illik a TianDe 02 – Party Time sablonja.

A melegfényű, aranylóan barna szemek valósággal zenélni kezdenek, ha azokat zöld malachittal hangsúlyozod ki. Az olívaszerű árnyalatok a sötét szemeket csaknem feketévé varázsolják, a mogyoróbarnáknak élénkséget és mélységet kölcsönöznek. Válaszd a TianDe zöld árnyalatokkal rendelkező 03 – Daily Style sablonját!

A TianDe által kínált árnyékolószett a szem kikészítéséhez:

a boszorkányos zöld szemek

A hideg színtípus – a nyár és a tél. Játszma a sötét oldalon

A meleg színtípus – a tavasz és az ősz. Arany és őszibarack

A tökéletesen zöld szem igen ritka – smaragdzöld szemekkel általában a vöröshajú szépségek dicsekedhetnek. Ám a jegesen szürkés-zöld árnyalat – meglehetősen gyakori jelenség. Az ilyen színű szemmel rendelkező hideg színtípusúakhoz eszméletlenül jól mennek a sötét, csaknem fekete árnyékolók – válaszd ki a TianDe 02 sablonjában fellelhető legsötétebb árnyalatot és nem nyúlhatsz mellé!

Amennyiben meleg színtípusú vagy, szemed színárnyalatába, nagy valószínűséggel, némi mogyorószín vagy „macskasárga” árnyalat keveredik. Az ilyen szemek önmagukban is igen szokatlanul mutatnak, helyesen megválasztott árnyékolóval pedig valóban mesés hatás érhető el! Válaszd a meleg, levendulaszerű árnyalatokat – és szemed smaragdzölddé válik. A TianDe új sablonjai közül vizsgáld meg a 01 szettet, amely barnás-őszibarackos skálával rendelkezik.

A TianDe által kínált professzionális smink:

az arckikészítés titkai a kifejező tekintetért!

1. lépés: Hordd fel a legvilágosabb árnyalatot a szemöldök alá és a szemhéj belső szegletébe!

2. lépés: A középső árnyalatot használd a felső (mozgó) szemhéjra!

3. lépés: A legsötétebb árnyalatot a szempillák töve mentén és a felső szemhéj redőjére vidd fel!

4. lépés: Óvatosan, de alaposan satírozd el a különböző árnyékolók közti éles határokat!

A legendás „Smoky eyes” újra a divat porondjára lép! Az idei őszön légy élénken ragyogó a TianDe árnyékolóival! Elmondjuk az arculattervezők titkait, amelyeknek köszönhetően sminked profi módon és kifogástalanul fog kinézni.

A „Smoky eyes” technika szerint kialakított sminkhez három, különféle telítettségű árnyalatra lesz szükséged – válaszd ki a saját színtípusodnak megfelelő  sablont!

1. Tisztítsd le a szemhéjak bőrét a TianDe szemsmink eltávolítására szolgáló lemosójával, paskoló mozdulatokkal vidd fel kedvenc szemkörnyékápoló hidratáló krémedet vagy géledet és hagyd, hogy az beszívódjon!

2. Vigyél fel púdert szemhéjad teljes felületére – ez tartósabbá teszi sminkedet, a kozmetikumok pedig jobban felfekszenek.

3. A sablon legvilágosabb árnyalatát vidd fel a belső szemszögletre és satírozd el a szemhéj központja irányába!

4. A közbülső árnyalatot a szemhéj közepétől kiindulva kell felvinni és a külső szemszöglet felé haladva kell növelni az árnyékoló intenzitását, ugyanezzel az ecsettel kell megdolgozni a felső szemhéj redőjét – ez kifejező és mély hatást kölcsönöz a tekintetnek.

5. A külső szögletre használd a legsötétebb tónusú árnyalatot, az elérni kívánt hatás függvényében válaszd meg a szín élénkségét! Ugyanezzel az árnyalattal húzd ki a szemszögletet és az alsó szemhéj külső részét!

6. A különféle árnyékolókat gondosan satírozd el egy tiszta ecsettel, hogy az átmenetek észrevétlenek, homályosak legyenek! Amennyiben szemhéjad zsírosodásra hajlamos, a sminket segíti tartósabbá tenni egy utolsó bepúderezés. Egy puha ecsetre vigyél fel egy kevéske púdert, s azzal menj végig szemhéjadon! Ez segít tartósabbá tenni a sminket és felerősíti a homályosan füstös szem hatást.

7. Az árnyékoló után hozzáláthatsz a szempillafesték felhordásához. Légy körültekintően óvatos, ne mázold össze a felső szemhéjat, különben kezdhetsz mindent elölről! Lehet alkalmazni egy apró trükköt – takard le szemhéjadat egy műanyag lapocskával, s így bátran nekiállhatsz a szempillák kifestéséhez.

További információk

Tömeg 0.0075 kg
Kiszerelés

7,5 g

Összetétel

Talc, Mica, Dimethicone, Magnesium Stearate, Polymethyl Methacrylate, +/-Cl77499, Cl 77891, Cl77491, Cl 06035, Cl 15850, Cl 77007

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“Mindennapi Mosoly” Szemhéjárnyékoló szett (03 színárnyalat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük