Master Herb „Kínai füvek” lábfürdősó

Hatékony eszköz a lábak fáradtságának és az elnehezültség érzésének megszüntetésére. Frissítő és nyugtató, csodálatosan ellazító hatású. A lábfürdő javasolt időtartama 15-20 perc. Alkalmazás: Egy csomag sót elkeverünk meleg vízben.

690Ft

Készleten (utánrendelhető)

Leírás

Hatékony eszköz a lábak fáradtságának és az elnehezültség érzésének megszüntetésére. Frissítő és nyugtató, csodálatosan ellazító hatású. A lábfürdő javasolt időtartama 15-20 perc.

Alkalmazás: Egy csomag sót elkeverünk meleg vízben.

 

A második szív

 

A hagyományos kínai gyógyászat által vallott elmélet szerint az ember lábfején az emberi szervek összes reflexzónája (több mint 60) összpontosulva megtalálható. Ily módon a lábfej felhalmozva hordoz magában minden információt, amely egyfelől az ember általános egészségi állapotára, másfelől minden egyes szervére egyedileg is vonatkozik. Amikor a lábfej reflexzónáit ingereknek tesszük ki, pozitív hatást gyakorolhatunk az ember egészségi állapotára, összehangolhatjuk a belső szervek működését. A lábmasszázs javítja a lábak idegvégződéseinek, nyirokrendszerének és vérkeringésének működését.

A keleti gyógyászat a lábfejet „második szívként” fogja fel. Itt található a vérkeringés egyik legfontosabb hálózatának központja, és éppen a láb az, amely a szervezet normális vérkeringését fenntartó, kiegészítő biológiai motorként működik. A „második szív” következőképpen működik. Járás közben az izomműködés következtében a vérerek összepréselődnek és kitágulnak. Az izmok elernyedésének pillanatában a vérerek kitágulnak, s a vér akadálytalanul áramlik lefelé – a lábfejekbe. Az izmok összehúzódásakor a vérerek összepréselődnek, és a vért a test felső részébe pumpálják.

Igen fontos, hogy e rendszer működése jól összehangolt legyen.

A keleti gyógyászat mindemellett még azért is különleges figyelmet szentel a lábaknak, mert azok az összes testrész közül a legtávolabb vannak a szívtől. Teljesen nyilvánvaló, hogy a normális vérkeringést a szívtől legtávolabb található testrészekben a legnehezebb biztosítani. Ennek következtében ezekben halmozódik fel a legtöbb méreganyag (toxinok) és anyagcsere melléktermék – a salakanyagok. Az ilyen jellegű lerakódások lassítják a vérkeringést és folyamatosan károsítják egészségünket.

A hagyományos kínai gyógyászat orvosai szerint a lefekvés előtti forró lábfürdő a tartós egészség megőrzésének legegyszerűbb és leghatékonyabb eszköze. A rendszeres lábfürdő az azt követő lábmasszázzsal, a lábfejek átgyúrásával és átdörzsölésével igen hatásos eredménnyel jár.

A TianDe lábfürdők alapját a kínai növényi alapú reflexterápia leghatékonyabb ősi receptjei adják, amelyeket Ön is sikerrel használhat otthonában egészségének megőrzése érdekében.

További információk

Tömeg 0.06 kg
Kiszerelés

50g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Master Herb „Kínai füvek” lábfürdősó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük