„Kamélia” hajpakolás

A keleti szépségek pompás hajának titka – japán selyem hajad számára! A „Kamélia” hajpakolás a japán kamélia magjából készült természetes kivonatot, valamint az olajkamélia ritka értékes olaját tartalmazó, lenyűgöző hatású hajápoló termékcsalád harmadik tagja. Mártózz meg a virágzó japánkertben! Élvezd a csodálatos illatot, a tökéletesen beburkoló textúrát és a lenyűgöző hatást!

5.510Ft

Készleten

Cikkszám: 20145 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

A keleti szépségek pompás hajának titka – japán selyem hajad számára!

 

A  „Kamélia” hajpakolás  a japán kamélia magjából készült természetes kivonatot, valamint az olajkamélia ritka értékes olaját tartalmazó, lenyűgöző hatású hajápoló termékcsalád harmadik tagja.

Mártózz meg a virágzó japánkertben! Élvezd a csodálatos illatot, a tökéletesen beburkoló textúrát és a lenyűgöző hatást! A pakolást célirányosan a különleges ápolást igénylő, megviselt és meggyengült hajra fejlesztettük ki.

Kényeztesd hajadat a TianDe újdonságával:

Kamelia  A kaméliaolaj nagyszerűen alkalmas a száraz haj ápolására. A hajfestést követően csodálatosan regenerálja a hajhagymákat, valamint védelmet nyújt a hajtincsek számára az ártalmas környezeti hatások ellen.

A kaméliaolajat Kínában és Japánban már több mint 2000 éve alkalmazzák – ételek elkészítése során, a gyógyászatban, a haj-, az arc- és a testápolásban. Az olaj különlegessége abban rejlik, hogy a bőr és a hajszálak képesek teljes mértékben beépíteni, miközben azokat hasznos anyagokkal tölti fel. A japán gésák ősidők óta használták a kaméliaolajat, márpedig ők, mint senki más, híresek voltak kifogástalan bőrükről és tökéletes hajukról.

Az olaj összetétele igen figyelemreméltó: gazdagon tartalmaz A-, B- és E-szépségvitaminokat, telítetlen zsírokat, kollagént és antioxidánsokat. Összetételében ugyancsak megtalálhatók: az olajsav (omega-9) – 86%, a palmitinsav – 7,5%, a linolsav (omega-6) – 3,8%, a sztearinsav – 2,2% és az arachidonsav – 0,5%.

Az olajsav hidratál és a puhaság érzetét kölcsönzi, elősegíti az egyéb olajok behatolását a bőr és a hajszálak hámrétegébe. Úgynevezett „enhancer”, azaz fokozó, erősítő szerként működik, vagyis átjárhatóbbá teszi a bőr lipid védőgátját más aktív hatóanyagok számára.

A palmitinsav vékony és könnyű védőhártyát képez a bőr és a hajszálak felületén, regenerálja a sérüléseket.Pantenol

A linolsav a bőr hámrétegében található lipidek egyik legfontosabb összetevője. Az 1-es típusú ceramidok részét képezi, és biztosítja a bőr védőgátjának szilárdságát. E sav nem kielégítő mennyisége esetén csökken a bőr nedvességmegtartó képessége, felgyorsul víztartalmának csökkenése, a bőrtakaró szárazzá és érdessé válik, amelyen dehidratáltság mellett megvastagodott területek kezdenek kialakulni rajta. A korpa – a linolsav hiányának egyenes következménye.

A sztearinsav védőernyőt alakít ki a bőrön és a hajszálakon, helyreállítja a lipidréteget és védelmet nyújt a bőrnek az ártalmas külső behatásokkal szemben.

 

Sheavaj    Shea vaj vagy karitévaj – az egyik leghatékonyabb szer a törékeny, száraz és sérült hajszálak, valamint a hasadozó hajszálvégek tápanyagellátására, erősítésére és regenerálására. A shea vajat, avagy karitévajat a karitéfa dióterméséből nyerik ki – amely a Zapota-félék családjába tartozó, Afrikában honos, széles lombkoronával és húsos levelekkel rendelkező növényfajta. Az olaj telített összetételében megtalálható komponensek: zsírsavak (45-48%); szénhidrátok (25-30%), 10 százaléknyi protein, A-, E-, F- és D-vitamin.

Az olaj, annak a képességének köszönhetően, hogy egyszerre képes hatását kifejteni a bőrre és a hajra, segít igengyorsan megszabadulni többproblémától is. Megszünteti a korpásodást, visszaadja a haj csillogó fényét, azt újra erőssé és egészségessé teszi.

A B5 provitamin – a hajszálak tápanyagellátásához és növekedéséhez elengedhetetlenül szükséges panthenol. Vastagítja és erősíti hajszálakat, a hajat könnyebben kezelhetővé teszi, megszünteti a statikus elektromosságot, a hajszálakat rugalmassá és ellenállóvá varázsolja. Az ideális összetevő a száraz és sérült hajszálaknak.

A hajápolás komplex megközelítése

Hajsampon + hajkondicionáló + hajpakolás = egészséges és szép haj!

„Kamélia” hajsampon

„Kamélia” hajkondicionáló

„Kamélia” hajpakolás

– Táplálja a hajszálakat és a fejbőrt

– Erősíti és tömöríti a hajszálak szerkezetét

– Könnyűvé és puhává varázsolja a hajat

– Azt erőssé és széppé teszi

– A hajat rugalmassá és könnyen kifésülhetővé teszi

– Könnyebbé teszi a haj berakását

– Meggátolja a statikus elektromosság kialakulását

– Visszaadja a haj egészséges fényét

– Kiegészítő tápanyagellátást biztosít a hajszálak számára

– Megkönnyíti a haj kifésülését, azt rugalmassá varázsolja

– Meggátolja a statikus elektromos hatás kialakulását

– Felerősíti a „Kamélia” hajsampon és hajkondicionáló hatását

 

A hajápolás komplex megközelítése – a szép és egészséges hajfürtök záloga! A TianDe „Kamélia” termékcsaládjába tartozó termékek, egymást optimális módon kiegészítve, hajszálaidnak erőt és egészséges kinézetet kölcsönöznek. Már az első használatot követően észre fogod venni a változást!

Az első lépés – a hajat és a fejbőrtkíméletesen megtisztító „Kamélia” hajsampon használata. Már e kezdeti szakaszban megkezdődik a haj teljesértékű ápolása. A sampon erősíti és tömörebbé teszi a hajszálak szerkezetét, a hajat puhává varázsolja, táplálja, valóban erőssé és ragyogóvá teszi a hajszálakat. A flakonból nyomj ki belőle egy keveset tenyeredre, habosítsd fel vízzel és vidd fel hajadra! Gondosan masszírozd bele fejbőrödbe, majd a habot öblítsd le! A sampont nem feltétlenül kell felhordani a teljes hajfelületre (leszámítva azt az esetet, amikor a haj nagyon piszkos), rendszerint elegendő a leöblítés során keletkező hab.

A második szakasz – a „Kamélia” hajkondicionáló. Óvatosan nyomkodd ki a vizet hajadból és teljes hosszában vidd fel rá a hajkondicionálót, fordíts megkülönböztetett figyelmet a hajszálak végére! Néhány perc múltán folyóvíz alatt öblítsd le! A hajkondicionáló használatát követően a hajszálak visszakapják egészséges csillogásukat, rugalmassá válnak, a hajfürtöket könnyedén és kellemesen ki lehet fésülni.

A harmadik szakasz – a „Kamélia” hajpakolás. A hajbalzsam helyett heti két alkalommal használd a hajpakolást! A szert hordd fel a hajszálak teljes hosszában, valamint a fejbőrre is! Néhány perc múltán folyóvíz alatt öblítsd le! A „Kamélia” hajpakolás erőt és egészséget kölcsönöz a hajszálaknak, azokat széppé varázsolja. Felerősíti a „Kamélia” hajsampon és hajkondicionáló hatását.

20143-Kamelia-szett-bemutatolapA samponnal történő hajmosást követően a hajszálakon található lemezkék kinyílnak, s ha el akarod kerülni a pitypanghatást, a továbbiakban muszáj bevetni a hajkondicionálót, a hajbalzsamot vagy a hajpakolást. Mi a legmegfelelőbb a hajad számára? Nos, vizsgáljuk meg!

A hajkondicionáló – a hajadnak megfelelő, legkönnyedebb szer, már amennyiben hajfürtjeid normális állapotban vannak. Viszonylag egészségesek, nem korpásak, a hajszálvégződések nem túlszárítottak a hajfestés vagy bárminemű hőkezelés következményeként stb. A hajkondicionáló szerepe elsősorban az, hogy lezárja a hajszálakon található lemezkéket, kigubancolja a hajtincseket, azokat selymessé és rugalmassá varázsolja. A hajkondicionáló használatát követően a haj ragyogóan és egészségesen néz ki, könnyen kifésülhető és berakható. Nagyszerűen használható napi gyakorisággal, mivel túlnyomórészt a hajszálak felszínére fejti ki hatását a nélkül, hogy belsejükbe mélyen behatolna és elnehezítené azokat. A hajkondicionálót érdemes kizárólag a haj felszínére felvinni, két-három centiméteres távolságban a hajszálak gyökerétől.

A balzsam – konkrét problémák megoldására hivatott, erősebb hatású szer. Képes regenerálni a száraz hajszálakat, megszüntetni a hajszálvégek réteges hasadozását. A balzsamok tápláló, hidratáló, ezen felül még gyakorta az irritációt megszüntető és nyugtató hatású komponenseket is tartalmaznak. Hatásuk a következő hajmosásig tart. A balzsam nem csupán elsimítja, lezárja a hajszálakon található lemezkéket, hanem egyúttal feltölti a hajszálakat nedvességgel, hidratálja a fejbőrt, megszünteti a viszketést. Puhítja a hajszálakat, selymessé és kellemes tapintásúvá varázsolva azokat. A balzsamot rendszerint a hajszálak teljes hosszában kell felhordani, olykor a fej bőrére is (attól függően, milyen a hatása). Érdemes heti három-négy alkalommal használni.

A hajpakolás – maga a legkomolyabb problémákkal is megbirkózó „nehéztüzérség”. E szerek rendszerint célirányos hatásúak és meghatározott problémák megoldására hivatottak. Az egészséges haj számára a pakolások kiegészítő tápanyagellátást biztosító szerként jönnek kapóra, mivel igen magas bennük az aktív hatóanyagok koncentrációja. Fontos, hogy a hajat ne „etessük túl”, különben ellentétes hatást is kiválthatunk. Egészséges hajra a heti egy alkalommal, száraz és sérült haj esetén a heti két alkalommal történő használat elegendő. A pakolásokat a hajszálak teljes hosszában és a fejbőrre is fel kell hordani.

Fontos: bármelyikre is esik választásod – a hajkondicionálóra, a hajbalzsamra vagy a hajpakolásra, használat előtt hajadból törölközővel kellőképpen nyomkodd ki a nedvességet! Különben a hatóanyagok összetételének fele a vízcseppekkel együtt lepereg a hajról, a megmaradó szer pedig a túlzott nedvesség miatt nem szívódik fel a hajszálakba, ily módon nem tudod elérni a kívánt hatást.

A „Kamélia” sorozat termékeinek segítségével egy csapásra több probléma is megoldható: mindennapi használatra alkalmazd a hajkondicionálót, amely frizurádnak pazar kinézetet kölcsönöz, a regeneráló célú ápoláshoz heti néhány alkalommal használd a „Kamélia” hajpakolást! Amennyiben összehangolva fejtik ki hatásukat, ezek az értékes, egzotikus összetevők felhasználásával előállított termékek gondoskodni fognak hajad szépségéről és egészségéről.

 

Alkalmazás: Egyenletesen vigyük fel tiszta, nedves hajra. Öt-hét perc elteltével vízzel öblítsük le. Használjuk heti egy-két alkalommal.

További információk

Tömeg 0.3 kg
Kiszerelés

250 g

Összetétel

Aqua, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Behentrimonium Methosulfate, Dimethicone, Glycerin, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Panthenol, Phenoxyethanol, Parfum, Camellia Japonica Seed Oil, Quaternium-80, Isopropyl Alcohol, Disodium EDTA, Diazolidinyl Urea, Caramel, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„„Kamélia” hajpakolás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük