Japán mosdókendő-törölköző Sárga

Japán mosdókendő-törölköző A mindennapi tusolás során fontos megszabadítani a bőr felületét az elhalt sejtektől, kitisztítani a pórusokat, ez által lehetővé tenni a bőr számára, hogy szabadon lélegezhessen. Azt, hogy a bőr tovább maradhasson sima, tiszta és selymes tapintású, elősegíthetjüka mosdókendő használatával is a tusfürdők és fürdőszerek mellett.

2.470Ft

Készleten

Cikkszám: 90156-03 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Japán mosdókendő-törölköző A mindennapi tusolás során fontos megszabadítani a bőr felületét az elhalt sejtektől, kitisztítani a pórusokat, ez által lehetővé tenni a bőr számára, hogy szabadon lélegezhessen. Azt, hogy a bőr tovább maradhasson sima, tiszta és selymes tapintású, elősegíthetjüka mosdókendő használatával is a tusfürdők és fürdőszerek mellett.

A japán mosdókendő-törölköző kíméletesen tisztítja a bőrt, anélkül, hogy annak sokkhatást okozna. Felerősíti a mosdószerek hatását. Masszírozó hatásának köszönhetően javítja a bőrben végbemenő anyagcsere-folyamatokat. Tisztítás + hámlasztás + masszázs. A japán mosdókendő-törölköző remek masszírozó és narancsbőr elleni hatással bír, hozzájárul a bőrben végbemenő anyagcsere-folyamatok javulásához. Még kiegészítő kozmetikumok használata nélkül is finoman, mégis érzékelhetően hámlaszt. A lehető legjobb eredmény a lehető legkisebb erőfeszítéssel:  a mosdókendő szövetét alkotó rostszálak különleges szövésének köszönhetően nem szükséges erőteljesen dörzsölni a bőrt. Elegendő a mosdókendőt egyszer-kétszer végighúzni a bőrön, s a szennyeződések máris eltűnnek. Finom tisztítás a bőrnek okozott sérülések nélkül.  A mosdókendő-törölköző a lehető legkíméletesebben tisztítja a bőrt. Duplán takarékos. A mosdókendő dúsan felhabosít bármilyen mosakodószert (beleértve az enyhe tisztító összetevőket tartalmazó szereket is). A tisztálkodószerek felhasznált mennyisége a töredékére csökken. Ugyanakkor maga a mosdókendő nem csupán egy évig fog kitartani.   A használat során sok mosdókendő tulajdonságai változnak, különösképpen a természetes anyagokból készült mosdókendőké. Ezek kezdetben túlságosan kemények, könnyen felsérthetik a bőrt. Néhány hónap múltán igen puhává válnak és deformálódnak. Gyakran kell cserélni őket, hiszen a mosdókendők esetében a természetes eredetű anyag – inkább negatívum. Mivel azokat nehéz tökéletesen kiöblíteni, sokáig száradnak – s ez a nedves környezet kedvező a baktériumok elszaporodásához.

A japán mosdókendő-törölköző anyaga higiénikus, meggátolja a baktériumok elszaporodását. A rostszálak különleges szövésének köszönhetően mindenféle mosakodószer könnyen kiöblíthető belőle, beleértve a hagyományos szappant is. A baktériumoknak nincs tere az elszaporodáshoz, annál is inkább, mert a mosdókendő gyorsan megszárad. Korlátlan ideig használható. A mosdókendő nem deformálódik, nem szakad el, hosszú évekig mit sem veszít tisztító és masszírozó képességéből. Könnyen kezelhető: könnyen kiöblíthető és gyorsan megszárad. Hatékony tisztálkodás a nehezen hozzáférhető helyeken. A mosdókendő könnyedén változtatja alakját és lehet belőle egy henger, amely kényelmesen elfér a tenyérben. Vagy egy hosszú tekercs, amely gyorsan megmossa hátunkat és bármilyen, nehezen hozzáférhető testrészünket, ahova egyébként nehéz vagy kényelmetlen kézzel elérni. Ideális utazótárs. A mosdókendő-törölköző igen kevés helyet foglal – egy zsebkendőnél csak alig valamivel többet. Kényelmesen használható és kezelhető.

További információk

Tömeg 0.1 kg
Kiszerelés

1 db

Összetétel

Polyester.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Japán mosdókendő-törölköző Sárga” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük