„Isteni magaslatok titka” kozmetikai masszázsolaj

Az olaj hosszantartó hatást fejt ki a női szervezetre, és a jótékony változások még a használatát követő néhány hét múltán is tovább érzékelhetők. Szabadulj meg a melledben érzett diszkomfort érzéstől és tömörebb felületektől, érezd át újra az élet örömét! Hiszen a sugárzó életenergiával feltöltött nő – ajándék a férfi és boldogság az egész család számára.

16.682Ft

Készleten

Leírás

Az olaj hosszantartó hatást fejt ki a női szervezetre, és a jótékony változások még a használatát követő néhány hét múltán is tovább érzékelhetők.

Szabadulj meg a melledben érzett diszkomfort érzéstől és tömörebb felületektől, érezd át újra az élet örömét! Hiszen a sugárzó életenergiával feltöltött nő – ajándék a férfi és boldogság az egész család számára.

Kifejezetten ajánlható a tejmirigyek megkeményedése, duzzanatok és csomók kialakulása esetén. Segíthet megszüntetni a mellekben érzékelt, a premenstruációs szindrómával kapcsolatos fájdalmat.

 

 

Az ősidők óta közismert tény, hogy az energia, az erő felhalmozása és megőrzése – a nő eleve elrendelt feladata.  Ezért a bölcs keleti szépségek rendkívül sok időt és fáradságot fordítottak szépségük, egészségük és csáberejük megőrzésére és megsokszorozására. Ez ügyben minden népnek megvoltak a maga külön praktikái és titkai is. Az „Isteni magaslatok titka” olaj – egyike az ilyen, számunkra is hozzáférhető titkoknak..!

A mindennapi használat során a sokak által csodatévőnek mondott olajból rendkívül kis mennyiségre lesz szükség, szó szerint mindössze néhány cseppre. Annak jótékony hatása mindamellett nem fog váratni magára.

Azon hölgyek számára, akik egyelőre nem érzékelnek semmiféle különösebb problémát, de szeretnének egy egészségjavító kúrát elvégezni, javasoljuk, hogy először végezzenek el egy egyszerű tesztet. Vigyünk fel bőrünkre néhány csepp olajat, s azt dörzsöljük szét a tejmirigyek tájékán! Pihenjünk mintegy 30 percig, összpontosítva saját érzéseinkre!

Jelentkezhetnek olyan tünetek, mint tompa sajgás, duzzanat vagy zsibbadás – mindez a szervezet normális reakciója a termékre. Az adott jelenségek arra utalnak, hogy a mellek bizonyos területén problémák lehetnek. Az ezt követő eljárás során az olajat azokra a területekre kell felvinni, ahol a diszkomfort érzés jelentkezett.

Ily módon világos lesz számunkra, mely területekre kell felvinni az olajat. Ezt követően reggelente és esténként puhán, kíméletesen dörzsöljünk be négy-öt csepp olajat a mellben található mirigyek problémás területébe, amíg az tejesen be nem szívódik.

 

A tejmirigyek egészségi állapotának függvényében válasszuk meg a megfelelő kúrát az olaj alkalmazásához:

7 nap – rövid kúra;

14 nap – közepes időtávú kúra;

21 nap – alap kúra.

A mellekben tapasztalt, a menstruációt megelőző fájdalom vagy a mirigyek enyhe megduzzadása esetén a használat időtartama 7-21 nap.

A tejmirigyek megkeményedése esetén az olajat 21 napig szükséges alkalmazni, majd egy egyhetes szünet után egészen a teljes komfortérzet eléréséig kell folytatni a használatot.

A mirigyek közepes fokú vagy súlyos megkeményedése esetén két-három (egyenként 21 napos) alapkúrára van szükség.

 

Figyelem! Tilos a szer használata 3 cm-nél nagyobb méretű neoplazma képződése esetén.

 

 

Az olaj hosszantartó hatást fejt ki a női szervezetre, és a jótékony változások még a használatát követő néhány hét múltán is tovább érzékelhetők.

Szabadulj meg a melledben érzett diszkomfort érzéstől és tömörebb felületektől, érezd át újra az élet örömét! Hiszen a sugárzó életenergiával feltöltött nő – ajándék a férfi és boldogság az egész család számára.

 

Az olaj összetevőinek hatása

A kínai csüdfű gyantája tonizál és serkenti a vérképzést, megszűnteti a vizenyősödést. Megszünteti a duzzanatokat és rákellenes hatású.
A ginzenggyökér kivonata serkenti a sejtlégzést, szabályozza a hormonháztartást, javítja szervezet ellenálló képességét a külső környezet szélsőséges hatásaival, a fertőző mikroorganizmusokkal, a méreganyagokkal és a stresszhatásokkal szemben.
A zsálya illóolaja az ösztrogénhez hasonló hatást gyakorol a női szervezetre, szabályozza a menstruációs ciklust, normalizálja a hormonok szintjét, elősegítheti a megtermékenyülést. Fájdalomcsillapító és görcsoldó hatású.
A szecsuáni lestyán kivonata és illóolaja nyugtató, fájdalomcsillapító hatású, tisztítja a vért, megszünteti a gyulladásokat, kivonja a szervezetből a méreganyagokat.
A gyömbérgyökér kivonata természetes fájdalomcsillapító, enyhíti a premenstruációs szindrómát. Igen erős gyulladásgátló, antibakteriális és immunserkentő hatással rendelkező szer.
A sztóraxfa gyantája antimikrobiális, gyulladásgátló, antiszeptikus, felszívó és regeneráló hatást fejt ki. Szabályozza a hormonháztartás egyensúlyát, rendezi az idegrendszer állapotát, javítja a vérkeringést. Csökkenti az érzelmi feszültséget.

 

 

Az „Isteni magaslatok titka” olaj használatának eredménye

Regenerálódnak az életenergiák (a légzés és a vér), a szervezet feltöltődik energiával, valamint megtisztul a vér és megszűnik a vér pangása. Megszűnhet a mellekben jelentkező premenstruációs fájdalomérzet, mérséklődhetnek a keményedések, a tejmirigyekben érzékelhető duzzanatok.

Az olaj használata során egyszerű szabályokat kell betartani.

  1. Az olajat kizárólag külsőleg szabad használni! Ne használja, ha a bőrön kiütések, sebek vagy horzsolások találhatók!
  2. Nem fogyaszthatók hideg és nyers ételek, beleértve a gyümölcsöket.
  3. Tilos a készítményt a menstruációs ciklus alatt, szoptatás vagy terhesség idején használni!
  4. Az olajat súlyos magas vérnyomásos tünetekkel rendelkező betegek, illetve szívbetegségben szenvedők nem használhatják!
  5. A káros szenvedélyekről le kell szokni, biztosítani kell a teljesen nyugodt éjszakai pihenést.
  6. Fontos fenntartani a jó hangulatot és biztosítani a pozitív érzelmi hátteret.
  7. Kényelmes, nem szűk melltartót kell hordani.
  8. Állandó jelleggel figyelni kell a mellek állapotát.
  9. Tilos a szer használata 3 cm-nél nagyobb méretű neoplazma képződése esetén!

 

Figyelem! Az olaj használatától függetlenül! Akár a legjelentéktelenebbnek tűnő rendellenességek esetén, mint a mellek megkeményedése, tömörebb felületek vagy csomók megjelenése, a menstruációt megelőző tünetként a tejmirigyek táján jelentkező fájdalomérzet – haladéktalanul forduljon orvoshoz!

A gondok és bajok közepette a nők gyakran nem fordítanak kellő figyelmet enyhébbnek tűnő gyengélkedésükre. Pedig néha a mellekben jelentkező, akár jelentéktelen fájdalom is a női szervezet egészét érintő egészségi problémákról adhat jelzést. A statisztikák azt mutatják, hogy a nők 60-90 százalékánál 25-40 éves korukban – a reproduktivitás szempontjából éppen a legaktívabb életkorban jelentkeznek az emlődaganatos megbetegedések.

További információk

Tömeg 0.04 kg
Kiszerelés

10 ml

Összetétel

Panax Ginseng Root Extract, Astragalus Gummifer Gum, Salvia Officinalis Oil, Levisticum Officinale Leaf Extract, Levisticum Officinale Oil, Zingiber Officinale Root Extract, Limonene, Styrax Benzoin Gum, Linalool.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„„Isteni magaslatok titka” kozmetikai masszázsolaj” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük