In Top Szupervékony tisztasági betét ezüsttel

„In Top” szupervékony tisztasági betét: megbízható „ezüstpajzs” – Az ezüstionoknak köszönhető aktív védelem és frissesség – Természetes eredetű, puha, „lélegző” külső réteg – Ideális a zsenge, érzékeny bőr számára Egy különleges, ezüstionokat tartalmazó betét.

2.060Ft

Készleten (utánrendelhető)

Leírás

„In Top” szupervékony tisztasági betét:

megbízható „ezüstpajzs”

– Az ezüstionoknak köszönhető aktív védelem és frissesség

– Természetes eredetű, puha, „lélegző” külső réteg

– Ideális a zsenge, érzékeny bőr számára

Egy különleges, ezüstionokat tartalmazó betét

Az ezüst – nagy aktivitással rendelkező, természetes antibiotikum

65 mm

150 mm

Ezüsttartalmú betét

Az „In Top” termékcsaládhoz tartozó tisztasági betét ezüsttel komfort- és biztonságérzetet ad számotokra bármely szituációban! Ideális módon követi a női test hajlékonyságát, és még fokozottan aktív tevékenység során sem zavaró – sportolhattok nap mint nap, élhetitek normális életeteket, találkozhattok ismerősöteikkel, a betét ott marad a helyén. Kompakt mérete folytán bármilyen típusú bugyihoz használható.

A cellulózból – egy természetes, nem szövetalapú anyagból előállított felső rétege elősegíti a bőrlégzést, és nem alakítja ki a dunszthatást. Amit az egész nap folyamán tapasztaltok, az mindössze a puhaság és a komfortérzés.

A frissesség – ez az, amit olykor annyira hiányolunk egy hosszú nap során. Az ezüsttartalmú betétnek köszönhetően a frissesség érzete most már sosem fog hiányozni! Az ezüstionok jótékony hatást fejtenek ki a nemiszervek nyálkahártyájára, ezáltal biztosítva hihetetlen komfortérzetet. Az antibakteriális tulajdonsággal rendelkező betét a kellemetlen szag, a viszketés és a gyulladások megjelenésének okát küszöböli ki.

Az ezüst –

az egyik legerősebb, természetes antibiotikum

Miként fejtik ki hatásukat az ezüstionok?

– Szétroncsolják a baktériumok sejtfalát;

– gátolják a baktériumok megjelenését és elszaporodását;

– kiküszöbölik a kellemetlen szag, a viszketés és a gyulladások megjelenésének okát.

Egy érdekes tény: egy liter vízben kétbillió milligramm ezüst elegendő a kórokozó mikrobák megsemmisítéséhez!

Az ezüst – az egyik legerősebb természetes eredetű antibakteriális hatású anyag. Egy érdekes tény: egy liter vízben kétbillió milligramm ezüst elegendő a kórokozó mikrobák megsemmisítéséhez!

Az Egyesült Államokban elvégeztek egy kísérletet: egy piszkos vízzel teli (4,5 literes), magas kólibaktérium szennyezettséggel (7.000 baktérium egy milliliternyi vízben) rendelkező tartályban három órára ezüst elektródákat helyeztek el. Az összes kólibaktérium elpusztult.

Egy ezüstlemezen a hastífuszt okozó baktériumok 18 órán belül elpusztulnak, a diftéria baktériumok pedig – három nap múltán.

Az ezüst kifejezett antibakteriális tulajdonságának, valamint annak köszönhetően, hogy az az emberekre és az állatokra ártalmatlan, a világ légitársaságainak több mint fele előnyben részesíti a víz ezüsttartalmú szűrővel történő tisztítását.

Az „In Top” termékcsaládba tartozó tisztasági betétek előállítása során alkalmazott ezüst a gyógyszernek nem minősülő baktericid anyagok kategóriájába tartozik. Az ezüst képes rövid idő alatt megsemmisíteni a baktériumokat, meggátolván azok képességét a szaporodásra. A betétek biztosítják a hosszan tartó antibakteriális hatást, s ily módon megakadályozzák a fertőzések kialakulását.

További információk

Tömeg 0.05 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„In Top Szupervékony tisztasági betét ezüsttel” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük