“Forma és szín” szemöldök spirál – barna

BRAVISSIMO! A szemöldöképítés forradalma! #divatirányzat A szép szemöldök mindig is divatos volt! Igaz, a divat – egy szeszélyes kisasszony, s az, amit húsz évvel ezelőtt vonzónak tartottak, manapság akár enyhén nevetséges is lehet. A tény akkor is tény marad: a nők a történelem során mindig is nem kevés figyelmet szenteltek szemöldöküknek.

4.910Ft

Készleten

Cikkszám: 80137-02 Kategóriák: , Címke:

Leírás

BRAVISSIMO!

A szemöldöképítés forradalma!

#divatirányzat

A szép szemöldök mindig is divatos volt! Igaz, a divat – egy szeszélyes kisasszony, s az, amit húsz évvel ezelőtt vonzónak tartottak, manapság akár enyhén nevetséges is lehet. A tény akkor is tény marad: a nők a történelem során mindig is nem kevés figyelmet szenteltek szemöldöküknek.

Cérnavékonyságú vonalak vagy drámai ívelés, „babaház” vagy természetes, csipesz által érintetlen „ünnepi sátor”. Manapság a divatos szemöldöknek természetesnek, ugyanakkor ápoltnak és gondosan kezeltnek kell kinéznie. Lényegében olyan benyomást kell kialakítani, hogy szemöldököd eredendő adottságaid szerint dús, természetesen szépen ívelt. E valóban nem egyszerű feladattal a TianDe szemöldökspirálja könnyedén megbirkózik! Pótolhatatlan termékké fog válni számodra a trendi szemöldök kialakításához. A kényelmesen kezelhető ecsetnek köszönhetően használata könnyű és kellemes. A szemöldökspirál három természetes színárnyalatban áll rendelkezésre, s azok közül feltétlenül megfogod találni azt, amelyik számodra tökéletesen megfelel!

A TianDe szemöldökspirálja – nem más, mint:

– Három természetes árnyalatból álló színválaszték palettája

– Tartósság az egész nap folyamán

– A szemöldök formájának könnyed fixálása

– Egy kényelmesen használható, rövid ecset

„Forma és szín”

Gélszerű textúra – természetes fixálás

01 – fekete

02 – barna

03 – világosbarna (univerzális)

A TianDe szemöldökspirálja segít kihangsúlyoznod szemöldököd természetes formáját, dúsan telített színt ad hozzá, s a végeredményt egy teljes napra rögzíti! A három természetes színárnyalat – a fekete, a barna és a világosbarna tökéletesen illik a sötétbarna, a gesztenyeszín hajú és a szőke hölgyekhez.

Nézd csak meg azt az apró ecsetet: egyáltalán nem hasonlít a szempillaspiráloknál megszokotthoz. Rövidebb formája segítségedre lesz, hogy alaposan befesthess minden egyes szőrszálat a nélkül, hogy foltot hagynál a bőrön, a rugalmas, szilikon sörtécskék pedig gondosan szétfésülik szemöldöködet, ezáltal ideális formát kölcsönözve neki!

A luxus kinézetű, pompás szemöldökhöz vezető három lépés

Csinálj szemöldöködből egy smink-remekművet! Ehhez mindössze három lépés kell: emeld meg, oszd el, fixáld – s máris a szeszélyes szépségipar fősodrában találod magad!

Első lépés. Emeld meg!

Az apró kefe segítségével emeld meg és fésüld szét szemöldököd összes szőrszálát, szigorúan felfelé!

Második lépés. Oszd el!

Most akkor oszd el a szemöldökspirál festékét az összes szőrszálon! Ne hagyj ki egyet sem!

Harmadik lépés. Fixáld!

Fésüld ki a szőrszálakat most már a halánték irányába és élvezd az eredményt!

A szépségipar mai világában a sminkeszközök olyan viharos gyorsasággal fejlődnek, hogy sokan képtelenek eligazodni abban, hogyan is kell használni ezt vagy azt az új darabot. A sminkelés egész története során még soha nem volt annyi termék a szemöldök kezelésére, mint manapság! Árnyékolók és alapszínek, kencék és alapozók, szemöldökceruzák és -spirálok… S mindezt még tudni kell használni is! Megmutatjuk nektek a TianDe master-class prezentációját – ennek segítségével tökéletesen elsajátíthatjátok a szemöldök látványának kialakítását a speciális szemöldökspirál alkalmazásával!

Mindenekelőtt ne feledd: a szemöldök kifestéséhez az arc alapozó színének felvitele után látunk hozzá, semmiféleképp sem másként.  Ez olyan alapszabály, amelyet mindenképpen be kell tartani, függetlenül attól, milyen szemöldökápoló szer használata mellett döntesz. Szóval, hogyan is lehet leghatékonyabban felhordani a szemöldökfestéket.

Első lépés. Emeld meg!

Óvatosan húzd ki az apró ecsetet a festékes tokból, a beépített adagolónak köszönhetően pontosan annyi anyag lesz, amennyi egy szemöldökre szükséges. Könnyed mozdulatokkal kezd el megemelni a szőrszálakat felfelé, s egyidejűleg finoman fesd be azokat! Az ecset elhelyezkedése vízszintes legyen (párhuzamos a szemöldök vonalával), a mozdulat szigorúan felfelé irányuljon! E szakaszban minden egyes szőrszálat felfelé „fésülsz be”. Ez a lépés különösen fontos azon hölgyek számára, akik úgynevezett „sűrű” szemöldökkel rendelkeznek – a szőrszálak lefelé nőnek, ily módon ápolatlan, lompos hatást keltenek. Ezzel rögtön két célt is elérhetünk: megemeljük a szemöldök vonalát (a lefelé növekedő szőrszálak megemelése révén) és lazán hozzáadjuk a színárnyalatot.

Második lépés. Oszd el!

Most akkor már határozottabb mozdulatokkal oszd el a festéket minden, még a legapróbb szőrszálon is! Légy a lehető legalaposabban körültekintő, igyekezz, hogy ne érj hozzá a bőrhöz, ellenkező esetben az trehány kinézetet eredményez! Ha az „üres hézagok” kitöltésére van szükséged, a szemöldök kikészítését kezd a TianDe megfelelő színárnyalatú szemöldökceruzájával, majd ezt követően dolgozd meg a szőrszálakat a szemöldökspirállal!

Harmadik lépés. Fixáld!

Miután a festéket elterítetted az összes szőrszálon fésüld ki a szemöldököt a halántékok irányába – ily módon fixálod a végleges formát és biztosítod a kikészítés befejezett kinézetét. Szemöldöködet könnyed érintésekkel fésüld ki, de a kíméletességet ne vidd túlzásba! Az eljárással eltávolíthatod a felesleges festékmennyiséget és kialakíthatod szemöldököd végleges formáját, amely aztán az egész nap folyamán elkísér!

A szemöldökön áll vagy bukik minden!

Adj hozzá színt és formát!

Szemöldök nélkül még a leggyönyörűbb arc is legalábbis különösen néz ki. Annak mérete, formája és színe óriási mértékben kihat az arckifejezésre, annak harmonikus voltára és természetesen arra is, hogyan fogad el bennünket környezetünk. Az arcszépítő specialisták javaslata szerint nem érdemes gyökeresen eltérni a szemöldök természetes formájától – az esetek 90 százalékában éppen az áll nekünk legjobban. Csipesszel ritkítani, egyengetni – még csak-csak, de megpróbálni Cara Delevingne éjfekete szemöldökéből Marlene Dietrich cérnavékony szemöldökét kialakítani egészen biztosan nem éri meg. Ne feledkezz meg az egyszerű szabályról: a szőrszálakat megnöveszteni jóval nehezebb, mint azokat gyökerestől kitépkedni. A TianDe speciális szemöldökspirálja segít kihangsúlyozni szemöldököd természetes formáját, azt enyhén módosítja, és dús színt kölcsönöz neki.

További információk

Tömeg 0.007 kg
KIszerelés

7,6 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“Forma és szín” szemöldök spirál – barna” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük