“Extra White PRO” fogkrém

(1 vásárlói értékelés)

Az ultrahangos tisztítás alternatívája! Fehérítés + fogszuvasodás elleni védelem + remineralizáció! Az Extra White PRO fogkrém még a legmakacsabb, elszíneződött, a fogak és a fogíny épségét fenyegető baktériumok elszaporodásával és a fogkőképződést okozó lerakódással is elbánik, megbízható védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen.

2 090 Ft

Készleten

Cikkszám: 60146 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Az ultrahangos tisztítás alternatívája! Fehérítés + fogszuvasodás elleni védelem + remineralizáció!

Az Extra White PRO fogkrém még a legmakacsabb, elszíneződött, a fogak és a fogíny épségét fenyegető baktériumok elszaporodásával és a fogkőképződést okozó lerakódással is elbánik, megbízható védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen.

 

Az összetétel alapja: a fogzománccal biokompatibilis koptató (abrazív) anyagok:

– hidratizált szilícium → a lerakódás kíméletes eltávolítása, polírozás

– kalcium-dihidrofoszfát → a fogzománc helyreállítása, a fokozott érzékenység megelőzése

Fogápolás

Egészségbarát: nem tartalmaz oxidálószereket és parabéneket

TianDe-fogorvos

 

Az Extra White PRO fogkrém még a legmakacsabb, elszíneződött, a fogak és a fogíny épségét fenyegető baktériumok elszaporodásával és a fogkőképződést okozó lerakódással is elbánik, megbízható védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen. Rendszeres használatának eredményét az ultrahangos tisztítás által elért eredménnyel vethetjük össze. Az eszköz megválasztása már az ön dolga:

– a foglerakódás egy jelentős összeg ellenében évente eltávolítható ultrahanggal a fogorvosnál, és el lehet kezdeni „gyűjteni” a következő tisztításra, vagy pedig…

– hetente kétszer el lehet végezni a foglerakódás képződését és a fogszuvasodást megelőző kezelést az Extra White PRO fogkrémmel.

 

 

 

 

Aktív összetevők:

kovasav Kovasav

A szilícium hidratizált dioxidja – a szilíciumból nyert puha abrazív anyag. Gömbalakú granulátumai a fogzománc karistolása és felsértése nélkül hatékonyan távolítják el a foglerakódást.

Natrium-fluoride Nátrium-fluorid

A fluor manapság leginkább preferált formája, amely nagyfokú és aktív remineralizáló, azaz a fogzománcba az ásványi anyagokat beépítő, valamint szuvasodásgátló hatással rendelkezik. A nátrium-fluorid előnye abban rejlik, hogy képes könnyen és gyorsan aktív ionokra bomlani, amelyek aztán akár 1-3 perc alatt is képesek kifejteni hatásukat.

Mentol Mentol

Megtisztítja a szájüreget a baktériumoktól. Hosszan tartóan friss leheletet biztosít.

Dikalcium-foszfat Dikalcium-difoszfát

A fogzománccal rokon, nagy hatékonyságú tisztító képességgel rendelkező komponens. Az összetevőt alkotó részecskék lemezesen réteges szerkezetűek, kíméletesen tisztítják a fogzománcot. A fogzománc alapját képező kalcium és foszfor forrása. A dikalcium-difoszfátnak köszönhetően tökéletesebbé válik a remineralizáció – a fogzománc összetételében nem kielégítő mennyiségben jelen lévő ásványi anyagok pótlásának folyamata.

 

További információk

Tömeg 0.075 kg
Kiszerelés

60g

“Extra White PRO” fogkrém termékről 1 értékelés

  1. Tiandekarsai66

    Tökéletes a fehérítése, a nikotint is leszedi, a kellemetlen szájszagtól is mentesít, én régota használom, és csak ajánlani tudom.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…