Egyujjas SPA kesztyű

Cellulózból készült egyujjas kesztyű, kényelmes mandzsettarésszel. Speciális „csomós” kötéssel készül, ami lehetővé teszi a bőr ideális tisztítását otthoni körülmények között. Kiegészítő masszírozó hatásának köszönhetően serkenti a vérkeringést, biztosítja a folyadékelvezetést a bőr alatti zsírszövetből, csökkenti a „narancsbőr” hatást. A peeling kezelés után a bőr kifogástalanul simává és feszessé válik, szabadon lélegzik, jobban befogadja a további ápolás során alkalmazott kozmetikumokat.

2.280Ft

Készleten

Cikkszám: 90155 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Cellulózból készült egyujjas kesztyű, kényelmes mandzsettarésszel

Speciális „csomós” kötéssel készül, ami lehetővé teszi a bőr ideális tisztítását otthoni körülmények között. Kiegészítő masszírozó hatásának köszönhetően serkenti a vérkeringést, biztosítja a folyadékelvezetést a bőr alatti zsírszövetből, csökkenti a „narancsbőr” hatást. A peeling kezelés után a bőr kifogástalanul simává és feszessé válik, szabadon lélegzik, jobban befogadja a további ápolás során alkalmazott kozmetikumokat.

Alkalmazás:

A test peeling kezelését alulról felfelé végezzük: masszírozó mozdulatokkal a tenyértől a váll irányába és a lábfejtől a csípőízület irányába, majd masszírozzuk a mellet, a hasat és a hátat. A különösen zsenge bőrfelületek kímélőbb eljárást igényelnek. A peeling eljárást ajánlott heti egy alkalomnál gyakrabban elvégezni.

A kesztyű kezelése:

Az első használat előtt öblítsük ki! Minden egyes használat után alaposan mossuk ki és jól szárítsuk meg!

Összetétel:

Szintetikus cellulóz, poliészter, cellulóz-nitrát selyem, polipropilén.

További információk

Tömeg 0.1 kg
Kiszerelés

1 db

Összetétel

Szintetikus cellulóz, poliészter, cellulóz-nitrát selyem, polipropilén

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyujjas SPA kesztyű” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük