Dr. Taiga „Komplex ápolás” gyógynövényes fogkrém

(2 vásárlói értékelés)

Ezt a különleges fogkrémet célirányosan a fogszuvasodás és az ínyproblémák megelőzésére, a fogzománc erősítésére, a fogíny tónusának javítására fejlesztették ki. Nem tartalmaz olyan anyagokat, mint a fluor, a parabének, a nátrium-lauril-szulfát (SLS), s ugyancsak nem találhatók benne ízfokozó anyagok vagy mesterséges színezékanyagok.

3.230Ft

Készleten

Leírás

Ezt a különleges fogkrémet célirányosan a fogszuvasodás és az ínyproblémák megelőzésére, a fogzománc erősítésére, a fogíny tónusának javítására fejlesztették ki.

Nem tartalmaz olyan anyagokat, mint a fluor, a parabének, a nátrium-lauril-szulfát (SLS), s ugyancsak nem találhatók benne ízfokozó anyagok vagy mesterséges színezékanyagok.

65903-TianDe-Komlex-apolas-gyogynovenyes-fogkrem-kep2

Tartalmaz a borókából kivont illóolajat, fehér agyagot (kaolint), zsálya- és kamillakivonatot, valamint L-arginin aminosavat. Védelmet nyújt a fogszuvasodás és a fogíny problémái ellen, erősíti a fogzománcot, javítja a fogíny állapotát.

A kaolin (a fehér agyag) kíméletesen polírozza a fogzománcot, védelmet nyújt a fogszuvasodással és a fogíny problémáival szemben. Gazdag ásványi összetétele elősegíti a helyi ellenállóképesség erősödését.

A kamilla, a zsálya és a boróka kivonata remekül megszünteti a száj kellemetlen szagát és nyugtatja a szájüreg nyálkahártyáját, javítja a fogíny állapotát és újra friss leheletet biztosít.

Az L-arginin aminosav pótlólagos védőgátat hoz létre, amely a kalciumsókkal kombinálva veszi fel a küzdelmet a fogszuvasodással.

 

 

„Komplex ápolás” gyógynövényes fogkrém

Az erős, egészséges fogak – a sikeres emberek ismérve! Ha fogaitok állapota távolról sem ideális, legfőbb ideje felkeresni a fogorvost. A szájüreget fenyegető problémák megelőzésére pedig használjátok a TianDe Dr. Tajga termékcsaládjába tartozó, komplex ápolást biztosító gyógynövényes fogkrémet! A természetes eredetű kaolin (fehér agyag) és a tajgában tenyésző növények felhasználásával készült fogkrém segít, hogy fogaitok erősek és egészségesek maradjanak, s ugyancsak lehetővé teszi a szájüregben felmerülő problémák orvoslását.

A fogkrém nem tartalmaz olyan anyagokat, mint a fluor, a parabének, a nátrium-lauril-szulfát (SLS), s ugyancsak nem találhatók benne ízfokozó anyagok vagy mesterséges színezékanyagok.

A fogkrém természetes eredetű tenzideket (felületaktív anyagokat) tartalmaz, amelyek a lehető legkíméletesebb hatást fejtik ki a fogzománcra. Kellemesen természetes ízét a természetes eredetű olajoknak és kivonatoknak köszönheti, nem pedig az ízfokozó szereknek.

 

Aktív összetevők, magából a szibériai tajga szívéből

 • Természetes kaolin (fehér agyag) – puhán eltávolítja a foglerakódást; megelőzi a fogszuvasodást és a fogínyproblémák kialakulását
 • A havasi boróka kivonata – igen erős antiszeptikum, szagtalanító hatású
 • Zsálya- és kamillakivonat – gyulladásgátló és nyugtató hatásúak
 • L-arginin aminosav + kalcium-citrát – egy kiegészítő védőgátat hoznak létre, felveszik a küzdelmet a fogszuvasodással.

 

ALKALMAZÁS:

Napi kétszeri fogmosásra. Nem lenyelni!

Aktiv-osszetevok-65903-tiande

 

Mennyit tudtok a tajgáról? A tajga a maga történetében többszáz évre visszanyúló, területileg pedig többezer kilométeren elnyúló, szibériai őserdő. A tajga – maga a hihetetlenül mostoha körülmények: a hőmérséklet szélsőséges változásai gyakorlatilag elérik a 100 °C mértéket! Kizárólag a legéleterősebb és a legalkalmazkodóképesebb növények és fák képesek túlélni az ilyen körülményeket. Ily módon az ottani növények minden következő generáció révén egyre nagyobb tűrőképességgel rendelkeznek. A tajgában találhatók valóban egyedülálló növények, amelyek hatalmas gyógyító erővel rendelkeznek. Mi kiválasztottuk ezek közül is a legjobbakat, és olyan szerek termékcsaládját hoztuk létre a szájüreg ápolására, amelyek biztosítani fogják számotokra a hófehér fogaktól sugárzó mosolyt és az egészséges ínyt.

Fogadjátok szeretettel a tajgában tenyésző növények felhasználásával kifejlesztett TianDe termékeket!

 

További információk

Tömeg 0.18 kg
Kiszerelés

75 ml

Összetétel

Aqua, Glycerin, Silica, Propylene Glycol, Arginine, Calcium Citrate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cellulose Gum, Chamomilla Recutita Flower Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Kaolin, Titanium Dioxide, Sorbic Acid, Вenzyl Alcohol, Salicylic Acid, PVP, Sodium Saccharin, Juniperus Communis Sprout Extract.

Dr. Taiga „Komplex ápolás” gyógynövényes fogkrém termékről 2 értékelés

 1. K. Nóra

  A gyógynövényes fogkrémek híve vagyok évek óta, emiatt tetszett meg nagyon a Dr. Taiga „Komplex ápolás” gyógynövényes fogkrém. Tökéletesen eltávolítja a lerakódásokat és maximálisan friss leheletet biztosít, nem csak pár percre. Mivel ez egy 100%-ig gyógynövényes fogkrém, ezért nem habzik olyan mértékben, mint a hagyományos fogkrémek. De ez nem is baj, mert pont ez a lényege a természetes alapú fogkrémeknek, hogy a mesterséges anyagok, amik miatt habzik, hiányoznak belőle.
  A tianDe Prodental fogkefével kiegészítve pedig egy verhetetlen párost kaptam, köszönöm!

 2. Jóljárt Dávid

  Első élményem elég vicces volt, mert olyan tömény a fogkrém, hogy a tubus közepén marokra fogva tudtam belőle kinyomni csak a szükséges mennyiséget 🙂 (Esztétikai érzékemet némileg zavarta, de aztán megigazgattam utána.) De nagyon jó a fogkrém, nem habzik feleslegesen. Egy paszta állagot képzelj el, amivel megtisztítod a fogaidat. Amit még tapasztaltam, hogy különböző sörtéjű fogkefék másképpen habosítják. A ProDental egyáltalán nem, a tianDe Bambuszszén fogkefe viszont egy picit igen.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…