Bambusz vattapálcikák

A Te varázspálcáid tökéletes külsődért! – 100% gyapot + Bambusz 100%-ban ÖKO-termék: nem szennyezi a környezetet! A vattapálcikák minden háztartásban megtalálhatók. Mennyiben különböznek a TianDe pálcikái mindattól, amit a piac kínál? Olyan terméket hoztunk létre, amely tökéletesen megfelel az ÖKO-minőséggel szemben támasztott követelményeknek!

760Ft

Jelenleg nem rendelhető!

Leírás

A Te varázspálcáid tökéletes külsődért! – 100% gyapot + Bambusz

100%-ban ÖKO-termék: nem szennyezi a környezetet!

 

A vattapálcikák minden háztartásban megtalálhatók. Mennyiben különböznek a TianDe pálcikái mindattól, amit a piac kínál? Olyan terméket hoztunk létre, amely tökéletesen megfelel az ÖKO-minőséggel szemben támasztott követelményeknek! A mi vattapálcáink biológiailag 100%-ban lebomlanak, hiszen kizárólag természetes anyagokból állnak! Semmiféle műanyag – mindössze gyapot és bambusz. Amennyiben az egészséges környezet számotokra nem pusztán egy üres frázis, ragaszkodni fogtok az egészséges termékekre vonatkozó szabályokhoz – még a legapróbb részletekben is!

A bambuszt a mikroorganizmusok tökéletesen lebontják, valamint a környezet szennyezése nélkül elégethető. Amellett  megújuló forrás. Igen gyorsan nő, kevés vizet igényel, ugyanakkor semmiféle trágyázást nem igényel. Amikor a bambusz mellett döntöttünk, azzal kiállunk a faanyag túlzott mértékű felhasználása, következésképpen az erdők kiirtása ellen.

Elengedhetetlenül fontos kiegészítő mind a neszesszerben, mind a házipatikában, mind a fürdőszobai polcon!

– Higiéniai célokra

– A smink korrigálására

– A gyógyhatású szerek felhordására

 

A pálcika „ősi elődje” a közönséges gyufaszál volt, amelyre kézzel tekerték fel a vattát. Végre aztán a kínálat kielégítette a keresletet, s a pálcikákákat elkezdték ipari méretekben gyártani. S ennek során figyelembe vették, mennyiben kényelmetlen a gyufaszálak használata – a pálcikákat hosszabbra gyártották, a vattát pedig azok végén megbízható módon rögzítették.

 

 

A vattapálcák igen széles körűen használatosak. Tekintve azok méretét és kényelmes használhatóságát, ebben nincs is semmi meglepő:

– a szennyeződések és a felesleges nedvesség eltávolítása a nehezen hozzáférhető helyekről;

– a kozmetikai szerek felhordása;

– a smink korrigálása vagy eltávolítása

– a körömlakk korrigálása vagy eltávolítása;

– a sérülések kezelése;

– krémek, ápolószerek felhordása;

– az elektronikus és mindennapi háztartási műszaki eszközök tisztítása (például a számítógép billentyűzetéé).

További információk

Tömeg 0.54 kg
Kiszerelés

100 db

Összetétel

Bambusz (a pálcika), 100% gyapot (a vattafej)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bambusz vattapálcikák” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük