fbpx

Szépség- és egészségmegőrzés a távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

Szépség- és egészségmegőrzés a
távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

A fogínyvérzéssel kapcsolatban az emberek leggyakrabban a puha vagy extra puha sörtéjű fogkefékben látják a megoldást. Ezeknek azonban van egy komoly gyenge pontjuk: folyamatos használat mellett sokkal gyorsabban alakul ki a fogkő, mert az extra puha sörték nem képesek megelőzni a kialakulását. Ami tehát az előnye, épp az a hátránya.

A tianDe ProDental szilikonsörtéi ezzel szemben, amennyire gyengédek a fogínyedhez, annyira kegyetlenek a fogkővel szemben. Így nem csak a fogínyvérzésed vagy ínygyulladásod szűnik meg, a fogszuvasodást is megelőzheted.

Az első élményed…

Képzeld el a következőt! Kezedbe veszed a tianDe ProDental fogkefét. Végighúzod a szilikonsörtéken az ujjadat és felmerül benned a kérdés: biztos, hogy jó lesz ez a fogínyvérzésem ellen? (Annyira más azokhoz képest, amit megszoktál.)

Kíváncsiságod és a fogínyvérzésedet, ínygyulladásodat legyőzni akarásod nagyobb a kételyednél, ezért fogod a fogkrémet és teszel belőle a fogkefére. Elkezded a fogmosást. Akkor hirtelen megdöbbensz, mert egészen új élményben van részed és teljesen más, mint amire számítottál.

Érzed, ahogyan a szilikonsörték behatolnak a fogaid közé, alaposan tisztítanak és közben gyengéden masszírozzák az ínyedet. Nincs semmilyen karcoló vagy fájó érzés. Azon kapod magad, hogy belefeledkeztél az új fogkeféd okozta hatásba, itt az ideje öblíteni. Törölközés.

A szádat felfrissültnek, a fogaidat sokkal tisztábban érzed, mosolyogva távozol a fürdőszobából. Ilyen egy fogmosás tianDe Prodental fogkefével. Pár nap használat után, megszűnik a fogínyvérzésed, fogínygyulladásod. Kipróbálod? 🙂

A tianDe ProDental fogkefe titka

 

A ProDental fogkefék sörtéi innovatív, alakítható polimerből készültek. Azért, mert a szájhigiéniájának fenntartásában a fogkefe fontosabb a fogkrémeknél. A hagyományos fogkefék sérülések, karcolások nélkül nem bírják megtisztítani a fogínyt.

A nem optimális fogkefe akár új problémákat okozhat a szájüregben ahelyett, hogy megoldaná a már meglévőket:

– fogíny felsértése

– parodontózis

– fogzománc lecsiszolása

– fogszuvasodás

A tianDe ProDental speciális, különböző hosszúságú és méretű szilikonsörtéi könnyen és mélyen bejutnak a fogak közötti hézagokba, eltakarítva a baktérium lerakódásokat a fogak teljes egészéről.

Kíméletesen tisztítják és masszírozzákfogínyt és polírozzák a fogzománcot.

Minimum 5-ször tartósabb egy hagyományos fogkefénél

A képen láthatod, milyen különbség van egy 5 hónapja használt és egy vadonatúj tianDe ProDental fogkefe között. (A baloldali a használt.)

A szilikonsörték elszíneződésén túl semmilyen különbség nem tapasztalható.

 Sokkal higiénikusabb vele a fogmosás

A szilikonsörtéknek köszönhetően a fogaid közül eltávolított “dolgok” nem vagy alig ragadnak be a sörték közé. Szemben a hagyományos fogkefékkel, ahol az idő előrehaladtával ez egyre gyakoribb probléma.

Ami igazán számít: vásárlóink véleménye

(jobbra-balra lapozva elolvashatsz többet is)

Érzékeny ínyem miatt pihepuha szenzitív sörtéjű fogkefe híve vagyok, ezért megrémültem amikor kicsomagoltam a TianDe szilikon fogkeféjét, mert tapintásra kissé durvának tűnt…de gondoltam azért óvatosan kipróbálom…
Életem legfantasztikusabb fogmosásos élménye volt :))) Kellemesen lekerekített sörtéi olyan alaposan végigmasszírozták fogkrémmel a fogaimat és az ínyt, hogy utána órákig csak makulátlan friss tisztaságot éreztem a szám minden zugában. Azóta mindig tartok egyet magamnál a táskámban, egyet pedig otthon a fürdőszobában. Néhány nap lelkes használat után az ínygyulladásom is elmúlt, emiatt a kellemes nem várt “mellékhatása” miatt pedig aztán abszolút alapdarabbá vált nálam. Remélem sokáig fogják forgalmazni, mert sehol máshol nem láttam hasonlót…

Rácz Detti

Szuper kis fogkefe, kellemes masszírozó érzés a fogmosásnal

Tóth Judit

Amikor először megláttam a tianDe Prodental fogkefét egy kicsit megijedtem tőle a szilikonsörték miatt, hogy nem fogja-e bántani az ínyemet. Az első fogmosás nagyon furcsa élmény volt, hiszen eddig a hagyományos fogkefékhez voltam szokva, de kellemesen masszírozta az ínyemet, egyáltalán nem bántotta. Fogmosás után pedig meglepődve tapasztaltam, hogy a fogaimat sokkal tisztábbnak érzem, mint valaha. Engem lenyűgözött, azóta csak ezt használom és nem cserélném le semmiért!

Kusnyár Nóra

A helyzet az,hogy én évekkel ezelőtt ez volt az első amit kipróbáltam. Azóta csak ezt használjuk..sőt tovább megyek..nem vittem magammal valahova és másik fogkefével kellett fogat mosnom Fájt..nem esett jól. Azóta sehova nem megyek nélküle. Imádom…

Jelentsik Eszter

Fogmosás mániásként nehezen tudtam elképzelni, hogy csak egy fogkefém legyen. 4 fogkefével mostam fogat felváltva, mert abban hittem, mindegyik másra jó, így lesznek makulátlanul tiszták a fogaim. De aztán az első kipróbálás után megváltozott minden. Bevallom először megijedtem a szilikon sörtéktől, mert úgy tartottam, ha ezzel mosok fogat, ömleni fog a vér az ínyemből. Tévedtem. Nagyot. Oltári jó ez a fogkefe! Azóta egyszer kíváncsiságból kipróbáltam az egyik régit. Akkor utoljára… Nem vagyok hajlandó mással fogat mosni csak tianDe fogkefével, ajánlom Neked is, próbáld ki!

Jóljárt Dávid

Mely színben szeretnéd?

Zöld

prodental fogkefe szilikon fejjel 03

Narancssárga

prodental fogkefe szilikon fejjel 04

Kék

prodental fogkefe szilikon fejjel 02

Rózsaszín

prodental fogkefe szilikon fejjel 01

A fogínyvérzés és a fogínygyulladás másik ellenszere a megfelelő fogkrém használata

Erről kevesebb szó esik, de hiába megfelelő a fogkeféd, ha a fogkrémeddel roncsolod, károsítod a fogaidat és kárt teszel a fogínyedben.

Ha van gyermeked, akkor érdemes lejjebb gördítened a gyerek fogkefékhez.

ProDental Junior – Maximális gondoskodás a gyerekfogaknak is

A szájüreg megfelelő higéniájának kialakítását már gyerekkorban el kell kezdeni! A fogszuvasodás a még tejfogakkal rendelkező gyerekek több, mint 80%-ánál fordul elő.

A fogak megtisztításának kiváló minőségét az biztosítja, hogy a fogkefe sörtéi nem köteges szerkezetűek, hanem végük kúpos formájúra vékonyított, így képes behatolni a fogak közé is, csak úgy mint a fogselyem. A hajlékony sörték csillogóra tisztítják a fogzománcot, ami lehetővé teszi, hogy a fogak tartósan tiszták maradjanak, a sima felületen pedig nehezebben tud megtapadni az újonnan képződő lerakódás.

A fogkefe anatómiailag kialakított nyele könnyebbé és kellemesebbé teszi a fogmosást. A ProDental Junior fogkefe egyaránt lehetővé teszi mind a tejfogak, mind a maradó fogak gondos ápolását.

4 éves kortól szülői felügyelettel, 6 éves kortól biztonsággal ajánljuk!

Lila

prodental junior gyermek fogkefe szilikon fejjel 04

Kék

prodental junior gyermek fogkefe szilikon fejjel 03

Rózsaszín

prodental junior gyermek fogkefe szilikon fejjel 02

Zöld

prodental junior gyermek fogkefe szilikon fejjel 01

Állítsd össze saját fogápolási csomagodat!

Válaszd ki a számodmra legideálisabb fogkréme(ke)t, a Neked legjobban tetsző fogkefé(ke)t, szabadulj meg a fogínyvérzés és fogínygyulladás problémáktól, élvezd a maximális szájhigiénia gondtalan érzését! 🙂

Weboldalunkon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk Neked! Adatvédelmi tájékoztató