fbpx

Szépség- és egészségmegőrzés a távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

Szépség- és egészségmegőrzés a
távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

Hozd ki a legtöbbet a marketing tudásodból tianDe Nagykövetként!

Hozd ki a legtöbbet a marketing tudásodból tianDe Nagykövetként!

Mivel foglalkozik egy tianDe Nagykövet? Folyamatosan használja és teszteli a tianDe termékeit, hogy meggyőződjön azok pozitív hatásairól. Az online marketing tudását felhasználva úgy osztja meg terméktapasztalatait, véleményét, gondolatait, illetve olyan kampányokat, marketing automatizációs rendszereket épít, amivel folyamatosan növekvő vásárlói bázisa lesz.

A számára kényelmes online térben mozog kötetlen munkaidőben. Arra törekszik, hogy a vásárlóiból törzsvásárlói közösséget építsen, amivel tervezhető havi bevételt teremt magának.

Inspirálódhat a tianDe Magyarország vezetőitől, valamint a többi tianDe Nagykövetből. Senki sem szól bele a munkájába, de ha tanácsra szorul, mindig tudja, hová kell fordulni.

Hogy éreznéd magad ilyen munkakörülmények között?

A benned rejlő tianDe Nagykövet

Marketingesként…

 • Lehetsz egy cég alkalmazottja
 • Dolgozhatsz szabadúszóként különböző vállalkozásoknak
 • Létrehozhatsz és vezethetsz saját marketing ügynökséget és úgy szolgálod ki az ügyfeleket

Mi az itt felsoroltak 2 legnagyobb hátránya?

A kiszolgáltatottság

Mindig ki vagy szolgáltatva az ügyfelednek/főnöködnek, illetve az ő termékének, döntésének, aktuális hangulatának, a (rossz) ötleteinek, a véleményének, a jóváhagyásának és ne feledjük, a pénzének.

A bevétel

A bevételed nincs egyenes arányban a teljesítményeddel! Ha a munkáddal kétszer akkora árbevételt termelsz az ügyfelednek, akkor nem kapsz kétszer akkora fizetést.

Erre vágysz? Ez az, amiben a boldog vagy és amiben ki tudod hozni a benned rejlő végtelen lehetőségeket?

TianDe Nagykövetként senkinek nem vagy kiszolgáltatva és a bevételed mértéke a teljesítményeddel egyenes arányban változik.

A tianDe termékeit 33 országban használják elégedett vásárlók, tehát mindegyik átesett a piaci termékvalidáción. A termékinnováció folyamatos, évente 10-20 újdonság készül.

Mi a tianDe?

Egy mondatban összefoglalva: szépség – és egészségmegőrzés a távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel és a legmodernebb nanotechnológiai eszközök ötvözésével.

Picit bővebben: a termékekben használt formulák az ősi kínai, tibeti és altáji recepteken alapulnak, s ezek alkalmazásának hatékonysága az évszázadok során a gyakorlatban bizonyosodott be. A keleti gyógyító anyagok receptjeit a fejlett technológia módszereivel keltjük életre, s ezek biztosítják a természetes anyagok eredeti minőségének megőrzését. Milyen anyagokról van szó? Csak ízelítőnek: kígyózsír, csiganyál, juhplacenta, fecskefészek kivonat, vörös kaviár, selyem protein, ginzeng, ganoderma gomba, gyömbér, lótusz, zöld tea, noni gyümölcs, olajbogyó, jázmin, kollagén, selyem protein, tengeri gyöngy, arany, ezüst, stb.

A tianDe termékekbe mintegy 3 500 féle különböző hatóanyagot dolgoznak be.

Úttörő és támogató háttér

Mi, a tianDe Magyarország vezetői folyamatosan törjük előtted az utat. Fejlesztjük a tiande.hu webáruházat, építjük a közösséget a tianDe Magyarország Facebook oldalán, bővítjük az adatbázist és automatizált rendszerek segítségével a feliratkozókból vásárlókat konvertálunk, hirdetünk a Google Ads segítségével, rendszeresen tartunk online termékbemutatókat.

Így növeljük a tianDe ismertségét, népszerűségét, továbbá megosztjuk Veled azokat a tapasztalatainkat, amelyekkel gyorsabban leszel sikeres és eredményes. Neked már egy olyan kitaposott ösvényen kell végigmenned, amit saját tudásoddal, ötleteiddel és kreativitásoddal még jobbá tehetsz.

Zádori-Fekete Beatrix

 2012 óta a tianDe termékek elkötelezett rajongója! Az első perctől kezdve nagyon megfogott nemcsak a különlegessége, de főleg az, hogy olyan összetevőkkel találkoztam, melyekkel előtte soha. A gyógynövények addig nem jelentettek sokat számomra, de ez fordulópont volt. Érdekelt, hogy mik ezek, honnan származnak, melyiket miért használják az egyes termékekben. 

A pénzügyi szakmával teljesen szakítva elvégeztem a természetgyógyász és az egészségügyi alap tanfolyamokat és jelenleg fitoterápiás képzésen tanulok, melyet hamarosan kiegészítek a kínai gyógynövénytannal illetve a Hagyományos Kínai Orvoslás alapjaival is.

A szépség és az egészség két olyan alappillér egy nő életében, amit nagyon sokáig szeretnénk megtartani és ezért bármire képesek vagyunk! A modernség és az újdonságok éppúgy felvillanyoznak, mint az ősi tudás hatalma. A tianDe megteremtette ennek az ötvözetét, hiszen az ősi, sokszor titkos recepteken alapuló készítményeket egy nagyon modern és innovatív technológiával teszi bárki számra elérhetővé. Célom, hogy minél több emberhez eljuttassam és átadhassam ezeket a “titkokat”!

Jóljárt Dávid

11. éve vezettem saját marketing ügynökségemet, amikor azt éreztem, belefáradtam az ügyfelezésbe. Szerettem volna marketing tudásomat sokkal kötetlenebbül és a teljesítményemmel azonos arányban jövedelmezővé tenni saját magam számára. 

Beával pont ekkor találkoztam. Hosszú hónapokig egyeztettünk, teszteltem a termékeket, amivel nagyon pozitív tapasztalataim lettek, valamint körvonalaztuk üzleti elképzeléseinket és céljainkat. Aztán belevágtunk a munkába és nagyon élvezem. 

Azért szeretek minden nap a tianDe-vel foglalkozni, mert nagyon kedves számomra a női célcsoport, akiknek jó érzés szuper termékekkel a szépség – és egészségmegőrzésében segíteni, azonosulni tudok a tianDe értékrendjével és Beában egy csodálatos üzlettársa leltem, akivel érzem, nagy dolgokra vagyunk képesek. 

Összefogás, közös építkezés, tianDe vásárlói közösség

Nekünk fontos a véleményed, ezért az ösvény taposás mellett mindig kiemelt figyelmet fordítunk az ötleteidre, tapasztalataidra, mert együtt többre vagyunk képesek. Célunk, hogy egy olyan vásárlói közösség felépítése, akik hozzánk hasonlóan hisznek a távol-keleti szépségmegőrzés és gyógyászati szemléletben.

Marketing eszköztárad

Amire lehetőséged van:

 • Saját tianDe Nagykövet Facebook oldal
 • Saját tianDe Nagykövet Instagram oldal
 • Affiliate fiók (ha nem akarsz saját tianDe-s weboldalt)
 • Weboldal, amit webáruházként dropshipping metódussal használhatsz
 • Készíthetsz Landing Page-eket
 • Írhatsz blogot
 • Építhetsz saját adatbázist
 • Készíthetsz Facebook/Instagram hirdetéseket
 • Készíthetsz Google Ads kampányokat
 • Tarthatsz online termékbemutatókat

És kialakíthatod a saját sikeres marketing stratégiádat, hogy úgy dolgozz, ahogyan a legjobban szeretsz és, ami számodra a legeredményesebb.

Mikor van a legnagyobb esélyed arra, hogy sikeres tianDe Nagykövet legyél?

Ha érdekel a szépségápolás és az egészségmegőrzés

Ha hozzánk hasonlóan hiszel a távol-keleti szépség – és egészségmegőrzési értékrendben

Ha imádsz a marketinggel/online marketinggel foglalkozni és már most is elég rutinos vagy az online eszköztár használatában

Ha önállóan szeretsz dolgozni, de szívesen inspirálódsz a csapat brainstormingokból

Ha tisztában vagy vele, hogy a marketing tevékenység befektetéssel jár, amely eredményes működtetés esetén jó megtérülést hoz

Ha tetszik mindaz, amit eddig olvastál

Üzleti felépítés

Ha eddig eljutottál, akkor annak nagyon örülünk! Biztosra vesszük, ahhoz, hogy dönteni tudj, pontosan ismerned kell az üzleti feltételeket. Nézzük, hogy fest mindez működés közben!

Használod a tianDe termékeket és csinálod a marketinget. Követőid, feliratkozóid, vásárlóid lesznek. Ne feledd, Te csak értékesíted a terméket, minden további teendőd elvégzünk helyetted. Bevételt két forrásból kapsz: a kiskereskedelmi árrésből, amely 30% és az értékesített termékek pontjaiból származó jutaléktól, amit az anyavállalat fizet ki Neked. Minél nagyobb forgalmat bonyolítasz, annál nagyobb az árrés tömeged és a pontok után járó jutalék. Ez az első szint, nevezhetjük klasszikus online kiskereskedelemnek.

A második szint, amikor a vásárlóidból törzsvásárlók lesznek. Hogyan lesz törzsvásárló valaki? Úgy, hogy adott naptári hónapon belül minimum 27 000 forintért vásárol. Törzsvásárlóként minden terméket 35% kedvezménnyel vásárolhat meg. Ekkortól már részesülsz a kiskereskedelmi árrésből, de a törzsvásárlóid által generált pontforgalomból igen. Tehát minél nagyobb a törzsvásárlóid által generált összforgalom, annál nagyobb a pontokból származó jutalékod mértéke. Marketingesként pontosan tudod, hogy a törzsvásárlók adják egy üzlet stabilitását.

Egy ilyen kiskereskedelmi és törzsvásárlói rendszer felépítésére az MLM struktúra a legideálisabb, ezért működik a tianDe is így. Azonban, amint látod, ez az MLM legmodernebb formája. Hol vannak már azok az idők, amikor barátokat, meg ismerősöket kell beszervezni vagy idegeneket alamuszi módon behálózni? Persze ma is működnek még így cégek, de mi nem azok közé tartozunk.

Nálunk azok lesznek sikeresek, akiknek vérében van a marketing és az online marketing eszköztár. Te ilyen vagy?

Weboldalunkon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk Neked! Adatvédelmi tájékoztató