fbpx

Szépség- és egészségmegőrzés a távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

Szépség- és egészségmegőrzés a
távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

Levendulás méregtelenítő lábtapasz
A belülről fakadó tisztaságért és egészségért

Azt szokták mondani, hogy egészségünk kulcsa a kezünkben van. De a jelenkori életkörülmények, sajnos erőteljesen hatással vannak ránk. Az életünkben jelentős szerepet játszik a környezetünk: milyen életkörülmények között élünk, mit lélegezzük be, hol és milyen pozícióban dolgozunk, milyen ételeket fogyasztunk és mit iszunk. Emellett lépten nyomon kémiai vegyületekbe botlunk: belélegezzük kocsik kipufogó gázait, gyakran károsan étkezünk. A toxinok hatása nem tünetmentes, ez kihat az az ember közérzetére és a külsejére is. De mit lehet tenni ez ellen? Rendszeres méregtelenítéssel igyekeznünk kell megtisztítani a szervezetetünket a mérgektől. A tianDe emiatt fejlesztette ki legújabb termékét, a méregtelenítő levendulás lábtapaszt.

A talpunk a szervezet második szíve…

…legalábbis a Kínában így gondolják. Itt helyezkedik el ugyanis szinte minden szerv akupunktúrás pontja. A kínai orvoslás szerint, az emberi lábtalp a szervezet kicsinyített tükörképe. A talpon helyezkednek el azon reflexiós akupunktúrás pontok (több mint 60 pont), melyek szinte az összes belső szervünkkel össze vannak kötve. Ezen kívül, a talpon számos verejtékmirigy található.

Összehasonlításképpen: amíg a test átlagos négyzetcentiméterén körülbelül 125 mirigy helyezkedik el, addig a talpakon – négyzetcentiméterenként több mint 350. Emiatt a talpon keresztül történő szervezetre való hatás számít a leghatékonyabbnak.

A toxinok mindennap jelen vannak az életünkben

Az agresszív környezeti hatásoknak köszönhetően, mint például: kipufogógázok, helytelen étkezés (füstölt, tartósítószerekkel és „E-adalékokkal” kezelt élelmiszerek, túlzásba vitt állati eredetű fehérjék), rossz minőségű víz,  túlzásba vitt gyógyszerszedés, ártalmas háztartási vegyszerek és még számos egyéb mérgek naponta “támadják” az emberi szervezetet. Sajnos ezek összességét pedig nem tudjuk 100%-osan kivédeni. Amennyiben a következő tüneteket érzékeled magadon, a toxinok túlcsordulhattak a szervezetedben.

A mérgezés főbb tünetei:

– felkelés után azonnali fáradtság, gyors fáradékonyság;
– látható okok nélkül megnőtt túlsúly;
– fakó hajszín, bőrszárazság;
– gyakori allergiás rohamok és megfázásos megbetegedések;
– nehézség érzete a szervezet egészében;
– fejfájás, gyengeség, aluszékonyság, hányinger;
– a munkavégzés hatásfokának csökkenése, apátia és ingerlékenység;
– alvászavarok;
– erőteljesebb verejtékezés;
– étvágytalanság stb.

Távolítsd el a méreganyagokat szervezetedből
és szüntesd meg a kellemetlen tünetek gyökerét

A levendulás lábtapasz legfontosabb célja – a szervezet toxinoktól és bomlási termékektől való gyengéd és fokozatos megtisztítása. A tapasz rendszeres használatakor: javul a talpak mikrókeringése; aktivizálódik a toxinok és károsanyagok kiürítésének folyamata; normalizálódik az alvás folyamata, általános regenerálódás zajlik; javul az arcszín, megtisztul az arcbőr; eltűnik az „égető lábak” érzete, és a fáradtság; visszatér a könnyedség.

Ennek eredményeképpen: javul az általános közérzet, jótékony hatás alá kerül a szervezet egésze.  A tapasz használata után, szemmel látható hogyan zajlik a méregtelenítés. A bőrrel érintkező felületen sötét színű nyálkás lerakodás képződik. De minden egyes további alkalommal, ahogy tisztul a szervezet, a tapasz felülete egyre világosabb árnyalatú lesz.

A levendulás tapasz kúra függ a szervezet sajátosságaitól, életkortól és a kiürítendő salakanyag mennyiségétől. A kezelés minimális ajánlott időtartama – 15 nap.

Összetétele:

– Dextrin: remekül magába szívja a nedvességet, kivonja a szervezetből a toxinokat és a nehézfémeket.
– Kitin: felszívja a szervezet által ürített salakanyagokat, toxinokat és nehézfémsókat.
– Kitozán: megköti és eltávolítja a toxinokat és nehézfémeket.
– Bambuszecet: aktiválja a káros anyagok eltávolítását a sejtmembránokon és a pórusokon keresztül, serkenti a kiválasztórendszer működését.
– Turmalin: aktivizálja a vérkeringést, és erősíti a nyiroknedv mozgását, gyorsítja a sejtszintű anyagcserét, felszabadítva a toxinok távozását.
– Levendula: elősegíti a vérkeringést, a toxinok kivonását a dermisz rétegeiből, jótékonyan hat a szervezet egészére, javítja az alvás minőségét.
– Aszkorbinsav: megszabadítja a szervezetet a szabad gyököktől, detoxikál, erősíti az immunrendszert.

TÖBB ÉVSZÁZADOS KÍNAI HAGYOMÁNY
kényelmes kiszerelésben

A méreganyagokkal való telítettsége akár észrevétlenül is lefolyhat. Ahhoz, hogy megakadályozzuk a lehetséges következményeket, javasolt évente kétszer „nagytakarítást” végezni a szervezetben.

Használata csupán 2 egyszerű mozdulat:

1. Vedd le a védőréteget,
2. ragaszd fel a tapaszt a talpadra. (aTapasz ragasztása tiszta száraz bőrre javasolt, lefekvés előtt (21.00-től ébredésig maradhat a talpon).

A tapasz rendszeres használatakor:
– javul a talpak mikrókeringése;
– aktivizálódik a toxinok és károsanyagok kiürítésének folyamata;
– normalizálódik az alvás folyamata, általános regenerálódás zajlik;
– javul az arcszín, megtisztul az arcbőr;
– eltűnik az „égető lábak” érzete, és a fáradtság;
– visszatér a könnyedség

A tapasz használata után, szemmel látható hogyan zajlik a méregtelenítés. A bőrrel érintkező felületen sötét színű nyálkás lerakodás képződik. De minden egyes további alkalommal, ahogy tisztul a szervezet, a tapasz felülete egyre világosabb árnyalatú lesz.

A levendulás tapasz kúra függ a szervezet sajátosságaitól, életkortól és a kiürítendő salakanyag mennyiségétől. A kezelés minimális ajánlott időtartama – 15 nap.

1.900Ft

Nézz körül kiemelt termékeink között

tianDe

Szépség – és egészségmegőrzés a távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel.

Vegyszerek, káros vegyületek helyett természetes módokkal szeretünk elérni sokkal látványosabb eredményeket. Ahelyett, hogy naponta ártanánk a szervezetünknek, segítünk elkerülni a nagyobb mérvű szennyeződéseket. A termékekben használt formulák az ősi kínai, tibeti és altáji recepteken alapulnak, s ezek alkalmazásának hatékonysága az évszázadok során a gyakorlatban bizonyosodott be. A keleti gyógyító anyagok receptjeit a fejlett technológia módszereivel keltjük életre.

Weboldalunkon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk Neked! Adatvédelmi tájékoztató