fbpx

Szépség- és egészségmegőrzés a távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

Szépség- és egészségmegőrzés a
távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

TianDe-60143-ProDental-fogkrem-kep

Fogkefe

szilikonsörtével

Fogkefe

szilikonsörtével

Az első élményed…

Az első élményed…

Képzeld el a következőt! Kezedbe veszed a tianDe ProDental fogkefét. Végighúzod a szilikonsörtéken az ujjadat és felmerül benned a kérdés: nem fogja bántani az ínyemet? Persze belül tudod, hogy biztosan nem, máskülönben már régen nem lenne forgalomban.

Fogod a fogkrémet és teszel belőle a fogkefére. Már nagyon kíváncsi vagy. Elkezded a fogmosást. Új élményben van részed, ilyet még nem tapasztaltál. Teljesen más, mint a hagyományos fogkeféd. Érzed, ahogyan a szilikonsörték behatolnak a fogaid közé, alaposan tisztítanak és közben gyengéden masszírozzák az ínyedet. Azon kapod magad, hogy belefeledkeztél az új fogkeféd okozta hatásba, itt az ideje öblíteni. Törölközés.

A szádat felfrissültnek, a fogaidat sokkal tisztábban érzed, mosolyogva távozol a fürdőszobából. Ilyen egy fogmosás tianDe Prodental fogkefével. Kipróbálod? 🙂

A fogak tisztaságának új szintje

 

A szájhigiéniájának fenntartásában a fogkefe fontosabb a fogkrémeknél. A hagyományos fogkefék sérülések, karcolások nélkül nem bírják megtisztítani a fogínyt.

A nem optimális fogkefe akár új problémákat okozhat a szájüregben ahelyett, hogy megoldaná a már meglévőket:

– fogíny felsértése

– parodontózis

– fogzománs lecsiszolása

– fogszuvasodás

A tianDe speciális szilikon sörtéjűfogkeféje mélyen bejut a fogak közötti hézagokba, eltakarítva a baktérium lerakódásokat a fogak teljes egészéről. A fogkefe ergonómiai formája biztosítja a kényelmes használatot, biztos fogást. Megőrzi a fogak és a fogíny egészségét, továbbá puhán masszírozza a fogínyt.

A szilikonsörtés fogkefe nemcsak a fogak és fogíny kíméletes és teljes tisztítását biztosítja, hanem a nyelven lerakódott baktériumokat is eltávolítja. A tianDe Prodental fogkeféje nem kegyelmez a fogszuvasodásnak és a fogkőnek sem!

Mely színben szeretnéd?

Zöld

prodental fogkefe szilikon fejjel 03

2 630 Ft

Narancssárga

prodental fogkefe szilikon fejjel 04

2 630 Ft

Kék

prodental fogkefe szilikon fejjel 02

2 630 Ft

Rózsaszín

prodental fogkefe szilikon fejjel 01

2 630 Ft

Vásárlói vélemények a
tianDe Prodental fogkeféről

Érzékeny ínyem miatt pihepuha szenzitív sörtéjű fogkefe híve vagyok, ezért megrémültem amikor kicsomagoltam a TianDe szilikon fogkeféjét, mert tapintásra kissé durvának tűnt…de gondoltam azért óvatosan kipróbálom…
Életem legfantasztikusabb fogmosásos élménye volt :))) Kellemesen lekerekített sörtéi olyan alaposan végigmasszírozták fogkrémmel a fogaimat és az ínyt, hogy utána órákig csak makulátlan friss tisztaságot éreztem a szám minden zugában. Azóta mindig tartok egyet magamnál a táskámban, egyet pedig otthon a fürdőszobában. Néhány nap lelkes használat után az ínygyulladásom is elmúlt, emiatt a kellemes nem várt “mellékhatása” miatt pedig aztán abszolút alapdarabbá vált nálam. Remélem sokáig fogják forgalmazni, mert sehol máshol nem láttam hasonlót…

Rácz Detti
2020.07.14.

Szuper kis fogkefe, kellemes masszírozó érzés a fogmosásnal

Tóth Judit
2020.07.16.

Amikor először megláttam a tianDe Prodental fogkefét egy kicsit megijedtem tőle a szilikonsörték miatt, hogy nem fogja-e bántani az ínyemet. Az első fogmosás nagyon furcsa élmény volt, hiszen eddig a hagyományos fogkefékhez voltam szokva, de kellemesen masszírozta az ínyemet, egyáltalán nem bántotta. Fogmosás után pedig meglepődve tapasztaltam, hogy a fogaimat sokkal tisztábbnak érzem, mint valaha. Engem lenyűgözött, azóta csak ezt használom és nem cserélném le semmiért!

Kusnyár Nóra
2020.07.15.

Fogmosás mániásként nehezen tudtam elképzelni, hogy csak egy fogkefém legyen. 4 fogkefével mostam fogat felváltva, mert abban hittem, mindegyik másra jó, így lesznek makulátlanul tiszták a fogaim. De aztán az első kipróbálás után megváltozott minden. Bevallom először megijedtem a szilikon sörtéktől, mert úgy tartottam, ha ezzel mosok fogat, ömleni fog a vér az ínyemből. Tévedtem. Nagyot. Oltári jó ez a fogkefe! Azóta egyszer kíváncsiságból kipróbáltam az egyik régit. Akkor utoljára… Nem vagyok hajlandó mással fogat mosni csak tianDe fogkefével, ajánlom Neked is, próbáld ki!

Jóljárt Dávid
2020.07.15.

Egészséges fogíny + egészséges fogak =
mindig mosolyra húzódó száj

A-TianDe-Fogkremjei

A fogkrém a másik legfontosabb hozzávalója a szájhigénia megfelelő fenttartásának. A manapság kapható fogkrémek többségében aluminium-hidroxidot tartalmaznak, amely a dörzsanyagként szolgálnak. Azonban ez az összetevő veszélyes is lehet az elégtelen veseműködéssel küzdő emberek számára. Az aluminium-hidroxidot több országban is betiltották!

A tianDe fogkrémei  szilícium-hidroxidot tartalmaznak, amely kíméletesen és hatékonyan képes a fogakat és a fogínyt megtisztítani, de ennek ellenére sem sérti fel a fogzománcot.

Minden fogkrém 1 meghatározott problémát tud kezelni, nálunk nem fogsz találni 5-10 problémát megoldó csodafogkrémet, mert ilyen nem létezik. 

“Extra White PRO” fogkrém

extra white pro fogkrem

Az ultrahangos tisztítás alternatívája! Fehérítés + fogszuvasodás elleni védelem + remineralizáció! Az Extra White PRO fogkrém még a legmakacsabb, elszíneződött, a fogak és a fogíny épségét fenyegető baktériumok elszaporodásával és a fogkőképződést okozó lerakódással is elbánik, megbízható védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen.

2 090 Ft

“Zöld tea + álginzeng” fogkrém

zold tea alginzeng fogkrem

A “Zöld tea & álginzeng” fogkrém gátolja a fogszuvasodás kialakulását, ápolja a fogínyt, elősegíti a puha fogágyi szövetek megerősítését, és hosszú ideig friss leheletet biztosít. Az álginzeng kíméletesen ápol, a zöld tea pedig – antibakteriális hatásának köszönhetően – védi a fogakat és a fogínyt.

2 630 Ft

“ProDental” fogkrém

prodental fogkrem

„Prodental” – az egészséges és szép mosoly záloga! A „Prodental” nem csupán egy egyszerű fogkrém, hanem a szájápolás összetett eszköze. A „Prodental” fogkrém eltávolítja a foglerakódást, serkenti a fogágy anyagcsere-folyamatait. Helyreállítja a szájüreg pH-egyensúlyát, megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását, erősíti a fogínyt és csökkenti annak vérzékenységét.

7 720 Ft

“Természetes bambusz só” foggél

termeszetes bambusz so fog-gel

Bambuszkivonatot tartalmaz, melynek köszönhetően segít leküzdeni az ínygyulladást, megelőzi az ínyvérzékenység kialakulását, gátolja a fogszuvasodás kialakulását. Megőrzi a friss leheletet. Normalizálja a szájüreg pH-értékét, segít megelőzni a fogíny gyulladását, védelmet nyújt a fogkőképződés ellen. A „Természetes bambusz só” foggél kíméletesen ápolja a szájüreget.

2 060 Ft

“Folyékony kalcium” foggél

folyekony kalcium fog-gel

Védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen, meggátolja a fogkő képződését, friss leheletet biztosít. A gél különleges formulája segít csökkenteni a fogak érzékenységét, hatékonyan eltávolítja a foglepedéket, meggátolja a fogszuvasodás megjelenését és kifejlődését. Összetételében a nátrium-fluorid tömegaránya ≤ 0,09%.

2 060 Ft

“Természetes óceáni gyöngy” fogkrém

termeszetes oceani gyongy fogkrem

A fogkrém összetételében található természetes óceáni gyöngykivonat hozzájárul a fogak megerősítéséhez. A fogkrém megtisztítja a fogakat a lerakódásoktól, megelőzi a fogkőképződést, friss leheletet kölcsönöz. A „White Bond” fehérítő technológia segít csökkenteni a fogak színének megváltozását, a fogak veszélyeztetése nélkül, biztonságosan helyreállítja azok természetesen fehér színét.

2 250 Ft

Állítsd össze saját fogápolási csomagodat!
Ingyenes kiszállítás 12 990 forint vásárlás felett (ez alatt 1700 forint) vagy átveheted az üzletünkben – 1095 Budapest, Mester Utca 83/A. 

Dr. Taiga termékcsalád:
maximális szájhigénia kizárólag gyógynövényekkel

Természet erejével az erős fogakért, egészséges fogínyért és hűsítő lehetért! A Dr. Taiga termékcsalád komplex ápolás nyújt a szájüregnek.  A tajgában találhatók valóban egyedülálló növények, amelyek hatalmas gyógyító erővel rendelkeznek. Mi kiválasztottuk ezek közül is a legjobbakat, és olyan szerek termékcsaládját hoztuk létre a szájüreg ápolására, amelyek biztosítani fogják számotokra a hófehér fogaktól sugárzó mosolyt és az egészséges ínyt.

A Dr. Taiga termékcsalád 100%-ig természetes, nem tartalmaz olyan anyagokat, mint a fluor, a parabének, a nátrium-lauril-szulfát (SLS), s ugyancsak nem találhatók benne ízfokozó anyagok vagy mesterséges színezékanyagok.

Dr. Taiga „Komplex ápolás” gyógynövényes fogkrém

dr taiga komplex apolas gyogynovenyes fogkrem

Ezt a különleges fogkrémet célirányosan a fogszuvasodás és az ínyproblémák megelőzésére, a fogzománc erősítésére, a fogíny tónusának javítására fejlesztették ki.

Aktív összetevők, magából a szibériai tajga szívéből:

Természetes kaolin (fehér agyag): puhán eltávolítja a foglerakódást; megelőzi a fogszuvasodást és a fogínyproblémák kialakulását.

Havasi boróka kivonata: igen erős antiszeptikum, szagtalanító hatású.
Zsálya- és kamillakivonat – gyulladásgátló és nyugtató hatásúak.

L-arginin aminosav + kalcium-citrát: egy kiegészítő védőgátat hoznak létre, felveszik a küzdelmet a fogszuvasodással.

25 780 Ft 18 875 Ft

Dr. Taiga Fitoszájvíz

dr taiga fitoszajviz

Aktív összetevőinek köszönhetően a szájvíz egész napra segít megőrizni a friss leheletet, valamint megelőzi a fog- és ínyproblémák kialakulását.

Aktív összetevők

A lonc kivonata: elősegíti a vérzékeny fogíny gyors begyógyulását, fertőzésgátló és fertőtlenítő hatású.

Az erdei deréce kivonata: a fogínyre és a fogakra a lehető legjótékonyabb hatást fejti ki: remek antimikrobiális és gyulladásgátló komponens. Amellett igen erős begyógyító hatást fejt ki a gyulladt és sérült ínyre.

A cédrusdióból nyert olaj: összehúzó, vérzéscsillapító hatásának köszönhetően a cédrusfenyő olaját a szájüreg több betegségének gyógyítására, az íny fellazulásának kiküszöbölésére használják.

Mentol: enyhe helyi érzéstelenítő és fertőzésgátló hatással rendelkezik. A bőrre és a nyálkahártyára kerülve stimulálja a hidegérzékelő receptorokat, kellemesen frissítő ízű.

3 230 Ft

Gyógynövényes frissítő szájspray propolisszal

gyogynovenyes frissito szajspray propolisszal

A baktériumölő és regeneráló tulajdonságáról híres, egyedülálló és utánozhatatlan altáji tajgai propolisz, a szekliceimolával és a vaskos levelű bőrlevéllel együtt jótékony hatást fejt ki a szájüregre.

Kiküszöböli a kellemetlen szájszagot, visszaadja a lehelet frissességét.

Ápolja a szájüreg nyálkahártyáját és javítja annak állapotát.

3 990 Ft 3 390 Ft

Prodental fogkefe akár 15 Ft-ért

Rendelj 1 db „Komplex ápolás” gyógynövényes fogkrémet a „Dr. Taiga” termékcsalád kínálatából és 15 Ft-ért tiéd lehet egy tetszőleges színű „ProDental” szilikonsörtés fogkefét, hogy Te is megtapasztalhasd milyen érzés fogaid tisztaságának új szintje.

65903-90148

Állítsd össze saját fogápolási csomagodat!
Ingyenes kiszállítás 12 990 forint vásárlás felett (ez alatt 1700 forint) vagy átveheted az üzletünkben – 1095 Budapest, Mester Utca 83/A. 

Elsőrangú védelem gyermekeknek is 

A szájüreg megfelelő higéniájának kialakítását már gyerekkorban el kell kezdeni! A fogszuvasodás a még tejfogakkal rendelkező gyerekek több, mint 80%-ánál fordul elő.

A fogak megtisztításának kiváló minőségét az biztosítja, hogy a fogkefe sörtéi nem köteges szerkezetűek, hanem végük kúpos formájúra vékonyított, így képes behatolni a fogak közé is, csak úgy mint a fogselyem. A hajlékony sörték csillogóra tisztítják a fogzománcot, ami lehetővé teszi, hogy a fogak tartósan tiszták maradjanak, a sima felületen pedig nehezebben tud megtapadni az újonnan képződő lerakódás.

A fogkefe anatómiailag kialakított nyele könnyebbé és kellemesebbé teszi a fogmosást. A ProDental Junior fogkefe egyaránt lehetővé teszi mind a tejfogak, mind a maradó fogak gondos ápolását.

4 éves kortól ajánljuk!

Lila

prodental junior gyermek fogkefe szilikon fejjel 04

25 780 Ft 18 875 Ft

Kék

prodental junior gyermek fogkefe szilikon fejjel 03

1 560 Ft

Rózsaszín

prodental junior gyermek fogkefe szilikon fejjel 02

1 560 Ft

Zöld

prodental junior gyermek fogkefe szilikon fejjel 01

1 560 Ft

Gyengéd ápolás, felnőttes hatékonysággal 

prodental junior zseles gyerekfogkrem

1 600 Ft

A még gyermekkorban megtanított és betartott helyes szájhigiéniától függ a felnőttkorban fogak egészsége: a tejfogak szuvasodása könnyen átterjed a gyökérrel rendelkező fogakra, emiatt rendkívűl nagy felelősség a megfelelő gyerekfogkrém és fogkefe megválasztása.

Prodental Junior zselés gyerekfogkrém a fogszuvasodás hatékony megelőzésére:

– Mérsékelt csiszoló hatás

– Lenyelés esetén ártalmatlan

– Nem tartalmaz parabéneket és fluort

– Frissítő alma ízű

A fogszuvasodás az egyik legelterjedtebb fogbetegség gyermekkorban. Az egyik legfőbb oka ennek a lerakódás, amely étkezések, édességek fogyasztása miatt képződik. Ezek az ételmaradékok megtapadnak a fogakon, abból a nyállal elkeveredve sav képződik, amely azután szépen fel is oldja a zománcot. A ProDental Junior fogkrém biztosítja a szájüreg kifogástalan higiéniáját és a fogszuvasodás kialakulásának hatékony megelőzését és még finom íze is van.

A ProDental Junior fogkrém és fogkefe együtt megbírkózik
a foglerakódás, az ételmaradékok és a baktériumok eltávolításával, biztosítva ez által a fogak egészségének megőrzését!

Állítsd össze saját fogápolási csomagodat!
Ingyenes kiszállítás 12 990 forint vásárlás felett (ez alatt 1700 forint) vagy átveheted az üzletünkben – 1095 Budapest, Mester Utca 83/A. 

Szépség – és egészségmegőrzés a távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel.

Vegyszerek, káros vegyületek helyett természetes módokkal szeretünk elérni sokkal látványosabb eredményeket. Ahelyett, hogy naponta ártanánk a szervezetünknek, segítünk elkerülni a nagyobb mérvű szennyeződéseket. A termékekben használt formulák az ősi kínai, tibeti és altáji recepteken alapulnak, s ezek alkalmazásának hatékonysága az évszázadok során a gyakorlatban bizonyosodott be. A keleti gyógyító anyagok receptjeit a fejlett technológia módszereivel keltjük életre.

A tianDe a 2008-as világgazdasági válság előtt alakult meg, de nagyon gyorsan, igen magas ütemű fejlődést produkált – a 2. évben már megháromszorozta forgalmát, majd a következő két évben 400 és 450 %-os növekedést ért el. 2011-ben a forgalmazott termékek értéke elérte a 10 milliárd dollárt.

Jelenleg 33 országban találhatók meg a tianDe termékei.

Nézz körül a termékeink között!

Weboldalunkon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk Neked! Adatvédelmi tájékoztató