fbpx

Szépség- és egészségmegőrzés a távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

Szépség- és egészségmegőrzés a
távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

betetek

A betét ami Téged véd, nem csak a fehérneműdet!

A hagyományos betétek külső rétegét alkotó szintetikus anyagok allergiás reakciókat okozhatnak, kiválthatják a nyálkahártya irritációját és a patogén mikroflóra elszaporodását (hiszen a nőgyógyászok még a szintetikus anyagból készült fehérnemű viselését sem javasolják). A mesterséges illatosító és festékanyagok csak bonyolítják a helyzetet. Így ezek a betétek nem éppenséggel higiénikusak és csak a fehérneműt védik.

A tianDe betétei azonban a nőkre összpontosítanak: szövetalapú természetes anyagból áll, amely nem irritálja az érzékeny bőrt, mindemellett pedig a betétek belső anyagában – gyógyfüvek kivonata és antibakteriális ásványi összetevők találhatóak. Egyáltalán nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, kizárólag természetes növényi kivonatoknak köszönhetik frissítő illatukat.

Higiéniai eszköz és száraz borogatás egyben

A tianDe női betét kollekciói nemcsak higiéniai eszközként, hanem száraz növényi borogatásként is funkcionálnak. A kínai tradicionális gyógyászat alapja, hogy harmóniát teremtsen az emberi szervezetben. Ezt a harmóniát pedig egyszerűen az ember és a természet közötti kölcsönhatás harmóniájával teremti meg.

A betétek felső rétege természetes pamutból készül, ami magas fokú nedvszívó képessége mellett megelőzi az irritációt. A betétek olyan szabadalmi joggal levédett receptek alapján készültek, melynek receptúráját tudósok a Kínai Állami Orvostudományi Intézetben fejlesztettek ki.

A kínai gyógyító mesterek szerint a növényi készítmények gyengédebben hatnak, mint a szintetikus eredetűek, megfelelő használat esetén nem váltanak ki függőséget és allergiát. A növények nem nyomják el a szervezet védekező mechanizmusát, hanem képesek erősíteni az immunrendszert és segítséget nyújthatnak a női problémák megelőzésére vagy akár azok legyőzésére is

A betétekben felhasznált egyedülálló gyógynövény kombinációk biztosítják az egész szervezetre jótékony hatású aroma- fito- és energiaterápiás hatást. Egyedülállóan hatékonyak, hiszen nedvszívó képességük és biztonságuk mellett komfortosan és frissen tartanak bármilyen helyzetben.

“Netfrit frissesség” szuper gyógyfüves betétek

 • kínai teacserje leveleiből készült kivonat: antibakteriális hatású, megszünteti a viszketést és az irritációt. Levelei cserzőanyagokat, (tanninokat), koffeint és az azzal azonos teint, valamint teofillint, teobromint, fermenteket, illóolajat, C-, B-, P-, K- és PP-vitamint tartalmaznak. A zöld teában található polifenolok gyulladásgátló és antibakteriális hatásúak, elősegítik a biológiailag aktív hatóanyagok behatolását a bőrbe.
 • borsmenta kivonat: a frissesség érzetét kölcsönzi, gyulladásgátló hatású. A hagyományos kínai gyógyászatban széleskörűen alkalmazzák gyógyító célzattal. E szer elsősorban antibakteriális, görcsoldó, fájdalomcsillapító és vízhajtó hatással rendelkező, igen erős antioxidáns.
 • szegfűszegből készült olaj: gyulladásgátló, gombásodás elleni és antiszeptikus hatású (szabályozza a menstrucáiós ciklust). A szegfűszeg kivonata gyulladásgátló, gombásodás elleni és antiszeptikus hatással rendelkezik, elősegíti a menstruációs ciklust szabályozását. Tonizáló illattal rendelkezik, az afrodiziákumok körébe tartozik.
 1. Kezdjük a külső réteggel! Az a korábbi betétekben jó volt – hatékony, biztonságos, természetes eredetű. De mi még ezen is javítottunk! Most a betét még inkább „lélegzik” – a perforációt 15%-kal megnöveltük! Ez még nagyobb komfortérzést jelent a különleges napok során.
 2. Hozzáadtunk még egy további cellulóz réteget. Így a rétegek száma már öt (a korábbi termékcsalád betétjei négy rétegből álltak). Ez azt jelenti, hogy az új betétek jobb nedvszívó képességgel rendelkeznek, azaz megbízhatóbbak is.
 3. A korábbi betétekben egy hatékony töltőanyagot alkalmaztunk – egy speciális nedvszívó gélt. Az új termékekben ennek mennyiségét 20%-kal megnöveltük! Ez azt jelenti, hogy a nedvszívó képesség gyorsasága megnövekedik, ennek eredményeként pedig komfortérzetetek is növekszik.
 4. Az új betétekben ugyanazt az abszorbens anyagot alkalmazzuk, mint a gyerekpelenkákban, mivel gondoskodunk egészségetekről.
 5. Az új betét kétszer több, a szivárgást megakadályozó védőgátat tartalmaz! Nézzetek utána magatok: az előző generációhoz tartozó betétek öt védőgát révén biztosítottak védelmet számotokra – kettő elülső, egy hátsó, valamint egy-egy oldalsó segítségével. Az általunk kínált újdonság tíz ilyen védőgáttal rendelkezik: négy elülsővel, kettő hátsóval és kettő-kettő oldalsóval. Ez a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja számotokra a szivárgással szemben!

Az éjszaka – a regenerálódás ideje, a felesleges feszültségnek pedig egyáltalán semmi értelme. A különleges napok során a nyugalom és békesség igen fontos a valóban pihentető alvás érdekében. Izgultok az esetleges éjszakai szivárgás miatt? Az új „Nefrit frissesség” szuper gyógyfüves betétek biztosítják zavartalan álmotokat!

Itt nem egyszerűen egy betétről van szó – ez egy szabadalommal védett, gyógyfüves borogatás. A betét összetételében található gyógyfüvek megsemmisítik a baktériumokat és kiküszöbölik a kellemetlen szagot, komfortérzést és frissességet kölcsönöznek.

Mint ahogy a nappali tisztasági betétek, úgy az éjszakai betétek összetétele is tartalmazza a kínai teacserje leveleiből készült kivonatot, amely antibakteriális hatású, megszünteti a viszketést és az irritációt; a borsmenta kivonatát – amely a frissesség érzetét kölcsönzi és gyulladásgátló hatású; a szegfűszeg illóolaját – amely szabályozza a menstruációs ciklust.

Az előző generációhoz tartozó betétek öt védőgát révén biztosítottak védelmet számotokra – kettő elülső, egy hátsó, valamint egy-egy oldalsó segítségével. Az általunk kínált újdonság tíz ilyen védőgáttal rendelkezik: négy elülsővel, kettő hátsóval és kettő-kettő oldalsóval. Ez a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja számotokra a szivárgással szemben! S ez a biztonság valóban igen magas szintű – a TianDe mindent megtett annak érdekében, hogy nyugodt álmotok legyen! Most már nem kell felriadnotok az éjszaka kellős közepén, attól tartva, hogy vajon minden rendben van-e. Biztosak lehettek benne: a betét az alvás egész ideje alatt védelmet nyújt!

A betétek felső rétege természetes eredetű pamutból áll és nagyfokú higroszkopikus, azaz nedvességszívó képességgel rendelkezik, ami meggátolja a bőrirritáció, az égő érzés vagy a viszketés megjelenését.

A TianDe új tisztasági betétjei – három szuperszer! Klasszikus mindennapi növényi borogatások, szupervékonyak, valósággal mintha a második bőr lennének, avagy egyedülállóak egy anionos chippel? Mindegyik változatnak megvan a maga előnye. Próbáljátok ki mindegyiket és válasszatok ki azt, amelyik legjobban megfelel életstílusotoknak és elvárásaitoknak!

Válogass a Netfrit frissesség termékcsaládból

Füvek energiája betétek fitomembránnal és 49 gyógynövénnyel

 • angyalgyökér: az ösztrogén és progeszteron hatását utánozza, mivel fitoösztrogéneket tartalmaz. Nemcsak a hormonok hatását képes „helyettesíteni”, hanem ezen túlmenően elősegíti a szervezet szöveteiben található receptorok hormonokkal szembeni érzékenységének növekedését.
 • borsmentakivonat: nyugtató, görcsoldó, antiszeptikus és fájdalomcsillapító
 • keserűfű gyökerének kivonata: javítja a méh tónusát, helyreállítja a hormonháztartás egyensúlyát, az ösztrogénéhez és a progeszteronéhoz hasonló hatást fejt ki a méhnyálkahártyára, jótékony hatást gyakorolva ezzel a reproduktív rendszer működésére.
 • illatos bazsarózsa gyökérkivonat: fájdalomcsillapító, görcsoldó és gyulladásgátló
 • kurkuma: tonizáló, fájdalomcsillapító, vérzéscsillapító, illetve az anyagcserét elősegítő szer
 • cnidium Monnier kivonat: erős gyulladásgátló, antibakteriális és antimikrobiális hatású
 • aloe vera: megelőzi a gombás, vírusos és bakteriális fertőzéseket, megszünteti a vizenyőt és a viszketést.
 • alunit: 100 százalékban természetes, vulkanikus hegyi eredetű termék. A kristály természetes antibakteriális hatású.
 •  

A betétek felülete titkos, szabadalmi joggal levédett recept szerint készült gyógynövényi sűrítménnyel van átitatva, melynek receptúráját a Kínai Állami Orvostudományi és Gyógyszerészeti Intézet tudósai fejlesztették ki. Az összetevők között megtalálhatók a kurkuma és a borsmenta levelének, a kínai angyalgyökér és az illatos bazsarózsagyökér, a keserűfűgyökér és az aloé levének kivonata, valamint sok más gyógynövény.

A “Füvek energiája” család betétjeiben található gyógynövénykivonatok hatása a női szervezet védekezőképességére, valamint az ideális havi ciklus helyreállítására irányul.

A „Füvek energiája” sorozat növényi borogatásként funkcionáló betétei nagyszerű támaszai a nők szervezetének. A betétek hatékonyságát a kínai gyógyászatban alkalmazott tömény kivonatokból és száraz füvekből származó, egyedülálló növényi tartalom biztosítja. Egy kilogrammnyi kivonat kinyeréséhez 8-10 kilogrammnyi gyógyfüvet kell felhasználni. Kétségtelen, hogy ez a feldolgozási folyamat ráfordításokat igényel, és nem kizárólag idő- és energiaráfordítást, amelyek a füvekkel összehasonlítva több tízszeresére növelik a kivonatok értékét. Hiszen az azok felhasználásával előállított végtermék hatékonysága is

 • a nőgyógyászati betegségek komplex kezelésében
 • súlyos gyulladásos folyamatok esetében
 • a szervezet hormonális hátterének normalizálása esetében
 • a kismedence izmainak erősítésének elősegítésében
 • a menstruációt megelőző időszak tüneteinek megszüntetésében
 • kandidiázis (egy gombás fertőzés) kezelése során
 • a betétek erősítik a szervezet ellenálló képességét
 • a füvek energiája megőrzi a női szervezet ellenálló képességét, egyensúlyba hozza a női energiákat, javítja az életminőséget.

Válogass a Füvek energiája termékcsaládból

A tisztaság az egészség záloga

… erősítve az agresszív mikroorganizmusokkal szembeni ellenállóképességet és csökkentve a gyulladásos folyamatok kialakulásának valószínűségét.

 • Segít helyreállítani az intim tájak nyálkahártyájának épségét, megszüntetni a kellemetlen érzetet;
 • a természetes összetevők fenntartják az egészséges mikroflórát, hidratálnak és elejét veszik a gyulladásos folyamatoknak;
 • megelőzik a kiszáradást, hidratálják a nyálkahártyát és komfortérzetet biztosítanak;
 • ideális mind a nők, mind a férfiak mindennapi intim higiéniájához.
 • zöld teafa olaj
 • aloé kivonat
 • sáfránylevél kivonat
 • kamilla kivonat
 • ezüst kolloid
 • tejsav

Állítsd össze saját csomagodat!

Válogass kedvedre betéteink és a további intim zóna termékeink közül és találd meg a hozzád leginkább passzoló összeállítást, hogy élvezhesd a gyógynövények által nyújtott maximális intim higiéniát!

betetek

Nézz körül kiemelt termékeink között

tianDe

Szépség – és egészségmegőrzés a távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel.

Vegyszerek, káros vegyületek helyett természetes módokkal szeretünk elérni sokkal látványosabb eredményeket. Ahelyett, hogy naponta ártanánk a szervezetünknek, segítünk elkerülni a nagyobb mérvű szennyeződéseket. A termékekben használt formulák az ősi kínai, tibeti és altáji recepteken alapulnak, s ezek alkalmazásának hatékonysága az évszázadok során a gyakorlatban bizonyosodott be. A keleti gyógyító anyagok receptjeit a fejlett technológia módszereivel keltjük életre.

Weboldalunkon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk Neked! Adatvédelmi tájékoztató