fbpx

Szépség- és egészségmegőrzés a távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

Szépség- és egészségmegőrzés a
távol-keleti bölcsek ősi receptjeivel

A Távol – Keleti szépség és egészség kultúra

Miben különbözik a távol-keleti szépség – és egészség kultúrája a nyugatitól? Ha nagyon röviden és egyértelműen szeretnénk elmondani, csak annyit írnánk: más tudomány! Más szemlélet. Más értékrendszer. Más megközelítés.

Más tudomány, hiszen a gyógynövények hatásait akár milliókon is tesztelték a hosszú évszázadok alatt és a tapasztalatokat, receptúrákat generációk adták át egymásnak így elérve, hogy nemcsak meghatározók, de megalapozottak is ezek a gyógymódok. Nem véletlen, hogy egyre többen foglalkoznak a Hagyományos Kínai Orvoslás tudományával és kutatják a mai napig is!

Más szemlélet, hiszen nem csak egyetlen szervet vizsgál, hanem magát az embert – az embert egészen! Megfigyeli a szervek közötti kapcsolatokat és arra törekszik, hogy ezeket a kapcsolatokat megerősítse úgy, hogy a természetes harmóniát ne zavarja meg vagy segítsen ezeket helyreállítani. Szemléletük szerint ennek alapja a helyes táplálkozás, így amikor egy szerv elgyengül mindenekelőtt ide összpontosít; keresi az okokat és újra tölti hasznos tápanyagokkal, segítve az öngyógyulás folyamatainak beindulását.

Más értékrendszer, hiszen Kínában úgy tartják a mai napig, hogy a gyógyító akkor érdemel fizetséget, ha a páciensnek elmúlik a panasza. A mai ember számára szinte hihetetlen, de régen, ha egy uralkodó meghalt egyszerűen mellé temették az orvosát is…ez aztán az igazi motiváció!

Más megközelítés, hiszen inkább a megelőzésben hisznek, mint abban, hogy akkor foglalkozzanak vele, ha már kialakult egy probléma. Azt a megközelítést vallják, hogy egyszerűbb az éghajlatnak és az évszakoknak megfelelően táplálkozni és így megtartani egészségüket, fittségüket.

A tianDe szépség – és egészségmegőrző termékeinek alapját ezek a „másságok” adják. A termékeinkben több, mint 3500 féle hatóanyagot és gyógynövényt használunk fel, mindezt ősi kínai, tibeti, altáji receptek alapján. A keleti kultúra szemléletét és megközelítését ötvözzük a nyugat innovatív megoldásaival, hogy az anyagok minél inkább eredeti minőségükben juthassanak el a vásárlóinkhoz!

Így vagyunk képesek ötvözni a hagyományos keleti gyógyászatot, az évszázadok során féltve őrzött kínai receptúrákat és a legújabb nanotechnológiát.

Tetszett a blogbejegyzésünk és kíváncsi vagy az ősi tibeti, altáji, kínai szépség – és egészségmegőrzés titkaira, érdekességeire, kulisszatitkaira?

Ne tartsd magadban véleményedet, gondolataidat a bejegyzésünkkel kapcsolatban, írd meg nekünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Weboldalunkon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk Neked! Adatvédelmi tájékoztató