A TianDe testtömeg-indexet is mutató mérőszalagja egy teljes diagnosztikai központ a táskádhoz vagy az íróasztalodhoz méretezve. Könnyen használható, hordozható, stílusos és kompakt segéd, amely lehetővé teszi számodra, hogy bárhol és bármikor ellenőrizhesd haladásodat!

A TianDe mérőszalagjával:
- könnyen mérhető a derék kerülete, amely fontos és egyértelmű mutató, akár egészségügyi problémákra is mutathat;
- gyorsan mérhető meg vele a testtömegindex (BMI, a dietológusok által használt paraméter, amely segíthet az ideális testtömeg meghatározásában). Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod magasságodat és súlyodat a skálán, és a mérő megjeleníti a BMI-t;
-  nyomon követheted sikeredet az úton a tökéletes alak felé.

A mérőszalag használata egyszerű, mivel azt zónákra osztottuk: a zöld zóna a derék normális  tartományát mutatka, a narancssárga azt jelenti, hogy derekadra érdemes időt fordítani, mielőtt túl késő lenne, a piros zóna pedig jelzi, hogy aktívan időt kell fordíts az egészségedre.

A mérő kétoldalas, amely a férfiak és a nők derékkörfogatának mérésére is alkalmassá teszi.

A különleges és kényelmes kialakítás lehetővé teszi a mérő könnyed használatát, hogy pontosan tudd mérni a derék kerületét. A szalag visszahúzásához pedig csak egy gombot kell megnyomnod.

 

<18,5 túlságosan alacsony testsúly

18,5-24,9 ideális testsúly

25,0-29,9 testsúlyfelesleg

30,0-39,9 elhízás

>40,0 SOS!

 

Alkalmazás: Állapítsd meg magasságodat és testsúlyodat a skála szerint, majd határozd meg testtömegindexedet! A derékbőséget a skálán a férfiak/nők számára megadott értékek szerint mérd meg! A szalag behúzásához nyomjd meg a középen található gombot!

 

 

 

Termékjellemző
Kiszerelés 1 db

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

 • Központ
  4 db
 • TianDe Szegedi Szaküzlet
  0 db
 • TianDe Hungary Kft. külső raktár
  0 db
 • TianDe Budai Szaküzlet
  1 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: