A TianDe körömlakkjaival elmerülhetsz a kísérletezésben: találd ki saját magad divatos duettjeit! Fedezz fel új összeállításokat, ne fogd vissza fantáziádat – a TianDe körömlakkjainak bámulatos színárnyalatokból álló, gazdag színpalettáját direkt a fényesen ragyogó kinézet céljából fejlesztettük ki!

 

A TianDe által kínált gélhatás otthoni körülmények között: sima, tartós és nagyszerű fedést biztosít!

Legelőször a hagyományos körömlakk alternatívája – az úgynevezett gél lakk – 2010-ben jelent meg a kínálatban. Két hétig kitartó, tökéletes manikűr leválás és repedések nélkül – ez nem csak álom többé! 

Azonbanilyen manikűrre kezdetben kizárólag a szalonokban lehetett szert tenni – a gél lakk rétegének kiszárításához UV lámpára volt szükség. A spórolás érdekében sok lány vásárol magának ilyen lámpát otthoni használatra, de akárhogy is csűrjük-csavarjuk, ezt a módszert kényelmesnek és gyorsnak semmiképp sem nevezhetjük. Három réteg, amelyeket külön-külön két-három percig kell a lámpa alatt szárogatni, ehhez jön még az előző réteg eltávolítása, ami meglehetősen sok időt vesz igénybe.

   
  
   

A TianDe egy alternatív megoldást kínál : a tartós körömlakkok ragyogó és divatos színpalettáját, plusz egy fedőlakkot, amely a gél lakk tartósságát biztosítja körmeid számára! Mindehhez nincs szükség speciális berendezésre – csak élvezd a tökéletes manikűrt!

 

Az eljárá menete egyszerű:

- készítsd elő körmeidet: távolítsd el róla a körömágy elhalt hámrétegeit, a port és az olajat,

- vékony rétegben hordd fel a TianDe körömlakkját, várd meg, amíg az megszárad;

- a még ragyogóbb és dúsabb színhatás elérése érdekében vidd fel a TianDe lakkját egy második rétegben, várd meg, amíg az is megszárad;

- a manikűrözést zárd le TianDe fedőlakkjának felhordásával, s várj a körmeid teljes és tökéletes megszáradásáig.

A gélhatású fedőlakk csillogó ragyogást, hihetetlen tartósságot biztosít körmeid számára, egyetlen rétegbe egyesíti a lakkrétegeket. El fogod felejteni, mi az a „nem tartós” lakk – a bevonat valóban sokáig ki fog tartani!

 

Ideális manikűr és pedikűr otthoni körülmények között? A TianDe által kínált szereknek köszönhetően most már lehetséges! A tartós körömlakkok divatos színárnyalatai, a gélhatású felső fedőréteg, olaj a kutikula ápolására – mindezek az újdonságok segítségedre lesznek kezed és lábad ideális állapotának megőrzésében, s hogy lenyűgöző mintákat alakíthass ki!

 

 

 

 

 

               

 

Termékjellemző
Kiszerelés 10 ml

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

 • Központ
  2 db
 • TianDe Szegedi Szaküzlet
  0 db
 • TianDe Hungary Kft. külső raktár
  0 db
 • TianDe Budai Szaküzlet
  0 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: