Sale Pro Visage - Cushion ajakrúzs - Red

Pro Visage - Cushion ajakrúzs - Red

Kiemeled nőiességed és gyengédséged!

Az ajakrúzs – a nők kedvenc szépítkezési „fegyvere”! Az első ajakrúzsok, - amelyeket ajakfestésre használtak, vagy amelyekkel arcukra enyhe pírt varázsoltak, - időben jóval megelőzték a dekoratív kozmetika többi kellékeit. Ma már minden nő kozmetikai készletében egy tucat, ajakápolásra szolgáló kozmetikum van: ajakrúzsok, csillámok, lakkok, ceruzák, - valamint azok felvitelére szolgáló, különböző formájú és hatású applikátorok találhatóak.

A közelmúltban a szépségipar piacán, szó szerint mondva, robbanásszerűen hatott az új kozmetikai termék, - a cushion-ajakrúzs - megjelenése. Mivel magyarázható e termék nagy népszerűsége? A magyarázat nagyon egyszerű: praktikus csomagolás + ideális tartalom = siker! Cushion (párnácska) alakban gyártanak már alapozó krémeket, pirosítókat, árnyékoló púdereket… Már eddig is sokan kellőképpen értékelik a TianDe DD tónusjavító cushionját, most pedig a modern, cushion formájában kivitelezett ajakrúzson van a sor!

A TianDe cushion-ajakrúzsa mindenképpen az Ön kozmetikai készletének új kedvencévé válik! Három fantasztikus, divatos szín, telített, enyhén matthatású befejezés, az ápolt ajkak benyomása, kitűnő tartósság – ön egyszer s mindenkorra beleszeret ebbe a gyönyörűségbe!

A cushionok világra szóló diadalmenetüket Koreában kezdték – néhány évvel ezelőtt ott jelent meg az első, ilyen formájú, BB-krém. A kozmetológusok azt találták ki, hogy a szert egy puha , lyukacsos párnácskába – cushion-ba – töltik be. Ez lehetővé tette a szer gazdaságos használatát, vékony, gyakorlatilag áttetsző rétegű felvitelét, és, ami a legfontosabb, kényelmes, kis helyet igénylő csomagolást, amit a mai lányok kellőképpen értékeltek is. Az újdonságot üdvrivalgással fogadták, és ezt követően, egészen rövid időn belül, gyakorlatilag egymás után, jelentek meg hasonló csomagolásban a sminkelésre szolgáló különféle kozmetikumok.

A TianDe ajak-cushonja két fontos tulajdonságot egyesít magában – a kifogástalan textúrát és az ideális formatervezést.

 

Termékjellemző
Kiszerelés 2.5 g
Összetétel Isododecane, Octyldodecanol, Silica Dimethyl Silylate, Hydrogenated Styrene, Isoprene Copolymer, Beeswax, Silica, Phenoxethanol, Ethylhexylglycerin, +/- CI77891, CI77499, CI 15850, CI 77491

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

 • Központ
  0 db
 • TianDe Szegedi Szaküzlet
  0 db
 • TianDe Hungary Kft. külső raktár
  0 db
 • TianDe Budai Szaküzlet
  0 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: