Sale Colour Lash Mascara szempillaspirál – sötétkék

Tágra tárjuk tekinteted! 

Színes szempillaspirál: a szivárvány visszatükröződése szemedben!

A nyár legtrendibb színeiben: mélykék és türkizkék!

 

– Ragyogó színek;

– a lehető legtökéletesebb eloszlás;

– szédítően hosszú pillák!

 

 

Hihetetlen, de a színes szempillaspirált csak a múlt század hatvanas éveiben találták fel. A következő „színrobbanás” az 1990-es években következett be. S lám, most újra tanúi lehetünk a színek tombolásának! A hollywoodi sztárok büszkén tárják a világ elé a szivárvány minden színében pompázó szempillájukat, s mostanság a színes szempillaspirál már nem is annyira kihívó megnyilvánulás vagy az önkifejezés módja, mint inkább a mindennapi smink elegáns és szokatlan kiegészítője. A szempillaspirálnak a külső kinézetünkhöz illő, hozzáértő módon megválasztott színe még a munkahelyen is helyénvalónak fog bizonyulni.

A TianDe által kínált színes szempillaspirál a  két legtrendibb színárnyalatban érhető el: ezek a dús sötétkék és a romantikus türkizkék. Hogy ezerszázalékosan nézz ki, tarts be néhány, a színes szempillafesték viselésére vonatkozó egyszerű szabályt:

– a simább kinézet érdekében a színes szempillafestéket a feketére vidd fel, a szempillák végére. Így az a fényes napsütésben lesz látható, zárt helyiségben feketének fog hatni;

– a ragyogó, megragadó kinézet elérése érdekében alkalmazz matt színárnyalatokat! Mindamellett ügyelj arra, hogy a kevesebb sokszor több! 

– a nyári, gondtalan hangulathoz használd szólóban a szempillaspirált! Ehhez arcod színének ideálisnak kell lennie – aminek biztosításához remek eszköz a TianDe termékkínálatában található DD-cushion.

Egyenlítsd ki arcbőröd színét és csupán szempilláidat fesd be, így azok ragyogóan fognak kiemelkedni a friss és tiszta arcbőr által biztosított háttérből;

– a sötétkék színű szempillaspirál univerzális jellegű, bármilyen szemszínhez passzol. Ráadásul segítségével elrejtheted az átvirrasztott éjszakára utaló jegyeket – szemmel láthatóan frissíti a tekintetet, a szemfehérjét még fehérebbé varázsolja. A türkizkék szempillafesték legfőképpen a barnaszemű szépségek esetében mutatós.

A TianDe színes szempillaspirálja tekintetednek hihetetlen kifejező erőt kölcsönöz, szempilládat pedig elképesztő módon meghosszabbítja. A kényelmesen kezelhető ecset minden egyes szempillát alaposan befed, még a legrövidebbeket és legzsengébbeket is.

Termékjellemző
Kiszerelés 11,5 g

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

 • Központ
  8 db
 • TianDe Szegedi Szaküzlet
  0 db
 • TianDe Hungary Kft. külső raktár
  0 db
 • TianDe Budai Szaküzlet
  0 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: