GYÓGYNÖVÉNYES SZÁJSPRAY PROPOLISSZAL

a friss leheletért

 

Biztosak vagytok benne, hogy leheletetek mindig friss? A propolisztartalmú gyógynövényes spraynek köszönhetően leheletetek állandó jelleggel friss marad! A gyógynövényes spray magával a kellemetlen szájszag kialakulásának és a szájüreg problémáinak okával – a baktériumokkal veszi fel a küzdelmet. Nem elkendőzi a problémát, hanem napról napra javítja a fogíny és a szájüreg nyálkahártyájának állapotát.

Maga a szer az altáji tajgából származó propolisznak köszönhetően működik oly hatásosan. A propolisz ismert baktériumölő és regeneráló képességéről. A hatékonyság növelése érdekében a spray összetételét kiegészítettük a szekliceimolával és a bőrlevéllel.

A propoliszt a népi gyógyászatban már ősidők óta alkalmazták, mint rendkívül széleskörű hatásmechanizmussal rendelkező szert. Így, például, a gyógyítók úgy vélték (és nem minden alap nélkül!), hogy a propolisz eredeti formájában történő rágásával megakadályozható a torokkaparás, sőt a torokgyulladás is kigyógyítható. A hivatalos gyógyászatban is aktívan alkalmazzák – rendkívül erős fertőtlenítő képességének köszönhetően a propolisz elősegíti a sebek gyors begyógyulását. A spray nem csupán a lehelet frissítésére és a szájüreg problémáinak orvoslására használható, hanem helyi fertőtlenítőszerként is.

A gyógynövényes spray nem tartalmaz alkoholt, előállítása vízbázisú eljárással történik!

A kényelmesen használható szórófejnek köszönhetően felhasználása igen gazdaságos. A szer kb. 250 szórásra elegendő.

Használata:

Rázza jól fel az üvegcsét, és 1-2-szer fújjon a szájába! Fújás után 30 percig ne egyen, ne igyon semmit! Javasolt ezt 4-6 alkalommal ismételni a nap folyamán!

 

 

 

 

Termékjellemző
Kiszerelés 50 ml (A szer kb. 250 szórásra elegendő.)
Összetétel Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Propolis Cera, Rhaponticum Carthamoldes Root Extract, Bergenia Crassifolia Root Extract

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

 • Központ
  0 db
 • TianDe Szegedi Szaküzlet
  0 db
 • TianDe Hungary Kft. külső raktár
  0 db
 • TianDe Budai Szaküzlet
  0 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: