Old Sea Mystery - Sampon

AZ ŐSTENGER TITKA”

Érezzétek a tenger hullámainak frissítő ölelését…

 

Mivel is kezdődik egy jó reggel? Hát a szokásos mindennapi higiéniai procedurákkal.

Mi lenne akkor, ha Önök egyenesen reggeltől kezdve nem egyszerűen a zuhany alatt, hanem a gyengéd, meleg tenger hullámai között találnák magukat?! Egy sor pozitív érzelemmel és igazi friss energiával töltődnének fel!

A TianDe ideálissá varázsolja az Önök reggeleit és estéit a My Family Care fantázianevű kozmetikai termékcsaláddal, amelyhez: egy „Őstenger Titka” sampon, egy hajregeneráló szer, valamint egy tusoló gél tartozik.

Az egész család számára szánt három szépségápolási termék, - rendszeres, mindennapos használatra készült test- és hajápoló szer!

 

A termékek a tenger mélyéről felhozott természetes alapanyagokból tevődnek össze:

 • VÖRÖS PÁLMAMOSZAT:

  • Javítja a fejbőr állapotát

  • Erősíti a hajat és a hajszálak szerkezetét

  • Elősegíti a haj növekedését

A vörös pálmamoszatról bővebben…

A tengeri algák (hínárok) egyik fajtáját képezik. A tengeri alga a kozmetikai ipar egyik legismertebb, legelterjedtebb és legősibb nyersanyaga. A vörös pálmamoszat kozmetikumokként történő felhasználása visszanyúlik egészen az i.e. VII. századba. Napjainkban, csakúgy, mint több ezer évvel ezelőtt is, a tengerek eme kincsei segítenek az embereknek abban, hogy megőrizhessék szépségüket és fiatalságukat.

Hogy mindez milyen tulajdonságaiknak köszönhető? A vörös pálmamoszat nagyon gazdag zsírsavakban, proteinekben és vitaminokban, igen sok vasat, magnéziumot , kalciumot és egyéb hasznos ásványi anyagokat tartalmaz. Magas ásványianyag-tartalmuk azzal a tulajdonságukkal magyarázható, hogy képesek magukba gyűjteni és felhalmozni a tengeri sókat. Ezek a biológiailag aktív, értékes ásványi anyagok összessége igen jótékony hatással van a fej-és a testbőrre, valamint a hajra.

 • BISOFIT:

  • Javítja a hajhagymák állapotát

  • Javítja a fejbőr állapotát

  • Selymessé és csillogóvá varázsolja

A Bisofitról bővebben…

A bisofit nem más, mint a föld méhében, az őstengerek fenekén leülepedett, a magas nyomástól megkövesedett, magnéziumban gazdag sóréteg. A bisofitot a XIX. Században fedezték fel. Azóta a vele végzett rendszeres kutatások során újabb és újabb tulajdonságait tárják fel ennek a hasznos vegyületnek. Korábban a bisofit rendkívül ritkán előforduló hasznos ásványnak számított, azonban miután gazdag lelőhelyekre bukkantak, lehetővé vált nagy mennyiségben történő kitermelésük és különböző területeken történő felhasználásuk. A tudósoknak a bisofitot alkotó ásványok közül több mint 70 féle, biológiailag aktív vegyületet sikerült elkülöníteniük. Hasznos alkotóelemeinek számát tekintve a bisofit felülmúlja az összes többi tengeri sófajtát, beleértve a Holt-tenger vízét is, tehát azt lehet mondani, hogy hatékonyságában felülmúlhatatlan.

 

Ami a hajat illeti…

Ahhoz, hogy szép, hosszú, csillogó hajfürtjeink legyenek sokat kell érte tennünk. Mindannyian tudjuk, hogy a hosszú, egészséges haj növesztése hozzáértő ápolást igényel és sok idő és türelem szükséges hozzá. A vörös pálmamoszatok segítik a haj növekedését és megakadályozzák a hajhullást. Számos ásványi anyagot és vitamint tartalmaznak, mint például, kálciumot, valamint a haj növekedéséhez szükséges omega-3 és az omega-6 zsírsavakat. A pálmamoszatok számos vitamint tartalmaznak, mint, például, a hajhagymákat erősítő és tápláló A, B, C és E vitamint. A vörös pálmamoszatok kivonatával készült hajápoló szerek nagyon kíméletesen ápolják, nagyszerűen tisztítják a hajat, valamint javítják annak állagát. A vörös pálmamamoszatban található aminosavak és poliszacharidok segítenek helyreállítani a sérült haj puhaságát és egészséges csillogását.

 

SAMPON + HAJKONDICIONÁLÓ

A haj szépsége és ereje újjászületésének kettős rendszere

Sampon:

 • kíméletesen tisztítja a hajat, miközben óvja a haj hidrolipid rétegét;

 • hosszú időn keresztül biztosítja a haj frissességét;

 • javítja a hajszálak állapotát.

A haj puhábbá, könnyen alakíthatóvá válik.

 

Hajkondicionáló:

 • helyreállítja a haj vízháztartásának egyensúlyát;

 • növeli a haj természetes fényét;

 • különlegesen vonzóvá, puhává és selymessé teszi a hajat.

+ Karité (shea) olajjal

Termékjellemző
Összetétel Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Styrene/Acrylates Copolymer, Citric Acid, Glycol Distearate, Parfum, Laureth-4, Polyquaternium-10, Panthenol, Magnesium Chloride, Tocopheryl Acetate, Palmaria Palmata Extract, Benzyl Alcohol, Formic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methyllisothiazolinone
Méret 250 g

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

 • Központ
  0 db
 • TianDe Szegedi Szaküzlet
  0 db
 • TianDe Hungary Kft. külső raktár
  0 db
 • TianDe Budai Szaküzlet
  0 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: