ZhenFei Perfect - Vedd fel a harcot az idő múlásával!

ZhenFei Perfect - Vedd fel a harcot az idő múlásával!

Egy ősi kínai legenda szerint Zhenfei hercegnőt egy gonosz varázsló vénasszonnyá változtatta. Bőre egy szempillantás alatt petyhüdt lett és rengeteg ránc borította. Úgy tűnt, hogy fiatalsága örök időkre a semmibe veszett, de a Tien-san magashegyi tavaiban nyíló virágból készült főzet visszaadta neki tovatűnt szépségét.

A fiatalságot és szépséget elrabló, könyörtelen varázsló szerepét minden nő életében az idő alakítja. A csodálatos virág képességeit pedig, amelyet a monda említ, a modern kozmetológiában sikeresen alkalmazzák a megereszkedett bőr helyreállítása érdekében. A tien-sani hófehér lótusz kivonatával alkottuk meg a TianDe „Zhenfei perfect” sorozatát.

 

A lótuszkivonat – meglehetősen drága kozmetikai összetevő, ugyanis egy kilogrammnyi kivonat előállításához 16-18 kg lótuszlevelet és lótuszvirágot kell feldolgozni.

A lótuszkivonat kvercetint tartalmaz, egy olyan antioxidánst, amely védi a bőrsejteket a szabadgyökök romboló hatásától.

Miért van szüksége a bőrnek az antioxidánsokra? Az öregedés a sejtekbe programozott folyamat, amelyet a sejtek károsodásának csökkentésével vagy teljes kiküszöbölésével lehetséges befolyásolni.

 

A szabad gyökök oxidálják a molekulákat. A szabadgyöknek ugyanis hiányzik egy elektronja, és azt más molekulák károsítása árán igyekszik megszerezni.

A bőrünkben lévő kollagénmolekulák a szabad gyökök hatására egymáshoz tapadnak. Az ilyen „összefonódott” kollagén a normálisnál kevésbé rugalmas, ezért felhalmozódása a ráncok megjelenését eredményezi.

35 éves korra a bőrben nagymennyiségű „összefonódott”, rugalmatlan kollagén halmozódik fel. Éppen ez lesz az oka a nem mimikai – azaz a mély ráncok megjelenésének. Az antioxidánsok rendkívül fontos tényezővé válnak a 35 évesek bőrápolásában.

 

Ráadásul a kor előrehaladtával a bőrsejtek – az UV-sugarak által okozott sokszoros stresszhatásra reagálva – elkezdik aktívabban kiválasztani a melanint, azt a pigmentet, amely nemcsak a hajat és a szem szivárványhártyáját festi meg, hanem a bőrt is. 35 éves kor fölött ezért válik gyakori esztétikai problémává a pigmentáció is.

Ezek, a kor előrehaladtával keletkező pigmentfoltok az ember életkorának ránézésre történő megbecsülésénél döntő szerepet játszanak: végeztek olyan felméréseket, melyek során az embereknek fénykép alapján kellett megbecsülniük az azokon szereplő nők életkorát, és gyakorlatilag kivétel nélkül a világosabb színű és egyenletesebb tónusú arcokat ítélték fiatalabbnak.

 

A „Zhenfei Perfect” sorozatba tartozó kozmetikumok lótuszkivonat tartalma segít Neked felvenni a harcot az idővel, a legnagyobb varázslóval. Segít eltüntetni a pigmentfoltokat, kiegyenlíti az arc színét, harcol a szabad gyökök, és ezáltal a mélyebb ráncok ellen is. Segíti a sejtek természetes regenerálódását, növeli a nedvességtartalmukat, ez által puhábbá és rugalmasabbá varázsolva a bőrt.

 

A 35 éves kron túl a bőrnek azonban nemcsak hidratálásra, hanem táplálásra is szüksége van. Ezt biztosítják a ZhenFei Perfect sorozat különleges tagjának, a Fiatalító energetizáló emulziónak aktív összetevői.

A kövér porcsin kivonata természetes eredetű miorelaxáns, ellazítja a mimikai izmokat, elősegíti a ráncok mennyiségének csökkenését, nyugtatja az irritált bőrt, serkenti a regenerációs folyamatokat, valamint a saját kollagén termelését serkentő C-vitamint tartalmaz.

A hidrogénezett jojobaolaj a bőrrel rokon, a bőrbe könnyen behatoló  lipideket tartalmaz; pótolja a bőrben kialakuló nedvesség- és tápanyaghiányt, helyreállítja a természetes sav-bázis egyensúlyt, valamint aminosav tartalmának köszönhetően – amelyeknek szerkezete a bőr saját kollagénjére emlékeztet – helyreállítja a bőr rugalmasságát,

elősegíti a ráncok kisimulását.

 

A ZhenFei Perfect sorozat minden tagjának használatát ajánljuk minden bőrtípusra, 35 éves kor felett.

 

Forrás:

Svetlana Vlagyimirovna Sejnova: A szépség műhelye

Írta: text_none_author Kategória: Különlegességeink Bejegyezve: 2018-01-30 Megtekintve: 1203 Hozzászólás: 0