CSILLAPÍTSD ÍZÜLETEID ÉHSÉGÉT! 

A masszázsgéllel  végzett masszázs segíthet megszabadulni az izmokban és az ízületekben jelentkező feszültségtől és diszkomfort érzéstől; kompenzálni az ízületek számára a mozgás hiányát a mozgásszegény életvitel esetén; valamint gyorsan felmelegíteni az izmokat és az ínszalagokat edzés előtt.

 

Mint az közismert, az ízületek mozgásszervek. És a Hippokratész által megfogalmazott elv, mely szerint „Használjátok, különben elvesztitek”, nagyon is érvényes rájuk!

Az ízületekben jelentkező problémák által kiváltott diszkomfort érzésnél csupán a fejfájás és a fogfájás fordul elő gyakrabban.

Ennek oka, hogy az ízületek kizárólag elegendő mennyiségű aktív mozgás esetén képesek normálisan funkcionálni. Hiszen, más szervektől eltérő módon, a tápanyagokatnem közvetlenül a véráramból kapják, hanem egy „közvetítőn” – az ízületi folyadékon keresztül.Ám ha keveset mozgunk, ez a „tápláléklánc” megszakad: sérül az ízületekben végbemenő anyagcsere, elkezdenek roncsolódni és fájni.

Az ízületeket körülvevő izmok masszírozása az Altai Sacral Orthophyt masszázsgéllel képes lehet kompenzálni a mozgáshiányt. A borsmentaolajból, olívaolajból, eukaliptuszolajból és a jegenyefenyő tűleveleiből készült kivonatból álló természetes összetevők keveréke képesek lehetnek javítani a mikrokeringést és az anyagcsere-folyamatokat.

A masszázsgélben található gyógynövénykeveréket még hatékonyabbá tettük az új generációs, melegítő hatású VBE (vanillilbutil-éter) hatóanyaggal, amely elnevezését a test vanilloid receptorairól kapta, ezekre fejti ki ugyanis hatását. A vanilloid receptorok a hőre reagálnak, beindítva a szervezetben a hőszabályozó mechanizmusokat, ami a vérellátás javulását és a fájdalomérzés tompulását vonhatja maga után. Ezen kívül a gél gazdag összetételét dúsítottuk biológiailag hasznosuló kénnel, valamint a rozmaring és a propolisz kivonatával. 

 

A természetes összetevők aránya több, mint 96 százalék!

A kén – elengedhetetlenül szükséges elem az ízületek kötőszöveteinek regenerálódásához. Nem véletlenül írnak elő kénhidrogénes fürdőt a váz- és izomrendszer megbetegedései esetén! A kén ugyanis védi a porcszöveteket a kopástól és a roncsolódástól. A kén a táplálékkal kerül be a szervezetbe, de a kor előrehaladtával, az anyagcsere-folyamatok zavarai következtében koncentrációja csökken. Nos, ez az, ami miatt annyi idős ember szenved a váz- és izomrendszert érintő betegségekben...

A porc valójában egy amortizálódó, fokozatos kopásnak kitett alátét, amely meggátolja, hogy a csontok egymásnak ütközzenek. Az ízületi porcszövetek roncsolódása nem mindig jár együtt fájdalomérzéssel. A kezdeti stádiumban a probléma egyetlen jele a recsegés, a csikorgás lehet, mivel magukban a porcokban nem találhatók idegvégződések. Az érzékenység csak akkor kezd jelentkezni, amikor az ízület teljes mértékben lecsupaszodik, s az egymást dörzsölő csontokban található idegvégződések fájdalomjelzéseket kezdenek adni.

Az Orthophyt összetételében természetes, biológiailag hasznosuló kén: dimetil-szulfon található.

 

 

 Az Altai Sacral Orthophyt masszázsgél egyedülálló tulajdonságokkal bír:

1. Enyhe felmelegítő hatás: melegít, de nem éget.A VBE – a csípős paprika finomabb analógiája, miközben hatékonyságát tekintve nem marad el attól. A csilipaprikától eltérően a VBE hatása jóval enyhébb melegérzettel, nem pedig erős égető érzéssel párosul.

2. Halmozódó hatással rendelkezik: az aktív összetevők elősegítik az ízületek kötőszöveteinek regenerálódását.

3. Az Altai Sacral Orthophyt masszázsgél még huzamosabb ideig történő használata után sem fog szárazságot, hámlást vagy irritációt tapasztalni azokon a bőrfelületeken, amelyekre a gélt felvisszük. A tápláló, hidratáló és a felhámot védő olívaolajnak köszönhetően a bőr nagyszerűen tolerálja a használatát.

4. Összetételében természetes, biológiailag hasznosuló kén (dimetil-szulfon) található, amely ismert a porcokra, az izmokra és az ízületekre kifejtett regeneráló hatásáról.

5. Ideális az ízületek környékének masszírozására.

6 Segíthet megszabadulni az ízületek tájékán jelentkező feszítő és diszkomfort érzéstől.

 

Mozogj ismét – kényelmesen!

AZ Altai Sacral Orthophyt masszázsgéllel  VÉGZETT MASSZÁZS SEGÍTHET:

– megszabadulni az izmokban és az ízületekben jelentkező feszültségtől és diszkomfort érzéstől;

– kompenzálni az ízületek számára a mozgás hiányát a mozgásszegény életvitel esetén;

– gyorsan felmelegíteni az izmokat és az ínszalagokat edzés előtt.

 

 

 

 

Termékjellemző
Kiszerelés 125 ml
Összetétel Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, PEG-400, Dimethyl Sulfone, Triethanolamine, Carbomer, Rosmarinus Officinalis Extract, Mentha Piperita Oil, Propolis Extract, Vanillyl Butyl Ether, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Abies Alba Needle Extract, Limonene, Linalool.

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

 • Központ
  2 db
 • TianDe Szegedi Szaküzlet
  0 db
 • TianDe Hungary Kft. külső raktár
  0 db
 • TianDe Budai Szaküzlet
  0 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: