A maszk egy aktív komponenseket – hidrolizált kollagént, algakivonatot és aloe vera kivonatot – tartalmazó speciális összetételű keverékkel átitatott idomforma. A feszes felfekvést a bőrre rögzítő fülpántok biztosítják.  Lifting hatású, kisimítja az apró ráncok hálóját, hidratál, visszaadja a bőr rugalmasságát.

A maszk aktív összetevői: a hidrolizált kollagén, az algakivonat és aloe vera kivonat.

 

 

A hidrolizált kollagén serkenti a bőr természetes kollagénrostjainak újratermelését. A hidrolizált kollagénnek köszönhetően a bőr „formába jön”!

A mindennapi bőrápolás szabályait 35 éves kor után muszáj  megváltoztatni, mivel ebben az életkorban a bőr számára új életszakasz kezdődik. Ahhoz, hogy megőrizzük arcunk fiatalságát, mostantól a kollagén – „a fiatalság fehérjéje” –  szintjét pótolni kell.

A nem mimikai ráncok megjelenése a kollagénhiány első jele.

A fiatal bőr fehérjekészletének 70 százalékát a kollagén alkotja, ez biztosítja a bőr tónusát, feszességét, rugalmasságát.  Azonban az emberek többségénél már 25-30 éves korban elkezd lelassulni a saját kollagén előállításának folyamata, és ez egészen az életük végéig folytatódni fog. Emellett a kollagén minősége is megváltozik: csökken nedvesség-felhalmozási képessége, kevésbé feszessé és rugalmassá válik.

A bőrnek szüksége van a kollagén külső pótlására.

Korábban a kollagén tartalmú kozmetikai szerek csak a bőr felszínén voltak képesek kifejteni hatásukat. A kollagénmolekulák gigantikus méretűek voltak, és képtelenek voltak áthatolni a felhám védőgátján. Mára a kollagén előállítói megtanulták e molekulákat hidrolízis útján széthasítani. Ez a módszer megsokszorozta a kozmetikumok hatásfokát. A Collagen Active sorozat alapvető komponense a könnyen beépülő hidrolizált  kollagén.

 

 

Algakivonat (Algae extract) – „a sejt Energizer eleme”:

- tartalmaz egy energetikai ásványkoktélt, amelynek összetételében a „megfáradt” sejtek szempontjából a legfontosabb szerepet a cink, a réz és a magnézium tölti be:

- a cink több mint kétszáz, a szövetek anyagcsere-folyamataiban és regenerálódásában részt vevő enzim fontos alkotóeleme;

- a réz elősegíti a sebek és horzsolások begyógyulását, serkenti a sejtek növekedését;

- a magnézium feltétlenül szükséges a kötőszövetek képződésében részt vevő enzimek működéséhez.

- alginsavat tartalmaz, amely feszesíti és hidratálja a bőrt, mivel a saját tömegét csaknem 300-szor meghaladó tömegű vizet képes abszorbeálni;

Tény: Egy kilogrammnyi alga ugyanannyi rezet, cinket és magnéziumot tartalmaz, mint tíz tonna tengervíz.

 

 

Aloe vera kivonat (Aloe barbadensis extract):

- több mint kétszáz, a bőrt tápláló, a sejtek anyagcseréjét serkentő biológiailag aktív anyagot tartalmaz;

- a növények esetében a „víztározó” szerepét betöltő poliszacharidokat tartalmaz – ennek köszönhetően hidratálja a bőrt;

- a szalicilsavnak és az illóolajoknak köszönhetően gátolja a pattanások képződését;

- szabályozza a bőr sav-bázis egyensúlyát, mivel az aloé pH-értéke megegyezik a bőr természetes pH-értékével;

- megfelel a legkülönfélébb típusú bőrfajták igényeinek: a száraz bőrt hatékonyan hidratálja és puhítja, az érzékenyt – nyugtatja, a zsíros típusú esetében – megszünteti a csillogást és a gyulladásokat.

- kiváló képességéért, melynek révén a hasznos anyagokat a bőrbe juttatja, „szállítóeszköznek” nevezik: az aloé a víznél háromszor-négyszer gyorsabban szívódik fel a szövetekbe.

 

Te is szeretsz időnként étterembe járni, hogy finomságokkal kényeztesd magad? Bőrünk ugyanúgy igényli a különleges, kiegészítő táplálékot, s ezt a kozmetikai maszkok tudják biztosítani számára.

A maszkok – sajátos étterem a bőr számára, s ennek az étteremnek a látogatása 35 év fölött az egyik elengedhetetlen feltétele annak, hogy arcunk szépségét és fiatalságát megőrizhessük. A Collagen Active sorozat étlapján az érett bőr számára tökéletes kollagénes maszkok szerepelnek. Ezeket otthon képtelenség lenne elkészíteni…

 

Alkalmazás: A maszkot kibontás után azonnal fel kell használni! Tegyük fel a megtisztított arcra, rögzítsük a füleknél. Hagyjuk fent 15-20 percig, majd vegyük le, és öblítsük le az arcot vízzel. Használata hetente 2-3 alkalommal ajánlott. Minden bőrtípusra használható, 35 év fölött ajánlott.

Termékjellemző
Egységár 1207,- Ft / db
Kiszerelés 1 db
Összetétel Aqua, Algаe Extract, PEG-25 Propylene Glycol Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycerin, Hydrolyzed Collagen, Hydroxyethylcellulose, Imidazolidinyl Urea, Parfum, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal.

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

 • Központ
  18 db
 • TianDe Szegedi Szaküzlet
  0 db
 • TianDe Hungary Kft. külső raktár
  0 db
 • TianDe Budai Szaküzlet
  10 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: