Kompromisszumok nélküli regenerálás és sugárzó fiatalság... A Te diadalmeneted!

A „Skin Triumph” szépségmaszkoknak köszönhetően 15 perc alatt felkészülhetsz azesti kiruccanásra!

Hogyan? - Az maradjon a Te titkod!

 

 


 

 

 

A TianDe „Skin Triumph” termékcsaládjához tartozó szépségmaszkok – hatékony eszközök a bőr villámgyors felkészítéséhez „a világ előtti megmutatkozáshoz”. Dús és tartalmas összetételük segít a bőrnek valósággal pillanatok alatt átalakulni, s a bőrt belülről jövő kisugárzással tölteni fel.

Mindegyik maszk tartalmazza az olyan értékes összetevőket, mint a nátrium-hialuronát és az allantoin, amelyek életre keltik a bőrt, s azt erővel és frissességgel töltik fel.

Nátrium hialuronát – a bőr egyik alapvető szerkezeti összetevője, amely megtartja abban a vízmolekulákat. Ettől az anyagtól közvetlenül függ a bőr különböző rétegeinek hidratáltsági szintje. Szervezetünkben a hialuronsav kiválasztását a fibroblasztok – a kötőszövetek sejtjei végzik. Az életkor előrehaladtával ezek egyre nehezebben boldogulnak feladatuk ellátásával, tevékenységüket külső segítséggel kell megtámogatni. A nátrium-hialuronátot tartalmazó szerek hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőr hidratált és feszesen rugalmas maradjon, valamint elősegítik a szövetek regenerálódását.

Allantoin – a szövetek gyors regenerálódását elősegítő, aktív komponens. Ezt az anyagot még a gyógyászatban is használják – a lassan begyógyuló sérülések, égési sebek és az egyéb bőrsérülések gyógyítására. Az allantoin hatékonyan felpuhítja a hámréteget és serkenti az elhalt sejtek eltávolítását. E tulajdonságának köszönhetően az allantoin hatékonyan előzi meg a pórusok eltömítődését, a mitesszerek (fekete pontocskák) képződését és a gyulladásos folyamatok kialakulását.

A maszkok által gazdagon tartalmazott, egyéb aktív összetevők célirányosan segítenek megoldani a bőrproblémákat. Így például a „Borterápia” szépségmaszk arcra nagyszerűen alkalmazható az érett bőrre, a „Tengeri alga” szépségmaszk – a villámgyors hidratálásra, a „Keleti gránátalma” pedig – a pillanatok alatt elérhető, ragyogó hatás érdekében.

 

 

 

A szépség gránátszerű robbanása: „Keleti gránátalma” szépségmaszk arcra

 

 

 

 

Összetételében megtalálhatók:

Gránátalma kivonat

– hidratál és vitaminnal tölt fel

– rugalmassá varázsolja a bőrt

– összehúzza a pórusokat és megszünteti a bőrirritációt

 

Kövér porcsin kivonata

– nyugtatja a bőrt

– segíti a sejtregenerálódást

– segíti a gyulladások megszüntetését

A gránátalma frissítő, savanykásan édes magjai hihetetlenül finomak, amellett... rendkívül hasznosak is. A gyümölcs összetételében megtalálható anyagok gátolják a kollagént roncsoló metalloproteináz-1 ferment képződését. A gránátalma kivonata pontosan ezért hatékony a ráncok ellen folytatott küzdelemben. A gránátalmában ugyancsak megtalálható polifenolok megkötik a szabad gyököket, megakadályozva ily módon a bőrrétegek korai öregedését.

A gyümölcs összetételében található aktív hatóanyagok puhítják a bőrt és rugalmassá varázsolják azt. Megszüntetik a gyulladást, összehúzzák a pórusokat, enyhén hámlasztó hatásúak és egészséges, vonzó külsőt kölcsönöznek a bőrnek.

A kövér porcsin kivonatát, amely a maszk összetételében szintén megtalálható, a növény leveléből nyerik ki. A kövér porcsin gazdagon tartalmaz A-, B1-, B2-, E-, K- és PP-vitamint, glükózt, szacharózt, galaktózt, szerves borostyánkő-, citrom- és malonsavat. Ugyancsak megtalálhatók benne a kalcium, a kálium, a magnézium, a mangán és sok más hasznos anyag sói. E növényt már az antik időkben elkezdték alkalmazni a kozmetikában. A kövér porcsin kivonata tonizáló, sebbegyógyító és méregtelenítő hatású. Mindemellett serkenti a szövetek regenerálódását és segít megszüntetni a gyulladásokat.

Mi a legfontosabb szempont egy hölgy kinézetében? A ruhája? A sminkje? Az ékszerei? Mindez valóban fontos, mindazonáltal ezek mindössze a megfelelő körítést jelentik az igazi hős – a bőröd számára. Ha a bőröd ragyog, már nem maradhatsz észrevétlen! A TianDe „Skin Triumph” termékcsaládjának szépségmaszkjai hozzásegítenek, hogy bármely este ragyogó csillaga lehess!

 

Próbáld ki a többi Skin Triumph fátyolszövetes maszkot is!

 

Alkalmazás: Szövetalapú oldalával, felülről lefelé irányuló mozdulattal helyezd fel arc előzetesen megtisztított bőrére, lassan, fokozatosan leválasztva a gyöngyházszerű hártyát! 15-20 perc múltán távolítsd el a maszkot, arcodat pedig vízzel öblítsd le! 

 

Termékjellemző
Kiszerelés 1 db
Összetétel Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Xanthan Gum, Portulaca Oleracea Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Phenoxyethanol, Parfum, Methylparaben.

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

 • Központ
  39 db
 • TianDe Szegedi Szaküzlet
  0 db
 • TianDe Hungary Kft. külső raktár
  0 db
 • TianDe Budai Szaküzlet
  15 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: